Стрільба з лука

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем CrazyHatter, 21 сер 2010.

1. CrazyHatter

CrazyHatter New Member

Хочу дізнатися де у Львові знаходяться клуби/спілки/організації де можна навчитися стрільбі з лука з нуля, а то в інтернеті щось неможу ніяк знайти таку інформацію (

• Подобається Подобається x 2
  2. Templar

Templar Дуже важлива персона

на СКА підійдіть, там вас пошлють куда треба :)))

3. stefka

stefka Well-Known Member

За рестораном "Шекспір" є школа, одне з приміщень школи займає дитяча секція стрільби з лука.

Останнє редагування модератором: 28 сер 2010
  4. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

це ріг Любінської і Виговського?

5. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Власне шойно визіл з гугла і з телефону.
    Куди не подзвоню - всі дітей вчать, а великовозростному дітю нема де постріляти.

Є тир з ціноюй 3 грн за постріл, але і там лук тимчасово недоступний.
    В бухті вікінгів 50 грн за пів години і один лук. Але, думаю, там вчити ніхто не буде.
    Є група інтузіастів, які періодично шукають нове місце для тренування і казали шо десь за 2 тижні може найдуть. Буду на них сподіватися. Думаю навіть обзавестися своїм луком і долучитися до їх ініціативи.

Але наразі хочемо зі співробітниками просто піти постріляти і не можу найти місця де б нас ше би хоть чуток проінструктували.

Відгукніться хто знає таке.
    Дякую.

6. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

моя мала стріляє на Цитаделі, але я бачила, як там дорослі теж займалися з інструктором. Скоріш за все приватно

• Подобається Подобається x 1
  7. Taras Vendzylovych

Taras Vendzylovych New Member

якщо ще цікавить інформація 0503151288

8. iso

iso Well-Known Member

# Новини
    Львівські лучники стали золотими медалістами на Чемпіонаті Європи у Греції
    Понеділок, 02 липня 2018, 10:19

Чемпіонка Європи серед кадетів - Орися Дідич

У Греції відбувся Чемпіонат Європи серед кадетів та юніорів зі стрільби з лука. Змагання тривали з 26 червня по 1 липня. Про це пише Александр Калиниченко у соціальній мережі Фейсбук.

В змаганнях приймали участь 350 лучників з 40 країн Європи. В загальному підсумку наші лучники посіли третє місце та вибороли три золоті медалі та три срібні медалі. У дивізіоні «лук олімпійський» з 12 членів команд 8 були лучниками з Львівщини. Серед «львівських лучників» золоті медалі отримали:
    - Жанна Наумова (тренер С.О.Колядинцева) - золота медаль у складі юніорської команди, срібна медаль в особистій першості та ще одна срібна медаль у складі команди МІКС (разом з Микитою Кравчуком з м.Харків).
    - Олександр Панциру (тренер С.О.Колядинцева) – золота медаль особисто серед кадетів та четверте місце у складі команди МІКС (разом з Орисею Дідич).
    - Орися Дідич (тренер О.Алексієнко) – золота медаль особисто серед кадеток, четверте місце у складі команди кадеток та четверте місце у складі команди МІКС (разом з Олександром Панциру).

• Інформативно Інформативно x 1
а де твій аватар? :)