Господь нагородив українців прекрасною землею, а для противаги підсунув ще й сусідів-варварів, яких ще 1000 років назад слов'яни називали "лісовими печенігами". Йдеться про угро-фінських москалів. Почали вони свою "історичну місію" зі служби ханам Золотої Орди, яким вони служили татарами (військовим м'ясом). Служили вони так вірно, починаючи з так званого А.Нєвського, що монголи дозволяли їм навіть податі для них збирати, що було незвично для чингізидів. Вірна служба москалів монголам була перенесена й на їх сурогатну церкву, яка за поблажки від ханів готова була й ноги мити їм. Так ці попи-варвари наклали анафему на ціле слов'янське місто Псков за ... відмову платити дань ханам. А московські князьки попрохали в монголів військову підмогу для кари не визнаючих главенство Золотої Орди Новгорода та Пскова. Та до чого це я? Маркс колись писав, що колиска народження Московії була в Золотій Орді. Ось і зараз спадкоємець чингізидів хан Путін пробує повернути велич Тюрського каганату та Золотої Орди спробою загнати туди непокірних. Чим тільки він не пробував це зробити, і неподачою газу, й ціленаправленим розірванням економічних зв'язків, й ціною на енергоносії... І московити такі тупі, що навіть не розуміють, що своїми діями лиш віддаляють Україну від себе, що навіть Януковичі від них сахаються. Ось і зараз новітні московські хани затіяли чергову блокаду Україні в надії, що бувша їх наложниця повернеться до хама з цілуванням його рук. То чи повернеться вона до свого мучителя?
ага. только сейчас ядерное оружие несут их огненные птицы. а на западной украине колбасу крутят. почусвтуйте разницу как говорится.
Я в очередной раз убедился, что вы раньше работали преподавателем научного коммунизма, стиль напоминает моего препа в институте
"Сусіди-варвари Господь нагородив українців прекрасною землею,.." но, увы, на всех украинцев у него разума не хватило. Вот и остаётся. завидовать соседям-"варварам".
Убєждайся, убєждайся! Важко тобі аналізувати при твоїй зашореності. Мене мій командир, ген. Шонін на знак "возмущєнія", що я відмовлявся вступати в партію, заставив три рази пройти бурсу під назвою "Институт марксизма-ленинизма". Та й там я краще знав їх "класиків" ніж головна маса партєйної сволоти. Тільки в ті часи вказані мною вислови Маркса москалями не публікувалися, бо в цьому "марксизм" конфліктував з "лєнінізмом". А хто ж твоїх предків вчив грамоті? Якщо в Т.Прокоповича не було розуму, то уявляєте, що з ним було в Петра І, я не кажу вже про повністю безграмотного бандюка та злодюгу Мєньшікова.
Те "покровітєльство" було анульоване Конотопською битвою. Покровітєльствувать було потрібно в протистоянні українців в ляхами, турками, та тоді в Московії хвіст був піджатий до одного вологого місця, тому їх і не було в битві при Хотині. Та й як московити могли "покровітєльствовать", коли над ними "покровітєствували" в той час Гіреї з султаном? Чи ти не знаєш, як Девлет заборонив московським князькам-ханам називати себе царями і ваш Грозний успішно це виконав?
придурками которые не имея ничего собственного мнят себя кем-то особенным ... вот село дрыщево на границе Белгородской и Харьковской области с одной стороны правоверные романо-арийцо гуцулы а с другой угрофины-татарские, правда при этом отличаются ничем, но одни варвары не розумные другие нацийа тЫтульная ... так? и как всегда "великиЙа" псевдонациональные свершения это чьята война с русскими, в этот раз подмазавшийся к полякам пан Выгоский представлявший часть, подчеркну - часть запорожцев принял участие в оном конфликте .. что же мы слышим сегодня? украино-моссковский корнфликт? чем закончилось? а традиционно, супостат отхватил по щам ...
Так не було ж до кого посилати, бо ваш хан після того розгрому втік з Москви, боячись, що українці підуть прямо на неї. А варто було піти на неї, незахищену. Про це потім жаліли і українці і кримчаки - пожаліли болотного шакала.