Пропоную торти на Новий рік, оформлення у вигляді святкового циферблата (а-ля без 5 хв дванайцята) з серпантином. Оформлення мастичне або ганаш (для шокоголіків). Торти плануються 2 видів: 1. Білий бісквіт з кусочками шоколаду, заварний яєчний крем, консервовані мандарини. Орієнтована ціна 2-3 кг тортика 150 грн 2. Бісквіт шоколадний з горіхами, крем шоколадний , консервовані ананаси. ( використовую чорний шоколад Корона, за вашим бажанням дорожчий або дешевший, або молочний). Фото, на жаль, не маю. Орієнтована ціна 170 грн. Випічка виключно домашня, не використовую желатин, консерванти, замінники і ін. гидоту. Не використовую сирі яйця, хоча за вашим бажанням, на ваш страх і ризик можу. http://picasaweb.google.ru/Ascorbinka тут можна подивитися інші роботи, якщо більшість однозначно захоче торт по іншому рецепту - піду на компроміс. Ціну торта рахувала по сьогоднішнім цінам, після 20 грудня зможу сказати точну. Кількість тортів які зможу приготувати - 15-17.
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: Йой! (Не ображайтеся, Аскорбінко!) Україна вже переплюнула цінами Америку!
Якщо памятаєте на Лермонтова торти - там біля 40-50 грн за 1 кг (і то стандартний магазинний торт). Якщо тортик Аскорбінки 2-3 кг то і ціна відповідна...
ну так,така ціна за 2-3 кг нормальна.. просто треба враховувати, що магазинний торт зроблений з отими всякими добавками + щоб довше постояв в магазині... а домашнє, то завжди є домашнє...
http://picasaweb.google.ru/Ascorbinka А мне понравились торты в виде кукол. Оригинально! Можно девочке на именины.
Новорічні я привезу до Львова. Про індивідуальні замовлення на Львів ще не думала, в зимово-весняний період можна передати електричкою (зранку йде швидка, 1 год. дороги), торти я завжди попередньо заморожую, то проблем не має бути. і не кажіть... в сусідньому магазинчику продають фабричну випічку , по 20-30 грн/кг, на вигляд супер, нічим не відрізняється від радянських магазинних, але половину з того торта складає крем з самого дешевого маргарину, а смак ...на любителів маргарину з цукром... Надіюсь у вас низька ціна не свідчить про погану якість. і миття гори посуду вся інша робота - одне задоволення для дівчинки то супер подарунок, правда продуктів на 3D торт іде в 2-3.5 рази більше від стандартного, врахуйте це... на американських сайтах бачила Барбі без ніг, такий бюст можна вставити в торт любого розміру, в Україні такого нема, а ноги в Барбі ой які довгі
Власне це мені було найбільше цікаво, бо такі торти вже бачила. Мій малий сказав, що то "дизґастин" і він би таке не їв. То ви цілу ляльку туди пхаєте? А ноги ніяк не відриваються для торта? Бо уявляю, як тяжко тоді з таким працювати. Я уже втретє нині передивляюся ваші роботи. Просто супер! Добре, що мій малий давно вже дрихне, а то би вже замовляв тортики-машинки. Деякі торти 9 кг. Це ж який тягар! Чудові роботи! Захоплює! Дуже кортить побачити знимки новорічних тортів.
так, цілу, а працювати зовсім не важко. Всередині торта вирізається дира, туди і йдуть ноги Барбі, а обрізки перемішуються з кремом і ними вирівнюються нерівності між коржами, щоб спідничка була рівненька (власне мені це більше подобається, ніж 1-1.5 см крему). П.С.:роботи в мене не дуже високої складності, я не професійний кондитер, і мені ще вчитисяі вчитися
Ні, не свідчить! Ми, взагалі, маргарину до кремів не даємо. Хіба, де треба за рецептом, до тіста. Всі креми робимо на основі густих вершків і сметани. Просто люди совісті не мають. Відразу кричать, що дорого. І йдуть купувати до конкурентів. Тепер буду їм говорити, щоби за дешевшими їхали в Україну.
люблю сметанковий крем (якщо без желатину), але він трохи обмежує оформлення (мастика тече). Олю, ви також печете на замовлення?
я люблю "Дрова під снігом" щоб були з таким кремом, десь чув, щоб залити ті "дрова" снігом "по-справжньому" треба 3 літри на крем
в моєї бабусі на Закарпатті печуть тортик (чи то пак пляцок) "Мужський символ" о то вже тато любить жартом пройтися по тому тортику, коли ми в неї гостюєм)))