Це я вже зробив. Я про те яка модель поведінки у стосунках, а то сі здає що мені тілько єдні сучасні вумен трапляютьсі. Яка на перше місце ставить карєру, а і дома веде, і хоче вести себе таким командним чином. Як то кажуть на кораблі не може бути двох капітанів.
Ну, мусить знайтися і кілька "не командирш" дівок хороших багато є, просто треба роздивитись, тим більше жіночого населення більше за чоловічого - вибір є! Як в тій пісні, де на 10 дівчат, по статистиці …
Еее, ні дівок , не потрібно. ---------- Додано в 22:16 ---------- Попередній допис був написаний в 22:13 ---------- А от де хороші дівчата! як їх розгледіти?
Буде більше Чоловіків - буде менше командирш. Я як на роботі накомандуюсь, то вдома хочу тільки спокою і голову чоловікові на плече покласти.
Просто ходить одна легенда, останнім часом, яка відає таку істину, що сучасні дівчата, головне бачать в своєму житті, так це реалізуватись карєрно, стати супер керівницею, а от сімя, діти, це має бути, але не так головне, і ще акцентується таке - не для кухні. А головне п Звісно про це згадується при кожній зручній нагоді.
А Ви не легенди слухайте, а живіть своїм життям і шукайте ту, з котрою погляди на те життя співпадають. До речі, кар'єра - не такий вже й страшний чорт. Залежить, хто її робить.