Страх перед власними думками

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Mavpysuk, 29 січ 2009.

1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Часто за собою помічаю таку річ, як страх перед власними думками....
    Думка - це наш підсвідомий голос....а люди інколи до цього не прислухаються...чи просто не хочуть чути???

• Подобається Подобається x 9
  2. Иногда не нужно свои мысли слушать. А то напишешь на ЛФ всё, что думаешь, и... :scare:

• Подобається Подобається x 5
  3. Фесько

Фесько Well-Known Member

Ніколи не боявся своїх думок.
    Та думати можна, а от писати-то треба?

• Подобається Подобається x 4
  4. Иногда не надо, а то забанят.

• Подобається Подобається x 3
  5. Letot_Nsk

Letot_Nsk Well-Known Member

Для того, щоб почути потрібно сісти і спокійно подумати:) А це не кожному дано... :sad:
    Я ось теж іноді до таких думок доходжу, що не дай Боже! Самому аж страшно стає... :scratch_one-s_head:

6. Mavpysuk

Інколи заставляю себе не думати....щоб мені від цього не було боляче...бо мої думки не все мене тішать..але хочу сказати що відганяти від себе думки це теж не просто....а взагалі то розумію, що від себе не втечеш...і від думок своїх теж...рано чи пізно...

7. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Ще декілька місяців назад, в мою голову "лізли" різні думки, що аж самій було страшно... Я дійсно почала їх боятися. А ще часто думки люблять ставати реальністю. Але я переборола свої погані думки через молитву. Тепер думаю тільки про позитив і все тільки хороше.

• Подобається Подобається x 8
  8. Фесько

Фесько Well-Known Member

Мені аж цікаво стало що ж то за думки такі )))

• Подобається Подобається x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

не завжди.... думка може підкидатися зі сторони, а може бути й голосом власного сумління

10. Mavpysuk

Ні...для мене сумління то інше...і коли голос сумління говорить, то я нікуди від нього не можу дітися..ні на мить...він мене переслідує всюди...а от думки можна "відкласти" на не визначений термін...ну принаймі я так можу...

11. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

І мені часом страшно від своїх думок, навіть не знаю, звідки вони виникають.
    А ще часом як думки по ланцюжку призводять до якоїсь важливої думки, то потім цікаво розплутувати цей клубочок назад.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

підкидає нечистий, щоб забрати у вас спокій, мир, щоб легше було штовхнути в сторону.

13. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Краще не знати....

14. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Останнє. Думаєте, чому багато хто, як прийшов додому/на работу, мерщій вмикае ТВ/радіо/ще щось? Бо бояться тиші, яка спонукає до думок.

• Подобається Подобається x 6
  15. Фесько

Фесько Well-Known Member

Думки забирають багато енергії, а мозку треба відпочивати :)

• Подобається Подобається x 1
  16. Yur

Yur Well-Known Member

По-менше побічної інформації -- менше зайвих думок

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мні чомусь нагадалося..
    Не думайте про білу мавпу..ні в якому разі не думайте про білу мавпу..про що завгодно..тільки не про білу мавпу...
    спробуйте...не думати...

18. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Хто його знає...
    ПРосто ті думки абсолютно безглузді і нелогічні. Як з'являються - кажу собі: не можна так навіть думати, а вони як от у біла мавпа у Ромка.
    Але то таке, головне їх вчасно ізолювати.

19. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Своїх думок не боюся. Бо завжди можу пояснити, звідки вони в мене беруться. І при потребі, можу ними керувати - наприклад, відкласти обдумування серйозної справи, якщо я схвильована чи засмучена.
    Я б швидше злякалась відсутності мислительного процесу :)))

20. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Найгірше з думками пізно ввечері, коли всі заснуть, а вони як помело в голові крутяться, не дають спокою.
    Гірше, коли то якесь передчуття невідомого, думка несформована-породжує страх.
    От хороші думки проминають швидше, ех, шкода.

а де твій аватар? :)