СВЯТКОВІ ТОРТИ

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем Ascorbinka, 4 гру 2008.

1. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

Пропоную торти на Новий рік, оформлення у вигляді святкового циферблата (а-ля без 5 хв дванайцята) з серпантином. Оформлення мастичне або ганаш (для шокоголіків). Торти плануються 2 видів:
    1. Білий бісквіт з кусочками шоколаду, заварний яєчний крем, консервовані мандарини. Орієнтована ціна 2-3 кг тортика 150 грн

2. Бісквіт шоколадний з горіхами, крем шоколадний , консервовані ананаси. ( використовую чорний шоколад Корона, за вашим бажанням дорожчий або дешевший, або молочний). Фото, на жаль, не маю. Орієнтована ціна 170 грн.

Випічка виключно домашня, не використовую желатин, консерванти, замінники і ін. гидоту. Не використовую сирі яйця, хоча за вашим бажанням, на ваш страх і ризик можу.

http://picasaweb.google.ru/Ascorbinka тут можна подивитися інші роботи, якщо більшість однозначно захоче торт по іншому рецепту - піду на компроміс.

Ціну торта рахувала по сьогоднішнім цінам, після 20 грудня зможу сказати точну. Кількість тортів які зможу приготувати - 15-17.

• Подобається Подобається x 15
  2. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Тепер я знаю який торт дітям на ДН на лютий купити:good::good::good:
    Ще питання звідки ті тори забирати, з Бродів ?

3. Оля

Оля Старожилка форуму

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Йой! (Не ображайтеся, Аскорбінко!) Україна вже переплюнула цінами Америку!

• Подобається Подобається x 8
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вже давно...

• Подобається Подобається x 5
  5. Ольга

Ольга Well-Known Member

Якщо памятаєте на Лермонтова торти - там біля 40-50 грн за 1 кг (і то стандартний магазинний торт). Якщо тортик Аскорбінки 2-3 кг то і ціна відповідна...

• Подобається Подобається x 1
  6. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну так,така ціна за 2-3 кг нормальна.. просто треба враховувати, що магазинний торт зроблений з отими всякими добавками + щоб довше постояв в магазині... а домашнє, то завжди є домашнє...

• Подобається Подобається x 12
  7. Summer

Summer Well-Known Member

а ще варто порахувати не тільки продукти, але і роботу та час на виготовлення торта :)

8. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

:nyam2:ех, ліпше би я тих фоток на роботі не відкривав...
    зара монітор покусаю..

• Подобається Подобається x 13
    • Подобається Подобається x 3
  9. Ascorbinka

Новорічні я привезу до Львова. Про індивідуальні замовлення на Львів ще не думала, в зимово-весняний період можна передати електричкою (зранку йде швидка, 1 год. дороги), торти я завжди попередньо заморожую, то проблем не має бути.

і не кажіть... в сусідньому магазинчику продають фабричну випічку , по 20-30 грн/кг, на вигляд супер, нічим не відрізняється від радянських магазинних, але половину з того торта складає крем з самого дешевого маргарину, а смак:bad: ...на любителів маргарину з цукром... Надіюсь у вас низька ціна не свідчить про погану якість.
    і миття гори посуду;) вся інша робота - одне задоволення:)
    для дівчинки то супер подарунок, правда продуктів на 3D торт іде в 2-3.5 рази більше від стандартного, врахуйте це... на американських сайтах бачила Барбі без ніг, такий бюст можна вставити в торт любого розміру, в Україні такого нема, а ноги в Барбі ой які довгі:mocking:

• Подобається Подобається x 14
  10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Власне це мені було найбільше цікаво, бо такі торти вже бачила. Мій малий сказав, що то "дизґастин" і він би таке не їв. :))) То ви цілу ляльку туди пхаєте? А ноги ніяк не відриваються для торта? Бо уявляю, як тяжко тоді з таким працювати.
    Я уже втретє нині передивляюся ваші роботи. Просто супер! Добре, що мій малий давно вже дрихне, а то би вже замовляв тортики-машинки. :)

Деякі торти 9 кг. Це ж який тягар!

Чудові роботи! Захоплює!
    Дуже кортить побачити знимки новорічних тортів.

11. Ascorbinka

так, цілу, а працювати зовсім не важко. Всередині торта вирізається дира, туди і йдуть ноги Барбі, а обрізки перемішуються з кремом і ними вирівнюються нерівності між коржами, щоб спідничка була рівненька (власне мені це більше подобається, ніж 1-1.5 см крему).

П.С.:роботи в мене не дуже високої складності, я не професійний кондитер, і мені ще вчитисяі вчитися

• Подобається Подобається x 7
  12. Оля

Оля Старожилка форуму

Ні, не свідчить!:nea: Ми, взагалі, маргарину до кремів не даємо. Хіба, де треба за рецептом, до тіста. Всі креми робимо на основі густих вершків і сметани. Просто люди совісті не мають. Відразу кричать, що дорого. І йдуть купувати до конкурентів. Тепер буду їм говорити, щоби за дешевшими їхали в Україну.:)))

• Подобається Подобається x 14
  13. Ascorbinka

люблю сметанковий крем (якщо без желатину), але він трохи обмежує оформлення (мастика тече).

Олю, ви також печете на замовлення?

14. Varvar

Varvar Well-Known Member

я люблю "Дрова під снігом" щоб були з таким кремом,
    десь чув, щоб залити ті "дрова" снігом "по-справжньому" треба 3 літри на крем

• Подобається Подобається x 6
  15. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Улюблений тортик:nyam2:

• Подобається Подобається x 3
  16. "Дрова под снегом"?! Хм... Я б такого в жизни не придумала! (впервые слышу)

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А "Монастирская изба" чули?Думаю. це саме той тортик

• Подобається Подобається x 2
  18. А торт "Мудрый еврей"? (Честно, есть такой!)

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

в моєї бабусі на Закарпатті печуть тортик (чи то пак пляцок) "Мужський символ"
    о то вже тато любить жартом пройтися по тому тортику, коли ми в неї гостюєм)))

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)