Винуватців "Скнилова" помилували "Ющенко помилував винуватців Скнилівської трагедії", - пише газета "Сегодня". Президент помилував екс-головнокомандувача 14-м авіакорпусом генерала Анатолія Третякова, засудженого раніше до 6 років позбавлення волі. Ще одному фігуранту "скнилівської справи", другому пілоту винищувача Су-27 полковнику Юрію Єгорову, засудженому на вісім років, термін скорочений до трьох з половиною років. Два місяці тому на свободу вийшов також екс-помічник керівника польотами Юрій Яцюк, засуджений до 5 років ув'язнення. "В армії не прийнято обговорювати накази командирів, а глава держави все-таки Верховний головнокомандувач. Але, якщо чесно, указ про помилування мене просто шокував... Не здивуюся, якщо незабаром на волю вийде командир екіпажу Су-27 Володимир Топонарь", - так прокоментував рішення президента військовий суддя, який працює над цією справою. Родичі загиблих під Скниловом обурені і обіцяють звертатися до Європейського суду з прав людини. BBC News
Відповідь: Стрілочників помилували,винні як гуляли,так гуляють.Нічого не було? На мою думку, Ющенко правильно зробив. Бо ті пілоти не винуваті, а винуваті ті, хто вище сидить. Ще б їх покарали, взагалі було б правильно.
Відповідь: Стрілочників помилували,винні як гуляли,так гуляють.Нічого не було? Ющенко і справу Гонгадзе довів до кінця,і фальсифікаторів покарав,і свій лозунг "бандитам- тюрми" втілив в життя. "Вообще,пра-а-льний пацан!" Ці очі просто не бачили,як ці руки крали...
Відповідь: Стрілочників помилували,винні як гуляли,так гуляють.Нічого не було? А що там трапилось і коли?
Відповідь: Стрілочників помилували,винні як гуляли,так гуляють.Нічого не було? Можу продовжити.Я підтримую починання Ющенка,щодо визнання героями воїнів УПА,геноцидом українців - Голодомор,але на мою думку це все намагання врятувати свою репутацію,хоч би на ЗУ.Нічого людського в ньому вже не залишилось,одна ЗРАДА.
Відповідь: Стрілочників помилували,винні як гуляли,так гуляють.Нічого не було? Ющенко - Президент в парламентсько-президентській республіці. Давайте не будемо поєднувати повноваження Генпрокурора з президенськими, давайте не будем забувати, що Ющенко не має судових повноважень? А Ви бачили, що Президент щось крав? Додано через 2 хвилини І слід зауважити, що вшанування жертвам Голодомору Ющенко добре влаштував, УПА - це також не менш важливо в суспільному житті (хто ще б з "перспективних" та колишніх президентів довів цю справу, хоч і під тиском націоналістичних сил?).
Відповідь: Стрілочників помилували,винні як гуляли,так гуляють.Нічого не було? Якого генпрокурора?По рахунку...
Відповідь: Стрілочників помилували,винні як гуляли,так гуляють.Нічого не було? А що президент вже має компетенцію саджати злочинців у в"язницю?
Відповідь: Стрілочників помилували,винні як гуляли,так гуляють.Нічого не було? А генпрокурор має таку компетенцію?Реально,не на папері.
Відповідь: Стрілочників помилували,винні як гуляли,так гуляють.Нічого не було? Але це є робота прокурора, але ж ніяк не президента! Тож чому Ви звинувачуєте Віктора Андрійовича мені так і не зрозуміло...
Відповідь: Стрілочників помилували,винні як гуляли,так гуляють.Нічого не було? Довіру людей до Ющенка і НУ показали останні вибори.І це свідомий вибір людей.Показово,правда?
Відповідь: Стрілочників помилували,винні як гуляли,так гуляють.Нічого не було? Так, в цьому цілком Вас підтримую. Та не варт віддалятися від мого прямого питання. Чому Вам так важко пояснити мені де саме провина Ющенка в тому грішному переліку???
Відповідь: Стрілочників помилували,винні як гуляли,так гуляють.Нічого не було? Жодного зі своїх зобов’язань він не виконав.По його вині в Україні вже 4 роки не працює парламент(це ж не можна назвати роботою).А його безконечні "універсали"?Та.що я доказую?Люди це бачать самі.
Відповідь: Стрілочників помилували,винні як гуляли,так гуляють.Нічого не було? До чого універсали до генпрокуратури? Яким чином це торкається Гонгадзе? Верховна Рада не працює? Через що? Що підписався під коаліцією Януковічя? А Ви ніколи не задавалися питанням: а якби не утвердив цю коаліцію, щоб тоді було? Крім того, нещодавнішні вибори є певним результатом того президентського ухвалення. Щодо рейтингу низького. Біля Президента в його прибічниках вештається чимало бидлоти, яку давно вже час гнати, але слабкість Президента...-визнаю це.
Відповідь: Стрілочників помилували,винні як гуляли,так гуляють.Нічого не було? З’Їхали з теми. Але ідея "доброго царя" далеко не нова...
Відповідь: Стрілочників помилували,винні як гуляли,так гуляють.Нічого не було? Ризикую наразитися на Вашу критику та гнів, а можливо й інших форумчан, але мені здається, що все ж таки пан Президент значну частину своїх зобов'язань виконуває. Головні пункти, які, на мою думку, йому все ж таки не вдається, виконати це 1) "бандитам тюрми"; 2) повернення українських заробітчан для роботи в Україні; 3) потужна державна підтримка української мови; 4) УПА; 5) боротьба з корупцією. А чому б нам в Україні не створити "суд честі", який би назавжди забороняв займатися політикою тим політикам, які не виконали своїх обіцянок, займатися політичною діяльністю?
Відповідь: Стрілочників помилували,винні як гуляли,так гуляють.Нічого не було? Та,ней буде по вашому...Ющенко файний...то всьо нездалі "любі друзі" з Януковичом наробили...А Юля помогла. ЗІ."Поганому танцеру не тільки яя мішають,а й партнерша" Народна мудрість.
Відповідь: Стрілочників помилували,винні як гуляли,так гуляють.Нічого не було? Ну та...Януковічь - ще б куди не йшло... А Юля до чого?
Відповідь: Стрілочників помилували,винні як гуляли,так гуляють.Нічого не було? "Любі друзі" Юлі ще більше бояться,ніж ПР.Тому Ющенко її й викопав під бурні овації ПР,зрадив,другий раз зрадив і зраджує втретє...