Супермодні договори з ЖЕКами

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем Барбос, 20 бер 2008.

1. Барбос

Барбос Well-Known Member

Два дні тому нам принесли договір з ЖЕКу про надання послуг (точно не пам"ятаю назви договору). Договір ніби класний, бо згідно нього, хоч і маємо тепер платити чи не в два рази більше, але і двірник має нові обов"язки, наприклад, мити сходові клітки до 3 поверху !!!ЩОДЕННО!!! а вище 3 поверху - 3 рази в тиждень, мити панелі масляні, забирати павутину. Ну вплоть до того шо майже дзвонити в двері і питатися чи є в вас ше хліб бо може я піду куплю :radist: Не знаю як у вас, а в нашому під"їзді, якщо раз в місяць прибирається вологою шматою, то це дуже добре. Ще один приклад: миття вікон в під"їзді - двічі на рік. Та ті вікна не всі відкриваються, то про шо вони говорять???
    До чого я веду? Згідно цього договору ми всі маємо платити більше. Я готовий платити і по 100 грн. в місяць за двокімнатну квартиру, але тоді хочу і відповідно наданих послуг за мої гроші. Отже,
    Чи будете ви підписувати цей договір?
    Якщо так, то як Ви будете боротися з невиконанням пунктів договору щодо миття, прибирання, освітлення і т.д.?

P.S. Найбільше вражає те, що багато знайомих підпишуть цей договір, будуть платити, але закриватимуть очі на те, що послуги не зміняться.

• Подобається Подобається x 9
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Супермодні договори з ЖЕКами

ну а є шось таке в договорі, типу "якщо послуга не буде виконана, то штрафні санкції у вигляді стільки-то неоподаткованих мінімумів". або миття двічі на рік, є конкретна дата? а то помиє два рази в січні наприклад і ніхто не бачитиме того миття. А шо буде за неналежне виконання обовязків? багато питань виникає, нє?

• Подобається Подобається x 5
  3. Барбос

Барбос Well-Known Member

Штрафних санкцій взагалі ніяких немає. Можна складати акт претензію на невиконання або НЕНАЛЕЖНЕ виконання послуги. Цей акт має завірити представник жеку який МАЄ прибути не більше як за 2 робочі дні, в іншому випадку акт буде вважатися дійсним навіть без підпису представника Жеку якщо підпишуться 2 мешканці будинку. Але найбільший мінінгіт це те - що треба складати заяву в Жеку і там її реєструвати. Складається враження шо народ пробують взяти "ізмором".
    Ну і звичайно якшо Вам повезе і Жек скаже ми не праві, то протягом 3 днів він робить перерахунок квартплати. (в що я чесно говорячи не вірю тому що з кількістю актів претензій в канцелярії Жеку зможе працювати хіба пан Садовий з командою, здорові люди скажуть - "я нє поет - но я скажу стіхамі - пашлі Ви нафіг мєлкімі шагамі:clapping: ")

• Подобається Подобається x 9
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

Мені також два дні тому таке принесли, але я ще уважно не читала, тому цікаво буде почути думку, хто буде підписувати, а хто ні, бо сама не знаю що то робити. Хоч в мене в під'їзді дуже чисто, миють кожний день!

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну який це договір? я заплатив, надіявся на чистоту, а тут накакано, та й ще просто перерахунок зроблять при моєму напрязі... хай сі поцілують в ніс....

• Подобається Подобається x 1
  6. Барбос

Барбос Well-Known Member

У ВАС МИЮТЬ КОЖЕН ДЕНЬ????:eek: Тоді ми йдемо до Вас!!!
    Чого я взагалі вирішив написати - бачився в під'їзді з двірником - вона з чистою душею запевняла мене шо всьо шо написано в договорі вона і так робить! Я аж просльозився :sad: Враховуючи те що на 1 поверсі кги.. як би то так делікатніше, клозет в нас. (моя мрія дитинства - вивести на підлогу два дроти з розетки шоб як тіки витягнув....) Суть в тому шо ясно і чітко дала зрозуміти НІХТО НІЧОГО КРАЩЕ НІЖ БУЛО РОБИТИ НЕ Б У Д Е!
    ТО ЗА ШО Я МАЮ ПЛАТИТИ БІЛЬШЕ?
    Ну а з другої сторони якшо я не підписуватиму договір то шо буде далі? Колапс?

• Подобається Подобається x 6
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я втомився закривати металеві двері,які з такими трудами поставили...
    Рік гроші збирали...На ремонт і на тоті двері.І все одно ніхто не зачиняє...
    В результаті,між другим і третім поверхом,як був,так і залишився...бар,а між першим і другим,відповідно - туалет...
    ЖЕК?
    А що має ЖЕК до пор’ядку,опалення і т.д?

