свіжо пригнані авто

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем chornyjmisha@mail.ru, 19 сер 2007.

1. бажаєте придбати авто заходте на сайт(automir.рр.net.ua):y:

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Відповідь: свіжо пригнані авто

сайт фрі....
    чи можна такому довіряти?..

3. ivansstef

ivansstef Well-Known Member

а чогось не відкриває.. :sad:

4. duncan

і не варто дивитися....
    машини продають і фрі хост?....
    перша думка: афера...

5. ivansstef

ivansstef Well-Known Member

то скажи тоді ЩО варта.. хочу поглянути на якісь автівки щоб пригнати.. де мона??

АГЛАСІТЄ ВЄСЬ СПІСОК ПЖАЛСТА ! :)

6. duncan

http://volkswagen.lviv.ua/

• Подобається Подобається x 1
  7. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Well-Known Member

Якi саме тебе цiкавлять?

8. night

night Well-Known Member

Авто з закордонними номерами

Останнім часом помічаю дедалі більше авто з закордонними номерами на вулицях нашого міста. Притому за рулем явно наші земляки (судячи з того як вони паркуються, підрізають, та і по личку помітно:)) Ввели новий закон про ввіз машин на іноземних номерах? Чи ще якась нова вигадка нашого уряду?

9. Vendetta

Vendetta Member

Машини з-за кордону

ух допоможість хтось! як закордону можна машину пригтати..але так щоб не дорого:blush:можливо хтось може допомогти!?:dntknw:

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Пригнати то не дорого, 200-500 доларів беруть за таку послугу. Дорого потім тут її зареєструвати

• Подобається Подобається x 3
  12. Vendetta

Vendetta Member

nirvanka !дякую)))

так знаю що дорого тут на кордоні..тому в принципі і запитую можливо хтось знає..або тут не дорого.цікавить jeep grand cherokee 1996-1998??:)

13. SteelMaster

SteelMaster Well-Known Member

Наскільки мені відомо розмити можна машину не старше 5 років...

14. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Можно и старше. Только дорого. Да и учитывая объемы движка у чирокезов... :scratch_one-s_head: станет в копеечку. Может у нас попробовать поискать. Сейчас цены на многолитровые машины подупали.

15. Vendetta

Vendetta Member

Можно и старше. Только дорого. Да и учитывая объемы движка у чирокезов... станет в копеечку. Может у нас попробовать поискать. Сейчас цены на многолитровые машины подупали.

можна..але є значна різнмця в ціні! просто шкода що дуже дуже дорого розмитнити машинУо_О!тоді справді виходить дишевше тут купити;) знаю що мій знайомий колись на інваліда оформляв..тоді виходила вона без розмитнення,

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

це точно, недавно пройшов ту процедуру.........півмашини залишив на митниці.

• Подобається Подобається x 1
  17. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

С джипарем не прокатит. Бесплатна растаможка на инвалида только с объемом мотора до 1.8

18. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

умгу, і при подальшому продажу всеодно прийдеться заплатити мито

19. Vendetta

Vendetta Member

!?????????хм..дивно!він брав так каен ніби 2004 року,а там ніби 4,8мотор!:dntknw:

---------- Додано в 18:32 ---------- Попередній допис був написаний в 18:18 ----------

ну з цим я вже щойно розібралася..виявляється зараз таке прокрутити вкрай важко!
    а от чула про покупку машини по генералці..я так розумію що я купую машини але юридично вона залишається на тій людині яка мені її продає.так купляти безпечно..чи не варто?які плюси????????мінуси?потім ж після покупки можна машину переоформити або майже зразу перепродати

20. Vexler

Vexler Well-Known Member

Vendetta, можу допомогти: любе авто з Європи та США.

Останнє редагування модератором: 3 бер 2010
а де твій аватар? :)