Що ви маєте на увазі під цим розхожим терміном (поняттям), яке останнім часом набуло ознак нецензурщини і так само спотворене як і поняття та слова на кшталт "демократія", "плюралізм", "ринкові відносини" і т.п.? І взагалі, чи не є так звана стабільність в сьогодення передвісником застою, заскорузлості та гниття?
Тема називається "СТАБІЛЬНІСТЬ". В ній не доречно постити про інші речі. кому і що не вистачає. Вам не вистачає тверезості, та правдивості (в смислі цілому кацапському народові і Вам як його представникові також) аале це тема окремої гілки.
Можна погодоитись. Але з декількома "але". 1.Система (постсовєтська) деградована і прогнивша, і потребує навіть не ремонту, а знищення для побудови нормальної, західної системи. Получається що стабільність працюватиме на деградацію та гниття? 2.Стабільність не передбачає криз. А кризав розвитку (як і реклама в торгівлі) - двигун прегресу та розвитку. То потрібна така стабільність?
ты спрашиваешь о философской категории и переходишь как всегда на частное я сказал, что стабильность подразумевает изменения.
1. Як що у вас не повертається язік назвати співрозмовника на ВИ, то будьте ласкаві звертайтесь якось без вживання "ТИ". Або взагалі ніяк не звертайтесь. Бо слух ріже ота шаріковщина. 2. Я питав не про філософську категорію, а цілком прикладну, приземлену так би мовити. п.с. Будь яка філософська теорія , яка в той чи інший спосіб не має прикладного втілення в суспільстві, апріорі при народженні мертва. Так само як і теорія без практики.
Як що Ви не зробите виключення для мене, то я вимушен буду звертатись до вас в середньому роді. (Воно). Щоб і вам не образливо було , і я в свою чергу в такий спосіб акцентував таким чином що звертаюсь до істоти з роду шарікова. Ну і звісно ж ви не матимете права на мене ображатись, бо "як хочу так і звертаюсь". До решти дописувачів звертайтесь як вам заманеться. То справа двосторонніх стосунків з ними. Стабльність в США та Німеччині служить на зміцнення та процвітання системі, яка встановлена у них. Тому тамтешня стабільність цілком прийнятна. Хоча кризові явища трусили ті ж США ще не так давно будь здоров.
да акцентируй на чем хочешь. ты думаешь, что тебя большинство считают не оно? - ошибаешься) мне плевать на тебя и на 70% юзеров. и ты показываешь в очередной раз что конструктивного разговора или спора не может быть. ты флудер, при чем флудер неудачный
Ви шаріков. А якщо я і флудер, то надзвичайно вдалий. Вам до такого рівня не дорости сопляче. п.с. До речі ваша музика яку ви презентували суцільне гівно, яке і музикой не назовеш. І фотограф Ви нікудишній. Ви навіть пристойний лубок нездатні створити. Ви більше схожі на обірванця із підворотні із засмальцованим волоссям та брудною пикою, що просить мілостню (це накшталт ваших сльозних скулінь, що на ваши "концерти" ніхто не ходе. І правильно роблять що не ходять). Трусили.
окей... согласен с тобой на все 100% поговори с баярдом... может хоть он тебе даст... а то стать "великою людиною" и не познать женщину - прискорбно.
Цікаво Ви ще займаєтесь анонізмом (бо це юнацький такий грішок, яким балуються хлопці аж до 25 - річного віку, які не спромоглись одружитись) чи вже переросли? Можете навіть не намагатись віднєкуватись. Бо любий психолог та сексолог підтвердить, що цим займаються практично 100% юнаків. п.с. Я не знаючи жінок ухитрився одружитись і зробити трьох дітей - при чому двох дівчат. Про внуків казати не буду.
Ці москалі Маркса не зрозуміли, декабристів теж, то куди їм суть китайських думок зрозуміти. Для думаючих людей поясню цей китайський вираз. В ньому йшлося не про штучну консервацію життя, а про ДОЛЮ ЛЮДИНИ, якій Бог послав епоху перемін, проти яких китайці нічого негативного не мали. Конфуцій призивав людей не засиджуватися на своєму рівні, а пробувати досягти ДАО.