• Подобається Подобається x 4
  8. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

встановлення домофону частково(на відсотків 80) вирішило це питання у моєму під"їзді.

тепер тільки бар лишився на одному поверсі, там де ті............квартиранти живуть.
    амінь.
    пан Мих правий, там має бути відповідальність сторін прописана. обов"язково.

• Подобається Подобається x 3
  9. Барбос

Барбос Well-Known Member

1. А внас бар просто з іншої сторони будинку тому Ваше становище вигідніше у Вас постійні клієнти яких можна - перепрошую загасити - бо інакше то не лікується, а в нас так - зальотниє...:)
    2. Щодо порядку - то Жек мені під вікнами палить сміття і має зауваження далеко в носі. А на рахунок опалення - ну тут всьо просто він бере гроші за підготовку будинку до опалення, за ремонт труб, та майже за всьо... класний договір - вот би він ше діяв... між іншим маєте шанс (в кого його ше немає) качнути договір (і відповідно знайти свою нову квартплату за метр квадратний) на сайті міської ради.

Додано через 2 хвилини
    Ну пардон, а яким Макаром заставити ЖЕК змінити типовий договір міської ради??? як збираєтесь внести пункт про відповідальність сторін?

10. Romko

На гарячому б зловити...
    Лютий і березень,опалення відсутнє повністю.
    Приходили комісії з ЖЕКу,з міськради.
    Ждьом(с)...

11. Барбос

Барбос Well-Known Member

Блаженний той хто вірує :)
    В червні липні прийдуть тепло принесуть :)

• Подобається Подобається x 2
  12. маюнка

не підписуйте. а як підпишите і ніц не виконуватиметься, нарікайте на себе. бо довести свою правоту у нашій державі важко. це я говорю як майбутній юрист.

• Подобається Подобається x 2
  13. Барбос

Барбос Well-Known Member

А якщо не підпишу, то де гарантія, шо через місяць в мене не буде такий тариф як в договорі, але вже без мого підпису і можливості довбати ЖЕК???

14. Romko

То ви про кого?
    Вмене є отой..."козьол".Ним ся і грію...
    А йти спалюватись під міськраду...в мене і без того клопотів повно.

• Подобається Подобається x 3
  15. Барбос

Барбос Well-Known Member

Про Вас сударь, шо Ви вірите, що не будете платити за опалення в лютому і березні. Ви просто не в курсі, у Вас:
    1.Неправильні батареї які несуть неправильний мьод (с Віні ПУХ по моєму 1 мульт)
    2. Опалення включали - але ви були на роботі.
    3. І взагалі мені довідки треба виписувати а ви мені якимось опалення мозги забиваєте (можлива відповіть канцеляристки ЖЕКу)
    4. У Вас на стільки гарячо в квартирі шо Ви просто не відчуваєте тепло від батарей
    Сорі за сарказм :):):) Все це навіяно спілкуванням з ЖЕКом

• Подобається Подобається x 5
  16. маюнка

:) пане, "довбати ЖЕК" можна за ненадання послуг. вам і зараз мають надавати ряд послуг. а певно, не надають. от і "довбайте". вже зараз. а те, що ваш підпис стоїть - то не заплатите вчасно і десь-там, в якомусь-там наказі ЖЕК-у випливуть ті санкції, яких у договорі не видно...тільки щодо вас санкції.

17. Romko

Я знаю,що ти знаєш,що я знаю,що ти знаєш...
    Всі всьо знають...

18. Барбос

Барбос Well-Known Member

а як дізнатися про той ряд послуг, які мають надавати? Чи це ті самі послуги що виписані в договорі?

Додано через 1 хвилину
    :) :) :)

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

як не підпишете, то не підпишете, за вас ніхто не підпише.

20. Масік

Масік Well-Known Member

ніц з того не буде у нас минулого року була комісія , постановили не платити, а цього року всім борг виліз , звертаєшся у ЖЕК а там лише руками розводять і нікому нічого не докажеш

Додано через 5 хвилин
    десь я чула, якщо не підписуєте договір то сума оплати за послуги буде значно перевищувати вказану у договорі, хтось там каже рідко миють під"їзд, а у нас взагалі його не миють , ліфт по черзі миємо, а вікна як глянеш то форт Буаяр з своєю павутиною ховається, а саме цікаве нам принесли договір а на наступний день в квартирах пропало тепло, в під"їзді світло і сміття не вивозять третій день і це вони хочуть щоб люди договір з ними укладали... знущання просто!!!

а де твій аватар? :)