Струнка фігура

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Anjuta Tarnavska, 14 лип 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Anjuta Tarnavska

Anjuta Tarnavska New Member

Доброго дня усім!Допоможіть мені похудати.Я стала....пампушкою,а так хочеться бути стрункою,привабливою,в першу чергу - для себе.Так ось,на дієті не сижу,але бувало,що і худла...А останнім часом вага набирається моментально,вже не можу на себе дивитися:sad: Зранку снідаю,цілий день не їм,бо не получається,та й робота сидяча в офісі,а коли ввечері прихожу додому,то від голоду їм все підряд,і не можу зупинитися...:dntknw:Я розумію,що не можна переїдати,що бажано ввечері їсти легку їжу,ну і не вмру ж я,якщо просто трошки зїм....І розумію,що поправляюся саме від цього,але ніби мене двоє,організм не слухає мене,і голод переважає розум!!!Дякую за будь-які поради!:)

• Подобається Подобається x 1
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вічна тема..що поїсти і як схуднути:)

3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

А шо хіба то ліпше,при рості в 155 см важити 33 кг? А може Поетку спитайте або Іспанку

• Подобається Подобається x 2
  4. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

То від того шо ви цілий день не їсте. Якби ви їли на роботі (обідали тобто) то і на вечір би не нажералися і сало би не наростало бо організм би не мав того голодного стресу.
    Я теж на роботі не їв і товстів. А зара нормально обідаю і все файно.

А то сальце шо вже є легко зганяється регулярною 10 хвилинною пробіжкою зранку чи ввечері. Тільки біжіть помало і перші рази не 10 хв а поки можете. Жеби організьм привик.
    ЗІ. Але ж не сподівайтеся шо за тиждень все стопиться. То справа часу. Ганяти себе по пів години не тре ні в якому випадку. Бо і здоровя зіпсуєте і результату не добєтеся.

• Подобається Подобається x 6
  5. - если уж только вечером есть получается, готовьте заранее вечернюю порцию (и не нужно очень маленькую, - нормальную!), чтобы её только разогреть быстро. Тогда не "нахватаетесь" лишнего, не зная, что именно съесть. К тому же можно и продумать сочетание продуктов, раз уж заранее готовить будете.Вообще не держите в холодильнике колбас, сыров (особенно в нарезке) и всего того, что можно сразу в рот сунуть :) Если сможете - откажитесь от хлеба. Помогать вилке в тарелке лучше половинкой свежего огурца ;)

Пару долек грейпфрута после еды (много нельзя, это фрукт неоднозначный) добъют остатки чувства голода.

• Подобається Подобається x 4
  6. Мікі

Мікі Well-Known Member

Тут рецепт дуже простий,- до того часу, коли Ви приходите з роботи, на кухні, окрім дешевого чаю та головки капусти, нічого не може бути. Все інше, що більш-менш їстівне, хай, навіть в примусовому порядку, з'їсть чоловік. Це, до речі, не таке вже й велике для мужчини навантаження...
    І якщо він у Вас вже гладкий, то нехай все одно, якщо кохає, підміта всі продукти підчисту...
    Тим більш, що якщо він стане ще товстіший, то Вам таке тіко на користь,- поряд з мужиком-опудалом люба жінка вигляда, якщо не як Салма Хайек, то, як ведуча з передачи погоди точно:)

Приходите, одним словом, додому, з'їдайте капусту по-повній, запивайте її дешевим чаєм (після нього одні грьози сняться) і спокійно засинайте в нейтральному для партнера форматі.
    І так треба робити три тижні підряд, потім капусту міняєте на моркву і т.д. і т.п.
    Через пару місяців ви себе не пізнаєте, - погляд тигриці, а хода сіамської кішки... лєпота, одним словом...

7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?p=1021181
    там Вам допоможуть.
    і продовження обговорення там.

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)