Святковий тиждень у Львові. Програма заходів

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем MARTINI, 17 кві 2008.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Протягом тижня з 27 квітня до 4 травня для мешканців та гостей відбуватимуться мистецькі фестивалі, концерти та різноманітні перформенси. Цьогорічні святкування перетворять Львів на місто фестивалів – тут відбудуться джазовий фестиваль «Флюгери», Фестиваль вуличних музик, ярмарок-фестини «Львів – столиця ремесел», Всеукраїнський фестиваль граффіті «ЄВРО 2012».
    Також у програмі святкувань заплановано концерти на будь-який смак – концерт електронної музики «KVITNU», гала-концерт класичної музики за участі оперних зірок на площі Ринок та open-air концерт відомих виконавців української естради.
    В переддень Дня міста відбудеться Свято шоколаду, що обіцяє встановлення галузевих рекордів, а день перед тим – перший в Україні День батяра. Саме через таку різноманітну та цікаву програму ми запрошуємо усіх завітати до Львова та взяти участь у святкуваннях.

«СВЯТКОВИЙ ТИЖДЕНЬ У ЛЬВОВІ. 27 квітня – 4 травня»
    19 квітня – 4 травня: Проект «Дерево життя», розфарбовування дітьми писанок, декорування дерев перед входом у міську раду великодніми писанками (Площа Ринок, внутрішнє подвір’я Ратуші).
    20 квітня: «Етнодиско» за участю Олега Скрипки та гурту «Мандри» (палац спорту «Україна», 20:00).
    24 квітня: Єдиний Великодній святковий концерт духовної музики. Вперше у Львові зазвучать «Чотири духовні пісні» Джузеппе Верді (Філармонія, 19:00).
    26-30 квітня: Виготовлення найбільшої в Україні писанки, до 3,5 метрів у висоту (Північна сторона пл. Ринок, 15:00-22:00).
    27 квітня: Виступи фольклорних колективів «Великдень на площі Ринок»: концерт на святковій сцені місцевих та гостьових колективів (15.00-22.00).
    27-28 квітня: Фестини «Великодня гаївка» у Музеї народної архітектури і побуту («Шевченківський гай»)
    28 квітня: Фестиваль «Обливаний понеділок». Концерт фольклорних колективів, забави з дітьми та дорослими, виступ гурту «Карпатіана» з Великої Британії (пл. Ринок, 15.00-22.00).
    28 квітня: «Обливаний понеділок» – гаївки та забави у «Шевченківському гаю».

29 квітня: Старт автопробігу «Шляхами бравого солдата Швейка» за участі Б. Бенюка, народного артиста України, генерального консула Польщі Вєслава Осуховського та почесного консула Австрії Ярослава Наконечного (пл. Ринок, 11:00).

30 квітня: Виступ біг-бенду Львівської національної музичної академії та проекту «Ukraine. Julian Thomas & friends» (Англія) в супроводі муніципального симфонічного оркестру «Леополіс». (Площа Ринок, 19:00-22:00).
    1 травня: «День батяра». Концерт батярських колективів міста, конкурси, частунки для гостей, відзначення річниці впровадження гасових ліхтарів у Львові (Площа Ринок, 14:00-22:00).
    1-4 травня: «АРТ-Depo» - мистецькі виставки, відеоінсталяції, перформанси, електронна музика (Трамвайне депо на вул. Гвардійській).
    1-4 травня: Джазовий фестиваль «Флюгери Львова»: сучасний джаз у виконанні вітчизняних та зарубіжних музикантів (Внутрішнє подвір'я Ратуші, площа Ринок, 10:00-23:00).
    1-4 травня: Ярмарок-фестини «Львів-столиця ремесел», презентація традиційних народних ремесел та виробів народних майстрів («Музей ідей», вул. Валова, 11.00-18.00).
    2 травня: Свято Шоколаду. Конкурси на шоколадну тему, ярмарок-продаж найрізноманітніших видів шоколаду та святковий концерт (Площа Ринок, 14.00-22.00).
    2-4 травня: Святкові концерти до Дня міста (Монумент Слави на вул. Стрийській).
    3 травня: Святковий парад до дня міста (12:00, площа Міцкевича – Проспект Свободи – Площа Ринок). Урочисте підняття прапору міста (Площа Ринок).
    3 травня: Лицарський турнір та циркові виступи (Площа Ринок, 14:00-18:00).

