Суд призначив Львову нового-старого мера

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Deus igrok, 1 чер 2009.

1. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

30 квітня 2009 року Апеляційний адміністративний суд міста Києва підтвердив рішення Шевченківського районного суду Києва від 27 грудня 2005 року про поновлення Любомира Буняка на посаді міського голови Львова. Таким чином у даній справі поставлено остаточну крапку. Про це сьогодні, 1 червня, у коментарі ЗІКу повідомив сам Любомир Буняк.

Відтак Буняк має намір приступити до виконання обов’язків мера Львова.
    «Вирок суду вступив у дію і підлягає негайному виконанню», – повідомив він.
    Він розповів, що відповідні документи вже подав у юридичне управління Львівської міськради, а решта – «справа виконавчої служби».

«Я готовий вже (приступити до виконання обов’язків мера Львова – ЗІК). Однак зараз Садовий у відпустці. Я хочу, щоб він ознайомився зі всіма документами. У наступний понеділок-вівторок рішення суду буде подане для виконання у виконавчу службу», – пояснив Буняк.

Він додав, що вимагатиме грошової компенсації за весь час «вимушеного прогулу». Також Буняк претендує на зарахування йому трудового стажу.
    Крім того, суд постановив:

«Визнати протиправним розпорядження секретаря Львівської міської ради – в. о. міського голови Зіновія Сірика №769 від 28.09.2005 р про вступ до виконання повноважень міського голови в частині виконання ним повноважень міського голови міста Львова від 27.12. 2005 року». Це означає, що всі розпорядження підписані Сіриком в. о. міського голови Львова автоматично втрачають законність.
    Рішення Апеляційного адмінсуду Києва набуло чинності 30 травня.

--------------
    http://zik.com.ua/ua/news/2009/06/01/182971

Самі гуманні суди світу у нас , в Україні.

2. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

То шо в нас буде ДВА МЕРА?:eek::eek::eek:
    Ото буде "порядок в місті"...:suicide:

3. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

*страна нєпуганих ідіотов*

4. Summer

Summer Well-Known Member

і як 2 мера поділять мерське крісло? :scratch_one-s_head:

5. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

один у другого на колінках будуть сидіти :)

6. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

А взагалі то запутана історія. Я знаю Буняка особисто ще з часів коли він працював в нафтопроводі "Дружба", і при чому знаю з позитивної сторони, як ввічливу і ерудовану людину. Що відбулося з приходом його в мери- не збагну. Знаю тільки що багато людей (підприємців) жалілися на обкладення поборами, в т.ч. особисто чув як декілька чоловік розказували про це. Також знаю що сірим кардиналом в Буняка виступав один з його замів, не то Лозовий, не то Лозовський. А конфлікт розцінюю як перерозподіл інтересів. От така петрушка виходить. Цікаво як юридично то все буде відбуватись, тому що там чергова юр.колізія проглядається

7. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Як кажуть "один голова - добре, а два - ще ліпше". :) Львів гарне місто і заслуговує на два мери. Приниймні про Львів і Україну, почув би ще раз весь свід! Може навіть приїжджали цілі делегації досвід переймати! :)))

8. Юліан

Юліан Active Member

Василь Лозинський
    якщо ви маєте на увазі саме цю особу

9. iso

iso Well-Known Member

Особливо "ввічливу" розсмішило.:good:

10. Юліан

Юліан Active Member

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Капєц.. Слів бракує..

12. iso

iso Well-Known Member

тисяча вибачень:blush:

13. Interferon

Interferon Well-Known Member

Це не юридична колізія, а повний абсурд. Громадяни міста мають право обирати мера, вони його вибрали. Суд поновив на роботі іншого мера. А право громадян суд мав десь... Але найгірше те, що Буняк буде вимагати оплату з/п яка за рішенням суду вважається вимушеним прогулом. А в бюджеті міста такої статі видатків не передбачено. Так що після виплати ннної суми екс-меру, стадіону до євро можемо не побачити...

• Подобається Подобається x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну ви й зрівняли........... зарплата і стадіон.

але вихід є.

виплатити Буняку гроші всі до копійки за рахунок тих депутатів, які його незаконно зняли.
    Я сам Буняка не лю, але я не можу зрозуміти одного: як так? Народ обрав, а купка депутатів - зняло. Для мене то загадка. Невже джерелом влади у нас за Конституцією не народ????

15. Interferon

Interferon Well-Known Member

Копійка до копійки....
    А вся міська рада бже пів-року без премій сидить бо грошей нема... а стадіон будують...
    Отак і зняли, бо в нашому місті "купка" - то велика сила!!! :))) :))) :)))

16. sem41

sem41 Well-Known Member

..два магнітофона,два портсігара,піджак замшевий...два

17. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

А за що їм премії ????? , якщо чесно тут пора догани і зменшувати ЗП, куди не глянь у місті розлад

18. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

До теми:

Червень
    03
    2009 13:01
    Поновлений судом на посаді міського голови Львова Любомир Буняк у дуже хороших стосунках з чинним мером Андрієм Садовим і не заперечує можливості покерувати містом удвох. Про це Буняк сказав сьогодні, 3 червня, на засіданні Львівського прес-клубу.
    «Ми в добрих стосунках з Андрієм Івановичем. Я не хочу і зараз конфлікту. Але є закон. Тепер у Львові два міських голови», – похвалився Буняк.
    Він додав, що його трудова книжка досі знаходиться у Львівській міськраді
    «Я свою трудову книжку взагалі з Львівської міськради не забирав. Я не був ніде працевлаштований. Я знав, що я туди повернуся», – сказав він.
    Буняк не заперечив можливості покерувати містом удвох із Садовим за принципом: «він по парних, я по непарних».
    «Можна керувати і двом. Але питання у тому, хто буде платити і скільки», – зазначив він.

http://www.zik.com.ua/ua/news/2009/06/03/183288

No comment, тільки смайли :ireful1::hang1::8:

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

нам тре новий герб - двоголовий лев!

20. fuxx

fuxx Member

А ще треба збудувати другу ратушу. :)

а де твій аватар? :)