Поверталась сьогодні з Трускавця, і ось... я нарешті вдома, за кермом наче риба в воді, але не змагаю лише на себе... І ось, перед мостом по вул. Княгині Ольги, розумію - не дарма... Картина що відкрилась перед очима, спершу викликала шок... потім дикий регіт від шоку і знову шок... Я спеціально повернулась на місце, бо ТАКЕ за 12 років життя водійського бачила вперше. P.S. Машина "У"блондо-каблуціно ціла, тобто не влетіла на швидкості, перша її реакція була - повний газ і пофігу що пузо на рельсах... далі - фоткала... чи то власну тупість, чи що... але траекторія руху для мене і досі викликає загадку... Що таки трапилось? Чи то в нас травмайчики нові?!
Шось ви такої понаоописували - без фотографій не розшифрував би. Просто винесло на колію - і всі справи.
10 метрів від банально-простого переїзду, де нема ніколи корків?! І без реальних слідів виносу? ) Ню-ню... дивно несло...
Ну, я б сказала, що вона зі сторони будинків вирішила по газону проїхати навпростець, і чогось застрягла на колії.
Там поворот на гаражі... якщо ще метрів 15-20 по рельсах проповзти )))) мабуть вирішила не робити круг і навпростець )))) Смішно до болю... але мабуть з таких і починався стереотип про жінок за кермом ((((
Ірен, ти теж тему як блондинка назвала Якби я тебе не знав, то довго б тролив за таке... А по темі - на цьому переїзді ще й не таке трапляється. Нещодавно було таке, що авта порозкидало по різні сторони вулиці, незважаючи на те, що посередині є ще й кавалок трамвайної колії. Десь з вісім автівок в одному ДТП, при чому мінімум половина - не по правилах їхали. Тому мене не дивують ті фото...
Здихлих місць у Львові навалом! Навіть живучи у центрі міста Львів'яни вміють показати де хата з краю! Городоцька 73 -красота, розмаїті балкони,чистота! А з двору -звіринець!
Две блондинки накануне Нового года пошли в лес за елкой. Час идут, второй, третий, четвертый... Замерзли жутко. Одна говорит другой: — Все, Машка, надоело! Давай срубим любую елку, даже если она не наряжена!
Доїзджаючи до Львова із північної сторони дизельом, зразу за Підзамче, десь метрів 300 полівій руці за ходом, бачимо графіті на старих стінах львівських будівель, але на двох будинках їх змивають щодня! Бо там правда про Львів усім туристам із східного напрямку! Там церква!
Так можливо хтось дорогу перебігав, якась дитина наприклад і водій, щоб уникнути ДТП вивернув кермо у напрямку колії..... Я щось думаю навряд тут як Ви кажете "тупість" зіграла свою роль.