США vs Канада

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Тіріон, 3 січ 2008.

1. Тіріон

Тіріон Active Member

Хтось в курсі неформальних відносин між США та Канадою?
    А то дивився повнометражний мульт "Саут Парк" (не додивився все ж таки, хоча матягаються гарно), там ця тема трохи відкрита. От і зацікавився :).
    Тобто цікавить, чи складають американці про канадців і навпаки анекдоти, типу наших про прибалтійців чи там молдаван. І якщо складають, то які риси цих народів там оспівуються :cowboy:

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: США vs Канада

Гамериканський жарт про канадців.

Якби уряд сказав канадцеві віддати у податках рідну маму, він би ні на мить не завагався. :)

Канадці навмисне заселилися так, ніби чекають напади зі сторони США.

• Подобається Подобається x 1
  3. sem41

sem41 Well-Known Member

Спадає на думку анекдот, як в американському барі клієнт веде розмову з барменом про сусідню Канаду.І клієнт, так під мухою, каже
    -Та ну її ту Канаду,там одні хокеїсти і шльондри.
    -Перепрошую в мене дружина з Кнади!
    -Ооо!! І за яку команду вона грає?

• Подобається Подобається x 13
  4. coolzak

coolzak Well-Known Member

товариш в Штатах заправлявся і зразу почав лити в бак.Вибігає заправщик і починанає кричати що треба заплатити спочатку.потім бачить канадські номери і каже O/you are canadian/Its ok -you can pay later

• Подобається Подобається x 2
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Канадці дуже жорстокі і мстиві люди, я їх дуже боюся. :sad:
    Ще канадці їздять в різні країни світу де вони ведуть себе погано і притому притворяються американцями псуючи останнім репутацію. :sad:

• Подобається Подобається x 2
  6. Оля

Оля Старожилка форуму

Хочете сказати, що в Канаді злодіїв нема? ;)

Додано через 3 хвилини
    Перший раз таке чую. Взагалі, якби не було переїзду через кордон і знаків на дорогах km, то я би і не відрізнила де я, в Америці, чи в Канаді. Все всюди однаково.

7. coolzak

coolzak Well-Known Member

а ще канадці підступно споюють американців-туристів пивом яке в Канаді міцніше і потім з них сміються.А ще канадці мають підступний план оканадолення американців через мережу Tim Hortons

• Подобається Подобається x 4
  8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ну то Ви не розумієте гамиреканського гумору. :)

Додано через 1 хвилину
    От, от бачте, що я говорив. :sad:

• Подобається Подобається x 4
  9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Про шльондр не знаю. А от хокеєм вже й мене заразили. :D

Додано через 39 секунд
    Канадська чесність. :)

Додано через 2 хвилини
    А це можливо? :D:D:D
    Я думала, то тіко поляки так роблять. :D

Ой, пригадалися слова їдного гамериканця:
    а ми тут американською ангійською говоримо, бо бачите, американці взяли бритійську і суттєво її вдосконалили. :D

Додано через 2 хвилини
    Є, але то тіко москалі та хохли, я вам кажу. ;) :D:D:D

Додано через 6 хвилин
    Не вийде.
    Були на Ніягарі. З американського боку донати несвіжі. Гидота.
    А від гамериканських кріспікрім мене після щоденного вживання протягом тижня так знудило, досі кривлюся, як вивіску на петрокенеда бачу.
    І чо ми того стільки жерли?
    А ще у нас є знайомі канадці, які суто з почуття патрійотизму не ходять до старбакс, тільки до секондкапу. :)
    А мені воно дуже різне. Гамериканці однозначно інші.
    І багато емігрантів тут (особливо поляки) кажуть "о так, Канада - то не Америка".

Додано через 7 хвилин
    І ще одне, то вже моє спостереження.
    Так шалено, як у Монреалі, їздять лише у Нью Йорку. :D:D:D
    І взагалі, якщо хтось правила на трасі порушує, міняє смугу просто тобі перед носом, не показуючи поворот, то у 9 випадках з 10 на машині буде реєстраційний з квебеку. :)

• Подобається Подобається x 6
  10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ню-Йорк не Америка не плутайте. :beee:

11. Patrick

Patrick Well-Known Member

Різниця між США і Канадою.
    - Канада-конституційна монархія; США - республіка(це знають всі)
    - В Канаді загально- державне мед.забезпечення, другими словами - безкоштовна медицина для жителів держави.В США - це справа індивідуальна.
    - В Канаді людина платить більші податки(небагато, але більші)
    - Суттєва різниця в зарплатах на користь США - це в артистів(Голлівуд- він один), в телеведучих ( В США ведучий погоди може мати зарплату наближену до 200К/рік), в знаменитих лікарів , особливо в косметичних хірургів(лікарі в США собі самі встановлюють ціни ,в Канаді -держава), в великих мега-бізнесменів(за рахунок податків)
    Тому канадські артисти(а в Голлівуді їх 30% , що найменше), лікарі- бізнесмени переїжають до США.
    - В середнього класу зарплати більш-менш одинакові.Деяка перевага є в Канаді в поліцаїв і пожежників.
    Американці горді з своєї незалежності , Канадці - принадлежністю до Корони.Між цими державами сама більша в світі не охороняєма границя.Північні штати США залежні від канадських - електрики , води , газу.Канада від збуту своєї продукції В США.
    - Американці люблять приїзжати в Канаду на рибалку, в гори , на закупи( тепер ні)
    - Канадці їдуть до США на Флоріду , в Лас Вегас , на закупи (особливо зараз , коли $CND=$US)
    - Канадське пиво краще від американського.( Канадське - має європейський смак і % алкоголю; американське слабше)
    Я люблю Канаду і з повагою відношуся до США(Львів , Україна поза конкурсом)

• Подобається Подобається x 10
  12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Зараз я п"ю тільки львівське пиво, а воно міцне. :) Це єдине з чим я з Вами не згоден. :)

Додано через 5 хвилин
    Ну в Мангетені в вищих класах, де я виріс мова справді на високому рівні, але звичайно не в гидкому Брукліні. :p

13. Patrick

Львівське? ..воно має 5,2% алкоголю. