Світоч vs Nestle

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Ука, 4 вер 2009.

1. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

• Подобається Подобається x 12
  2. mademan

mademan Old School Gamer

Шоколад бы прежний.. конфетки... шас какой то пластелин )

• Подобається Подобається x 4
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

в першу чергу тре дякувати Тавпашу, який і привів Світоч до того стану, що є.

• Подобається Подобається x 3
  4. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Пану Тавпашу нерозходиться плюс мінус одне виробництво:)

• Подобається Подобається x 2
  5. Полковник

Полковник миється в бані

Очень!
    Хочу ещё разок попробовать "Метеор (ит?)", "Чернослив в шоколаде" и "Спартак"!

• Подобається Подобається x 8
  6. Lionel

Lionel Active Member

Жахливо сумую. Питання в чому, для чого було паскудити ті самі старі рецептури, щоб зараз відновлювати. Як кажуть кому що до смаку, але отой самий старий "Особливий" шоколад, "Спартак", "Жар-птиця", "Червоний мак", "Каракум" та й проста Ромашка в часи перед занепадом совка - то було щось. А тепер від ромашки першить в горлі, так ніби в тебе починається ангіна.

• Подобається Подобається x 7
  7. а чому тема "Світоч супроти Нестле"? Як я розумію, Нестле хоче допомогти повернути Світочу минулу славу. Скептично ставлюсь до цього, бо справа не тільки у рецептах (які, якщо не помиляюсь, використовує Рошен), а також у компонентах, що використовують. Працювала колись на Нестле. Якщо вони принесуть також свої регуляціі на Світоч, то смак все одно буде інший. Тому що, як тепер відомо: все що смачно - шкідливо для здоров'я :)

8. Ука

після того, як її знищила і не приховувала планів згорнути виробництво під маркою "Світоч" повністю.

Ви, очевидно, не в курсі, Нестле придбала Світоч дуже-дуже давно, тоді і почався занепад його слави, хоча фінансове становище після перебудовної кризи начеб то і покращувалося.

• Подобається Подобається x 1
  9. Ука

10. Який був - не пам'ятаю, але зараз... :n: :bad: Такий солодкий, що їсти не можна.
    Хай краще буде стара рецептура - тоді й купуватиму.

11. mademan

mademan Old School Gamer

Шоколад черный был натюрлих.. горький такой, но приятно горький.
    Тот что шас какой то жирный, сладкий, очень сладкий, как сказала Рыбка)
    "Червоний мак" был раньше намного круче, "Ромашка" тож..
    и простой батончик "Батон" , его вобше нестало :sad: Рошеном заменили

12. Не пробувала, в нас лише шоколадки продають, цукерок вагових "Світоч" не бачила.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бо вони й загробили Світоч. Совковий Центр Нестле у Москві...

14. пояснюю своє запитання:
    "Nestle хоче повернути «Світочу» старі рецептури солодощів, за якими споживачі давно сумують" (тобто, це хороша справа?)

"Світоч vs Nestle" (тобто, вони один одному протистоЯть ?)

Те, що Світоч продався Нестле, я знаю; але Світоч почав випускати г...ні цукерки ще до того.

Не знаю, як у Москві, але в пн. Гамериці Nestle є гідним конкурентом Hershey`s і Cadbury. На місцях все залежить від місцевого власника. Але у будь-якому випадку, технології та рецепти вимагають ще й компонентів, бо ось такий парадокс спостерігається: додай до 1кг варення ложку г.мна - будеш мати г..но; додай до 1кг г..на ложку варення - все одно будеш мати г..но.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

пояснюю...

Світоч у Львові сьогодні - це звичайна філія Московського відділу совкового Нестле... і не більше...

Ну а те, що відновити старі рецепти, я - за! Побачимо що з того вийде....

По великому рахунку, зараз і цукерки по 60-80 грн. ніхто не побіжить купляти. Кавун он по 1 грн/кг... ліпше, дешевше і корисніше....

• Подобається Подобається x 7
  16. так і я ж не проти. У мене ритуал був: з кожної зарплатні піти у їх фірмовий магазин та накупити кільо різних цукерок на вагу. А що дитинство пройшло недалеко від вулиці Кірова і запах чоколяди я, так би мовити, з молоком матері... :)

• Подобається Подобається x 5
  17. Полковник

Полковник миється в бані

Да, уж...
    Как говаривает Артобстрел - "Полный капец!"

18. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

о_Оо_Оо_О
    епересете.... и тут москали виноваты....

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Полковнику, Москва нам навіть цукерки і то зіпсувала...

Не забуду, їхав пару років назад в автобусі... зима... мороз... автобус застряг... ну ніяк з місця не рушить... хтось крикнув серед пасажирів:
    - от... навіть піску не посиплять на дороги...
    а інший пасажир тут же відповів:
    -так ж москалі піску не дали....

от так і живйом....

20. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:good::good::good:
    :haha::haha::haha:
    КЛАСС!!!!

а де твій аватар? :)