Хочу дізнатися де у Львові знаходяться клуби/спілки/організації де можна навчитися стрільбі з лука з нуля, а то в інтернеті щось неможу ніяк знайти таку інформацію (
Власне шойно визіл з гугла і з телефону. Куди не подзвоню - всі дітей вчать, а великовозростному дітю нема де постріляти. Є тир з ціноюй 3 грн за постріл, але і там лук тимчасово недоступний. В бухті вікінгів 50 грн за пів години і один лук. Але, думаю, там вчити ніхто не буде. Є група інтузіастів, які періодично шукають нове місце для тренування і казали шо десь за 2 тижні може найдуть. Буду на них сподіватися. Думаю навіть обзавестися своїм луком і долучитися до їх ініціативи. Але наразі хочемо зі співробітниками просто піти постріляти і не можу найти місця де б нас ше би хоть чуток проінструктували. Відгукніться хто знає таке. Дякую.
моя мала стріляє на Цитаделі, але я бачила, як там дорослі теж займалися з інструктором. Скоріш за все приватно
# Новини Львівські лучники стали золотими медалістами на Чемпіонаті Європи у Греції Понеділок, 02 липня 2018, 10:19 Чемпіонка Європи серед кадетів - Орися Дідич У Греції відбувся Чемпіонат Європи серед кадетів та юніорів зі стрільби з лука. Змагання тривали з 26 червня по 1 липня. Про це пише Александр Калиниченко у соціальній мережі Фейсбук. В змаганнях приймали участь 350 лучників з 40 країн Європи. В загальному підсумку наші лучники посіли третє місце та вибороли три золоті медалі та три срібні медалі. У дивізіоні «лук олімпійський» з 12 членів команд 8 були лучниками з Львівщини. Серед «львівських лучників» золоті медалі отримали: - Жанна Наумова (тренер С.О.Колядинцева) - золота медаль у складі юніорської команди, срібна медаль в особистій першості та ще одна срібна медаль у складі команди МІКС (разом з Микитою Кравчуком з м.Харків). - Олександр Панциру (тренер С.О.Колядинцева) – золота медаль особисто серед кадетів та четверте місце у складі команди МІКС (разом з Орисею Дідич). - Орися Дідич (тренер О.Алексієнко) – золота медаль особисто серед кадеток, четверте місце у складі команди кадеток та четверте місце у складі команди МІКС (разом з Олександром Панциру).