хто бачив таку штуку?? http://www.superfuelmax.ua/ і що про це думає ? бачив типу експеремент на першому автомобільному каналі, там на тойоті кемрі розхід, середній, "типу" зменшило на 3 з лишнім літра.... але я щось в це мало вірю
повна маячня чому тойота в свою кемрі ті магнітики не засовує прямо на заводі? Змова нафтових магнатів?
Про кемрі ненаю, але та штука дійсно помічна. Купляйте не пошкудуєте. Я, на фієсту поставив, економіє реально є. І машинка різвіша стала
а ви як думаєте, чому ці магнітики не входять в базову комплектацію Фордів, Шкод, Тойот і інших автомобілів? Там шо інженери повні лохи?
Не знаю. Але що там шкідливого? Нічого, як я розумілю, молекули бензину летят хаотично, а він їх в купі робить. Тому і розхід менший, і динаміка добаляється. В європі така штука також поширена.
Мартіні, я, Вам ще раз кажу. Поставили ми собі такий магніт, є результат. Воно своє дає, то я Вам гарантую. Свій ми купляли десь за 600-700 грн.
я припускаю, що ефект суто психологічний з тої ж серії що підкачка коліс газом. Тіки тобі ті зелені ковпачки прикрутили, ти вже переконаний, шо стало м"якше їхати, хоча доведено що то повна бздура. Але ж гроші заплачені і сам собі навіюєш, що не даремно або як з мийки виїжджаєш і здається шо машина краще їде
Та ні, просто якщо на 10 євро ми раніше проїжали не більше 110 км так тепер до 125 дотягує. Різниця є, ну відчувається коли в машині тяга є, відчувається
коли бездумно газуєш то проїдеш 110км, а коли почнеш звертати увагу на економну їзду, тоді буде до 125 дотягувати і без всяких "ноухау" ---------- Додано в 11:26 ---------- Попередній допис був написаний в 11:24 ---------- ще + бензин можна кращий лити і розхід зменшиться і тяга появиться, але про бензин то не в Україні
Бензин в Італії точно не помню, але десь 1.75, машина бере приблизно 7.5-8 літрів І рахуйте, що получається...
та я не про матиматику, я про то що від стилю їзди теж залежить економія. Дехто може сам змінити стиль їзди, а декому для того треба потратити 560 грн і купити та прикрутити під капот коробочку. в медецині таке називається "ефект плацебо"