У світлі останніх подій відчуваю потребу трохи змінити принципи модерування (це стосується лише мене, але пропоную і іншим модераторам). Відразу кажу - правила форуму не змінились! Є лишень пропозиція повернутись до більш "твердішого" модерування у Салуні і "попустити" у вільних темах. Пояснюю - стиль спілкування у Салуні став нижче рівня кав'ярні, не будемо розглядати причин, нема цікавих фактів, крім образ. Не секрет, що деякі дописи я мовчки видаляла, з надією, що це буде сигналом для диспутуючих. Не стало. Тепер всі порушення будуть фіксовані. Щодо інших розділів - мене насамперед зацікавила (тому прошу автора пояснити) думка Мілени про обмеження виявлення емоцій, про котре вона неодноразово згадувала. Було б добре наперед порозумітися. Чекаю запитань, пропозицій і думок.
П.Оля! Я не втратив віру...!!! Невже Ви могли таке подумати, що людина із аналітичним складом мозку наперед не заготувала цю хохму із хвилинами...?))) Нині чудова погода в Стрию. ---------- Додано в 14:39 ---------- Попередній допис був написаний в 14:34 ---------- Оля! В Салуні, в історичному розділі не менша десяти рядків власного тексту. Все решту фтопку. І Ви прові, на жаль. ЛФ, стає чатом. І це не через злиття. Гасити всіх рогулів. І скудоумцев російською...
Ну все-рівно ж пару не випускати - кришку зірве. А ви тепер думаєте як цю кришку втримати, зверху сісти може на неї. Замкнуте коло.
Та то так здається. Деколи люди самі можуть між собою конфлікти владнати, не обов'язково міліцію викликати кожен раз.
А що заважає це зараз робити? Є тут декілька розумних людей - ПП один одному накатали і порозумілись, без відома дружинників.
відновити "Острів" і перейменувати його на "пекло". усіх негідників - в пекло. Старшим у пеклі призначити Пупера.