Доброго дня, шановні читачі! Маю якусь дивну проблему.... Навіть трохи соромно писати... Вже протягом року сверблять повіки, косметикою користуватись не можу(((((( напухають, червоніють і ходжу потім як панда)) але це ще не все... Також мучить мене свербіж статевих губ((((( Хтось мав таку проблему? Що це таке може бути????
Алергия, и судя по всему на какую-то бытовую химию - подумайте, может появился новый порошок, или гель для душа\умывания?
если одновременно симптомы проявились, то нужно искать что-то, что контактирует одновременно в этих местах) паралельно можно пропить диазолин, чтоб уст ранить симптомы аллергии.....
а еще я знаю с осени по весну блондинки чухаются из-за того, что наши водоконалы хлорируют воду, но тогда чухается все тело)
можу тільки поспівчувати, бо неприємна це штука. Щодо низу, то раджу спробувати підмиватись сироваткою. Можна магазинною. Половину води, половину сироватки. Вона відновлює мікрофолору. Бо не завжди це молочниця, просто своєї мікрофлори недостатньо. Ще можна купити біфідумбактерін, розвести по іструкції і додавати в воду до підмивань. Але сироватка просто дешевша. Щодо верху, то може бути алергія або хвороба вій, точно не знаю, як називається. Треба піти до дерматолога і здати аналіз.
так і називається, її можна пити, мені смачна, але частіше використовують при випіканні хліба чи пиріжків. Продукт дуже цінний, особливо домашня. Там багато всього, в тому числі і молочнокислі бактерії, які треба для жіночого низу.
а без неї ніяк ? я от не пригадую коли моя дружина за останні 3 роки "фарбувалась", може губи підвела пару трійку раз
Дивні люди....Питаються поради на форумі щодо свого здоров"я, наче тут сидять медичні світила які по одному опису ставлять діагнози . Хоча ні один лікар не поставить діагноз не ознайомившись попередньо з результатами аналізів. @Grafinya , сходіть в лікарню, здайте аналізи , пролікуйтеся і...будьте здорові!