Ваше відношення до субкультур: хіппі, готів, емо, реперів, панків, ростаманів, бітніків, металістів, рокерів і т. і.?
Хіппі - Троха дивні Готи - Троха страшні Емо - До тру-емо відношусь нормально,бо друзі серед них є.До інших - Репери - ше ті піжони,але знову ж таки є друзі серед них Панки - нормально,файні хлопаки Металістом сам бувТому теж нормально. 2 питання? Чому Ви вважаєте,шо субкультури - то так погано? Хто такі бітніки
У 2009 р. у Пітері готи убили та з'їли свою подружку, з картоплею. Бітніки - молодіжна субкультура, яка виникла у 50-х рр. ХХ ст. Попередники хіппі. Стукали у барабани на вулиці та попрашайнічали. Пропагували: не працювати, свободу сексу та легких наркотиків. Я дуже обережно ставлюся до субкультур.
Десь вже обговорювалося щось подібне на ЛФ, не дуже давно. Як до поняття "субкультури" ставлюсь позитивно, вважаю що вони помагають молоді у спілкуванні, знаходженні людей близьких по духу. Але якщо людина застряє в якійсь субкультурі, стає фанатичним її прихильником до старості, це виглядає трохи жалюгідно. Я думаю, що субкультуру треба перерости, взяти щось корисне з неї, а потім розвиватися далі. Загалом, субкультури виникають як протест проти чогось, війни, буржуазного способу життя, втрати сенсу в житті...Можливо вони якось допомагають пережити ті розчарування гуртом А стосовно вище перелічених - якісь з них мені симпатичні, якісь не дуже, хтось - зовсім не сприйнятний. Але то дуже узагальнено. За кожною субкультурою є тисячі тисяч їх послідовників і вони зовсім різні Ще на субкультури дуже великий вплив має музика. Точніше вони тісно взаємопов"язані. Кожній субкультурі відповідає певний стиль, поведінка на сцені тощо Хоч смачна була? Чикатило теж вбив не один десяток людей і зовсім готом не був А висновок - в кого не лади зі своїм мозком, тому ніяка субкультура не поможе ---------- Додано в 21:03 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ---------- Вам більше подобається совок, де не було жодної?
Вам смішно. А Ви спробуйте поставите себе на місце батьків тої дитини. Їй шістнадцять років було. Якщо Вам цікава особисто моя думка, то я не люблю субкультури. Але якщо вони не займаються сатанізмом, пропагандою наркотиків, проституції і т. і. - то я нічого проти не маю.
Я нема шо робити,пес тоти...тестикули лиже... Кайло в руки - мігом всіляка фігня з лепети вивітриться....
Цілком нормально відношусь. "Я сама была такою триста лет тому назад". Я рокеркою, здається, і залишилась, просто не надаю такого значення антуражу, як колись.
http://www.ukr.net/ гляньте в розділ "Події". Там через раз, як не когось вбили, то згвалтували. Аж смакують, гидко то все читати. Думаєте субкультури винні? ---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ---------- Та Романе, Ви ж самі в субкульрурі були в молодості, якщо я правильно зрозумів з деяких Ваших дописів. Просто тоді то інакше називалося
Ви там зразу ярлик і навішали Статистику проводили? Хто ці усі? Зрештою, якщо якась група людей пройдеться по цвинтарі, нічого не руйнуючи, є в тому якась проблема? Сам інколи люблю по цвинтарі пройтися, особливо Личаківському, навіє спокій і думки про вічність ---------- Додано в 21:31 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ---------- А хто колись комусь в молодості писки бив? І стінка на стінку ходив? Якщо я то не у Ваших дописах десь читав, тоді вибачаюся
Звичайно, що субкультура. Просто спотворена в радянських умовах. А чим наприклад скінхеди в деяких своїх проявах відрізняються від гопників?