Свято для маленьких читачів

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

10 травня в Палаці мистецтв завершилася триденна соціокультурна акція “Форум видавців – дітям”. Окрім фестивалю дитячого читання “Книгоманія”, переможцями в якому стали 90 школяриків з усієї України, благодійної акції “Подаруй дитині книжку”, що не залишила байдужою громадськість, науково-практичних конференцій на тему “Як збільшити інтерес до читання в дітей” і визначення найкращої книги форуму, “Газеті” вдалося відшукати ще низку цікавих подій. Повний текст

2. Kaff

Kaff Well-Known Member

Відповідь: Свято для маленьких читачів

Виставка "львів - колиска друкарства" - вона ж у Музеї книги відкрилася, а не у Палаці Потоцьких, а це, як кажуть в Одесі "двє большиє разніци".

Зал Музею Книги також "хилуватий", але що ж зробиш, що у нас культура у такому стані.
    Стосовно фінансування Федорівських читань - це взагалі ганьба, що досі Москва на це гроші давала. Відповідно, просовувала свої "наукові преорітити" у цій галузі. Цікаво, чому зі всіх конференцій, саме цю Москва фінансувала?!
    А музейники - молодці. Спаська з нічого щось робить, і то вже не один рік. Возницький, на скільки я в курсі взагалі на Музей книги грошей не дає - він все замками займається...
    Замки - це харашо, але ж книга - це інформація. Ось і здаємо ми свій інформаційний простір сусідам.

Додано через 20 хвилин
    також тут
    http://www.wz.lviv.ua/pages.php?atid=64757

3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А шо Ви хтіли? Вони ж тепер, як студенти: конспекти перексерюють, а потім мудрують.
    Специфіка...

4. Kaff

Kaff Well-Known Member

На-жаль, ситуація із сьогоднішньою журналістикою дійсно вражає. Журналісти претендують на роль "четвертої влади", при тому часто є глибоко неосвіченими. Не далі як сьогодні один поважний пан із Льондону розказав, як його слова перекрутила журналістка газети "Україна Молода".

Коли мені доводиться коментувати щось журналістам, то я, як-правило, прошу у них матеріал перед публікацією. Хороші журналісти завжди погоджуються - вони ж дбають про свій імідж. Журналісти "погані" вважають це викликом їх професійності...
    Я у жодному разі не претендую на статус "всезнаючого гуру", однак є сфери, у яких хибно потрактоване журналістами слово виглядатиме не лише комічно, але іноді й трагічно... :) :) :)

З іншого боку, у таких випадках слід "розслаблятися, і отримувати задоволення" - ну подумаєш - перекрутили трішечки :) :) :)
    Ну скандальчик мале-е-е-есенький виник. :) :) :) Ну, після якогось інтерв'ю персоною нон-грата оголосили :) :) :) Це ж не в тюрму посадили :)
    А майнові та інтелектуальні права Содомора й Івченко з'ясовувати не будуть, бо для них - усе добре зрозуміло. Більшість людей, на-жаль не знають і не знатимуть хто такий Содомора, а прізвище Івченко пов'яжуть хіба із Нафто-газом :) :)

а де твій аватар? :)