3 травня: «МедіаДепо» представляє «KVITNU» у Львові – концерт сучасної електронної української музики (Площа Ринок, 20.00-22.00).
    4 травня: другий львівський фестиваль короткометражних фільмів «Місто.Небо.Кіно» (Плоша Ринок, 22:00).
    4 травня: Екуменічний молебень до Дня міста (Площа перед Львівською оперою, 13:00).
    4 травня: Всеукраїнський фестиваль графіті «ЄВРО 2012» (Площа перед входом до Парку культури, 10:00-17:00).
    4 травня: Прем’єра вистави «Вишневий сад» (Площа перед Львівською оперою, 18.00-19.30).
    4 травня: Гала-концерт класичної музики (Площа Ринок, 20:00-22:00).
    Детальніше...

• Подобається Подобається x 13
  2. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

Відповідь: Святковий тиждень у Львові. Програма заходів

клас, оце якраз я буду у Львові 1-4 травня, вражень наберусь!!!!
    треба до програми святкових заходів внести форумівку, ге?;)

• Подобається Подобається x 1
  3. syavych

syavych копач

Куди ж без форумівки ;)

4. Кася

Кася Well-Known Member

та!та!фо-ру-мі-вка!

5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

хто сказав "а", нехай говорить "б"...
    правило просте: хто запропонував зробити форумівку -- її ж і організовує...

6. syavych

syavych копач

Це ти про Маюнку? Ну не гоже гостям організовувати форумівку для себе ж, нє? Наступним по дописах іде... Ну я пішов організовувати...

• Подобається Подобається x 5
  7. Forpost

Forpost Стоїк

• Подобається Подобається x 2
  8. ТОТО

ТОТО Well-Known Member

У мене хоч і є бюджет на свята, 9 днів не працювати(а я люблю це робити) для мене це строге покарання:suicide:

9. duncan

а слабо написати в приват кожному запрошення..... [​IMG]

10. syavych

syavych копач

а в бф написати слабо? ;)

11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Хтось із вас скаже. що таке БФ?ну не клей же. я думаю....

12. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

я можу організувати, щоб ніхто навіть і не сумнівався.
    але буду рада, якщо допоможуть. і в приват написати - невелике діло)
    аби бажання було побачитись.
    питання в тому, що обрати місце, де саме зустрітись ліпше було б Л.(львів"янам).

13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

О,форумівка то люкс!!!може нарешті у Львові побачу Маюночку,а то ми в Києві розминулися,не змогли зустрітися:sad:

14. duncan

[​IMG] а ви спробуйте!...

15. syavych

syavych копач

Не повірю що на форумі немає функції розсилки ПП всім учасникам. Хоча... може тільки для адміна доступна...

16. syavych

syavych копач

Ще деякі важливі (на мою думку) пункти програми святкувань про які не сказав Мартіні (мабуть тому що їх ще на той час і не було :)):

3 травня, 18.00: Відкриття пам’ятки техніки старого львівського трамваю 1913 року. Презентація виставки фотографій сучасності львівського трамваю «Залізом по бруківці» (Площа Данила Галицького)

4 травня, 14:00: Відкриття фонтану перед оперним театром (Площа перед Львівською оперою - логічно, авт.)

17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Тю...
    Каждому - по возможностям: тупому - тупо, роботящому - працьовито, а тим, хто вміє відпочивати - "згідно програми"! :)

18. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)