Страхові компанії.Рейтинг

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем tato, 29 січ 2011.

?

Рейтинг страхових компаній Львова

1. СК «VAB СТРАХУВАННЯ»

0 голосів
    0,0%
  2. СК «PZU УКРАЇНА»

20,0%
  3. СК «АЛЬКОНА»

0 голосів
    0,0%
  4. СК «АЛЬФА-ГАРАНТ»

0 голосів
    0,0%
  5. СК «АСКА»

20,0%
  6. СК «ВЕКСЕЛЬ»

0 голосів
    0,0%
  7. СК «ВЕСКО»

0 голосів
    0,0%
  8. СК «ГАРАНТІЯ»

0 голосів
    0,0%
  9. СК «ІНГО УКРАЇНА»

20,0%
  10. СК «НОВА»

0 голосів
    0,0%
  11. СК «ПРОВІДНА»

0 голосів
    0,0%
  12. СК «ТАС»

20,0%
  13. СК «УКООПГАРАНТ»

0 голосів
    0,0%
  14. СК «УНІВЕРСАЛЬНА»

0 голосів
    0,0%
  15. СК «КОНТИНЕНТ»

0 голосів
    0,0%
  16. СК «EUROPCAR»

0 голосів
    0,0%
  17. СК «ІНПРО»

0 голосів
    0,0%
  18. СК «ГРАВЕ УКРАЇНА»

20,0%
  19. СК «ГАЛІНСТРАХ»

0 голосів
    0,0%
  20. СК «ІНКОМСТРАХ»

0 голосів
    0,0%
  1. tato

tato тато завжди правий!

Створюю тему з метою отримання наглядного вибору у страховій сфері,зокрема авто напрямку.
    Для цього прикріплюю зверху теми опитування.В опитуванні розміщую страховиків,які присутні на ринку Львова.Таким чином має вийти рейтинг!
    У вигляді діаграми))))

Про існуючі схожі теми на форумі знаю,тим не меньше створюю ще одну з іншими правилами.
    А правила такі:
    1.Учасникам потрібно вказати в опитуванні найкращу страхову компанію на їх погляд
    2.Учасникам потрібно написати чому вони обрали саме цю компанію(ясно,що найкращими вважаються аргументи отримані з реального досвіду)
    3.Забороняється обгрунтовувати свій вибір однієї компанії,розказуючи про недоліки іншої(часто це роблять люди які займаються рекламою)

Усім нам потрібна обєктивна інформація,а обєктивна інформація-це правильний вибір в майбутньому!

Отже,набираю в пошуку "страхові компанії львова"....вношу їх у список опитування і поїхали!

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

вони всі хороші.:)))

3. Bambook

Bambook Persona non grata

Там навіть третини страхових компаній нема. І нема "іншого варіанту". Не вийде з того опитування ніц обєктивного.

• Подобається Подобається x 2
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

То взагалі неможливо оцінити. Я мав повне каско у чотирьох фірмах.

ТАС-Капітал - погана фірма, бо мав справу. А три інших - навіть назви не памятаю. Коли брали гроші - були файні, а які би були, коли тре би було страхівку виплачати, то дідько його знає.

5. Hornet

Hornet New Member

+1
    Довгий час є клієнтом СК "Дністер". За 10 років було достатньо страхових випадків. Зауважень по роботі страхової не маю.

6. tato

tato тато завжди правий!

Попросив модератора внести зміни які врахують зауваження

7. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Не ображайтесь, але... Ви абсолютно не компетентні в страхуванні ))

1. VAB СТРАХУВАННЯ - куплена та злилась з СК "Українська страхова група", або СК "УСГ"
    2. СК "Веско" давно куплена компанією АХА
    3. ІНПРО куплене компанією ГРАВЕ, тому ІНПРО з списку викинути, залишити ГРАВЕ
    4. Вексель давно ліквідована - банкрут
    5. Алькона, Альфа-гаран, УКООПГАРАНТ, КОНТИНЕНТ, EUROPCAR, ГАЛІНСТРАХ, ІНКОМСТРАХ - викинути з списку, це те саме як би ви в опитуванні "який болід Ф1 Ви б хотіли протестувати пілотом" проставили варіанти "таврія", "ланос" "калина" і т.д. В цих компаніях від страхування хіба що назва на печатці.
    6. ІМХО, додати до списку - Оранта, АХА (сюди злились СК УСА та ВЕСКО), УСГ (сюди включаються клієнти VAB), Уніка (бувша кредо-класік, не путати з афілійованою з Приватбанком СК Кредо), Дженералі Гарант (бувша Гарант Авто), це моє ІМХО, як спеціаліста в даній галузі.

8. tato

tato тато завжди правий!

Не ображаюсь)

Див пост номер 1
    "Отже,набираю в пошуку "страхові компанії львова"....вношу їх у список опитування і поїхали!"

Взагалі,якщо ви на тому розумієтесь,просив би вас підкорегувати опитування.
    Єдине ,що я тепер розумію,що помилково не прописав "інші"

9. mota_boy

А я не заню як підкорегувати ваш пост, я не модератор )))
    ІМХО, навіть якщо його підкоругують реальної картини Ви тут не отримаєте, ІМХО... Людей які розуміються (я наголошую розуміються на страхуванні, а не просто прийшли обісрати) тут насправді, обмаль.

10. tato

tato тато завжди правий!

Просив би модераторів закрити цю тему,як безперспективну

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

А для чого тих, хто розуміється в страхуванні?

Я можу нерозумітися у своєму авті, але то не заважає мені дати оцінку СТО, де я обслуговуюся.
    Тому що оцінка - то не процес крутіння голови(як то роблять більшість СК), а результат роботи.

12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ну от, а в статусі пише "тато завжди правий..."

• Подобається Подобається x 1
  13. tato

tato тато завжди правий!

Завжди правий найбільше той,хто помилки вміє визнавати!

14. levandivka

15. tato

tato тато завжди правий!

Сподіваюсь,ви професійно такий швидкий і креативний,а не "заготовки" використовуєте.
    Може візьму вас на роботу:)))

16. levandivka

Не візьмете.
    А заготовки робити люблю. Щоб вчасно вистрілювали. Страхуюся.

17. mota_boy

Розумітися треба для того щоб дати об'єктивну оцінку.

Наводжу приклад - власник ланоса дає негативну оцінку свому авто тільки по тій причині, що вона не може розігнатися до 200 км/год, фуууу, зовсім не спортивна машина :))) А виявляється, що він поняття не має що потрібно вимагати від авто такого класу. Приклад, звісно, примітивний, але таких примітивних речей про страхування Ви та багато хто інший не знають.

Звісно що незнання технології ремонту не заважає Вам дати оцінку СТО, але не дозволяє Вам дати об'єктивну оцінку роботі СТО.

Питання в тому, що Ви не знаєте, що саме є крутінням голови. Якщо компанія діє не так як Ви уявляли, що вона повинна діяти, то Ви вважаєте, що Вам голову крутять. Але це не завжди так, бо Ви не знаєте як повинна діяти компанія.
    А її дії чітко розписані в законі про страхування та правилах (по доборовільних видах) та законах/постановах по кожному конкретному виду (це стосується обов'язкових видів страхування.)

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)