сорі за таку дурну тему, але............... люблю лаконічність... коли кількома словами висловлюють свою думку.... "розпузирювати" я також вмію, але не люблю.... такого плану: прошу мені сказати, а що ви думаєте про такий стиль, який дозволяє думку "стиснути" чи то пак "висловити", чи ліпше сказати "написати" кількома словами, які чітко схарактеризують ставлення щодо предмету обговорення, або ж теми, яка всіх зацікавила.... я би написав: вас цікавить лаконічність?..
Відповідь: стиль: лаконічність.... Лаконічність більше притаманна чоловічому способу мислення. Жінки - майстри складних реченнєвих систем.
Відповідь: стиль: лаконічність.... Пожалуй, даже не так. Лаконичность присуща техническому способу мышления, а гуманитариям - сложные загогулины с "растеканием мыслию по древу". Но зато гуманитарии могут угадать и высказать гораздо больше, чем сами даже думали.. угадать тенденцию, что ли. Технарь же отсекает все, на его взгляд, лишнее. Это как справочник читать. Для быстрого нахождения информации отлично, но угадать направление развития нового невозможно...
Відповідь: стиль: лаконічність.... А вы пробовали сочинять хокку?Вот уж где краткость-сестра таланта! _________________________ Ну,примерно так: Чтоб написать красиво хокку Пол жизни надо стих строчить. А значит жить мне ещё долго...
Відповідь: стиль: лаконічність.... іноді можу бути лаконічною. але загалом мислю образами, і там - або вживаєш усіх необхідних слів, аби той образ відтворити, або ж ці образи залишаться для інших таємницею, і тоді тебе просто не розуміють. коли одна людина лаконічна, а інша - не дуже, то між нми можуть виникнути непорозуміння, бо для тої, другої часто залишатиметься дещо недосказаним. це ніби два різних поверхи у будинку...
Відповідь: стиль: лаконічність.... Не можуть , а будуть. Одна із характеристик людина, як вона сприймає інформацію. Є логіки , є емоціонали. Жизнь - комедия для тех, кто живет разумом и трагедия для тех, кто живет чувствами. (Ф. Ницше)
Відповідь: стиль: лаконічність.... Дивлячись у чьому.Ось коли я чоловіка питаю, коли ми скінчемо ремонт у вані, а він починає розтікатися "мислей по древу", то тут краще б вже був лаконічним.Сказав би такого та такого-то числа і все.Крапка. А ось коли я питаюся, чи він мене любить,а у відповідь чую лаконічне:"Так.":no: Краще було навпаки.Ніц не маю проти трьох сторінок компліментів на свою адресу
Відповідь: стиль: лаконічність.... Лаконічність Пупера я помітила одразу як тільки появилась на форумі.Інколи і сама можу так висловлюватись, але не всі того розуміють.Тим більше, що на форумі спілкуюсь бульше з жіночою половиною. А ще багато значить щоб висловитись коротко і ясно саме тими словами які найбільше підходять до обговорюванної теми
Відповідь: стиль: лаконічність.... Лаконічність у віртуалі - небезпечна річ. Тут повний текст може бути прочитаний з іншим змістом (доводь потім, "що ти - не верблюд"). Тому лаконічність припустима у спілкуванні людей, що "розуміються з пів-слова". Нє? Наспівуючи: Смотри, говорю, луна, говорю И звёздочки словно крошки Она говорит - то лампа горит И вьются над нею мошки
Відповідь: стиль: лаконічність.... Лаконічність - це показник здатності людини логічно-алгоритмічно стиснути свою думку, або навпаки, брак образного, широко-планового мислення, словотворення, бідності мовного запасу. Думка стиснута до межі лаконічності часто викликає багатозначність. ...як і економити на великих прописних літерах
Відповідь: стиль: лаконічність.... мабуть, що це моя робота до такого призвела... висловити свою думку 2-3 короткими реченнями непросто...