В Україні ніхто ґрунтовно не вивчав, скільки жінок страждає від насилля в сім’ї. Українські жінки, які потерпають від наруги, не знають, де можуть отримати юридичну та психологічну консультацію, а також, за потреби, притулок для тимчасового перебування. Повний текст
Відповідь: Світ без жіночих сліз І це тільки початок масового психозу, як наслідку сучасного способу життя. О, християнська єтика, шкільний психолог ... і все ні як дітей не перевчать... Податок на алкоголь, заборона реклами - це вже архаїзми у нас. Я так розумію зустріч пройшла за чітким правилом: говорили-балакали, сіли - заплакали і роз'їхалися.
Відповідь: Світ без жіночих сліз Жінок б’ють не тільки пияки, а й кандидати наук! – стверджує Галина Федькович
Відповідь: Світ без жіночих сліз а що тільки жінки плачуть? зі статті я зрозуміла, що жінка плаче, бо чоловік невріноважений думаю що і навпаки буває взагалі розглядати проблему насильства не слід якось вибірково від насильства може хто завгодно страждати, його може хто завгодно чинити таке враження, що проблемами насильства виключно над жінками займаються тільки феміністки і то лише з метою залучення жінок до своїх лав і здобуття симпатій всіх інших верств населення. співчуття я в тому мало бачу, зате розрахунку на користь поширення феміністичних ідей достатньо :rolleyes: