Субкультури

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Filosof, 9 гру 2010.

1. Filosof

Filosof Well-Known Member

Ваше відношення до субкультур: хіппі, готів, емо, реперів, панків, ростаманів, бітніків, металістів, рокерів і т. і.?

2. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Не розумію, а тому боюся (чи швидше переживаю, щоб діти не попали під якийсь такий вплив).

3. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Хіппі - :preved:Троха дивні
    Готи - :scare:Троха страшні
    Емо - До тру-емо відношусь нормально,бо друзі серед них є.До інших - :bad:
    Репери - ше ті піжони,але знову ж таки є друзі серед них:nea:
    Панки - нормально,файні хлопаки:good:
    Металістом сам був:mocking:Тому теж нормально.

2 питання?
    Чому Ви вважаєте,шо субкультури - то так погано?
    Хто такі бітніки:)))

• Подобається Подобається x 1
  4. Filosof

У 2009 р. у Пітері готи убили та з'їли свою подружку, з картоплею.

Бітніки - молодіжна субкультура, яка виникла у 50-х рр. ХХ ст. Попередники хіппі. Стукали у барабани на вулиці та попрашайнічали. Пропагували: не працювати, свободу сексу та легких наркотиків.
    Я дуже обережно ставлюся до субкультур.

Останнє редагування: 9 гру 2010
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Та ну!сама була трохи готом,ніц ніхто не лякався:)

• Подобається Подобається x 4
  6. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Трохи готом і я в душі є :nea:

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

мені скоріше подобався антураж,прикид готів.І зараз люблю корсети, чорне вбрання готичне.

• Подобається Подобається x 2
  8. gvorn

gvorn Well-Known Member

Десь вже обговорювалося щось подібне на ЛФ, не дуже давно.
    Як до поняття "субкультури" ставлюсь позитивно, вважаю що вони помагають молоді у спілкуванні, знаходженні людей близьких по духу.
    Але якщо людина застряє в якійсь субкультурі, стає фанатичним її прихильником до старості, це виглядає трохи жалюгідно. Я думаю, що субкультуру треба перерости, взяти щось корисне з неї, а потім розвиватися далі.
    Загалом, субкультури виникають як протест проти чогось, війни, буржуазного способу життя, втрати сенсу в житті...Можливо вони якось допомагають пережити ті розчарування гуртом :)

А стосовно вище перелічених - якісь з них мені симпатичні, якісь не дуже, хтось - зовсім не сприйнятний. Але то дуже узагальнено. За кожною субкультурою є тисячі тисяч їх послідовників і вони зовсім різні

Ще на субкультури дуже великий вплив має музика. Точніше вони тісно взаємопов"язані. Кожній субкультурі відповідає певний стиль, поведінка на сцені тощо

Хоч смачна була? :)))
    Чикатило теж вбив не один десяток людей і зовсім готом не був ;)
    А висновок - в кого не лади зі своїм мозком, тому ніяка субкультура не поможе

---------- Додано в 21:03 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ----------

Вам більше подобається совок, де не було жодної?

9. Filosof

Вам смішно. А Ви спробуйте поставите себе на місце батьків тої дитини. Їй шістнадцять років було.

Якщо Вам цікава особисто моя думка, то я не люблю субкультури. Але якщо вони не займаються сатанізмом, пропагандою наркотиків, проституції і т. і. - то я нічого проти не маю.

10. gvorn

gvorn Well-Known Member

Мені не смішно, але не плутайте кримінал і хвору голову з субкультурами

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я нема шо робити,пес тоти...тестикули лиже...:sorry:
    Кайло в руки - мігом всіляка фігня з лепети вивітриться....:nea:

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Цілком нормально відношусь. "Я сама была такою триста лет тому назад". :)

Я рокеркою, здається, і залишилась, просто не надаю такого значення антуражу, як колись.

13. gvorn

gvorn Well-Known Member

http://www.ukr.net/ гляньте в розділ "Події". Там через раз, як не когось вбили, то згвалтували. Аж смакують, гидко то все читати. Думаєте субкультури винні?

---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ----------

Та Романе, Ви ж самі в субкульрурі були в молодості, якщо я правильно зрозумів з деяких Ваших дописів. Просто тоді то інакше називалося ;)

14. Filosof

А од чого стає хвора та голова? Усі знають, що готи мають тягу до кладовищ та сатанізму.

15. Romko

В якій це?о_О
    Хіба в камсамолі.:sorry:
    І то,жиби тоту шмату скинути....:ireful1:

16. gvorn

gvorn Well-Known Member

Ви там зразу ярлик і навішали :) Статистику проводили? Хто ці усі? Зрештою, якщо якась група людей пройдеться по цвинтарі, нічого не руйнуючи, є в тому якась проблема? Сам інколи люблю по цвинтарі пройтися, особливо Личаківському, навіє спокій і думки про вічність ;)

---------- Додано в 21:31 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ----------

А хто колись комусь в молодості писки бив? І стінка на стінку ходив? Якщо я то не у Ваших дописах десь читав, тоді вибачаюся :dntknw:

17. Filosof

У нас такого не могло бути.

18. Romko

То "район на район" і гопство - субкультура?о_О
    Не знав...:sorry:

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А рокери? )
    У Вас - то де?

20. gvorn

gvorn Well-Known Member

Звичайно, що субкультура. Просто спотворена в радянських умовах. А чим наприклад скінхеди в деяких своїх проявах відрізняються від гопників?

а де твій аватар? :)