Nestle хоче повернути «Світочу» старі рецептури солодощів, за якими споживачі давно сумують А ви сумуєте за старим Світочем? я - дуже, але слабо вірю, що щось суттєво зміниться на краще.
Жахливо сумую. Питання в чому, для чого було паскудити ті самі старі рецептури, щоб зараз відновлювати. Як кажуть кому що до смаку, але отой самий старий "Особливий" шоколад, "Спартак", "Жар-птиця", "Червоний мак", "Каракум" та й проста Ромашка в часи перед занепадом совка - то було щось. А тепер від ромашки першить в горлі, так ніби в тебе починається ангіна.
а чому тема "Світоч супроти Нестле"? Як я розумію, Нестле хоче допомогти повернути Світочу минулу славу. Скептично ставлюсь до цього, бо справа не тільки у рецептах (які, якщо не помиляюсь, використовує Рошен), а також у компонентах, що використовують. Працювала колись на Нестле. Якщо вони принесуть також свої регуляціі на Світоч, то смак все одно буде інший. Тому що, як тепер відомо: все що смачно - шкідливо для здоров'я
після того, як її знищила і не приховувала планів згорнути виробництво під маркою "Світоч" повністю. Ви, очевидно, не в курсі, Нестле придбала Світоч дуже-дуже давно, тоді і почався занепад його слави, хоча фінансове становище після перебудовної кризи начеб то і покращувалося.
Який був - не пам'ятаю, але зараз... :n: Такий солодкий, що їсти не можна. Хай краще буде стара рецептура - тоді й купуватиму.
Шоколад черный был натюрлих.. горький такой, но приятно горький. Тот что шас какой то жирный, сладкий, очень сладкий, как сказала Рыбка) "Червоний мак" был раньше намного круче, "Ромашка" тож.. и простой батончик "Батон" , его вобше нестало Рошеном заменили
пояснюю своє запитання: "Nestle хоче повернути «Світочу» старі рецептури солодощів, за якими споживачі давно сумують" (тобто, це хороша справа?) "Світоч vs Nestle" (тобто, вони один одному протистоЯть ?) Те, що Світоч продався Нестле, я знаю; але Світоч почав випускати г...ні цукерки ще до того. Не знаю, як у Москві, але в пн. Гамериці Nestle є гідним конкурентом Hershey`s і Cadbury. На місцях все залежить від місцевого власника. Але у будь-якому випадку, технології та рецепти вимагають ще й компонентів, бо ось такий парадокс спостерігається: додай до 1кг варення ложку г.мна - будеш мати г..но; додай до 1кг г..на ложку варення - все одно будеш мати г..но.
пояснюю... Світоч у Львові сьогодні - це звичайна філія Московського відділу совкового Нестле... і не більше... Ну а те, що відновити старі рецепти, я - за! Побачимо що з того вийде.... По великому рахунку, зараз і цукерки по 60-80 грн. ніхто не побіжить купляти. Кавун он по 1 грн/кг... ліпше, дешевше і корисніше....
так і я ж не проти. У мене ритуал був: з кожної зарплатні піти у їх фірмовий магазин та накупити кільо різних цукерок на вагу. А що дитинство пройшло недалеко від вулиці Кірова і запах чоколяди я, так би мовити, з молоком матері...
Полковнику, Москва нам навіть цукерки і то зіпсувала... Не забуду, їхав пару років назад в автобусі... зима... мороз... автобус застряг... ну ніяк з місця не рушить... хтось крикнув серед пасажирів: - от... навіть піску не посиплять на дороги... а інший пасажир тут же відповів: -так ж москалі піску не дали.... от так і живйом....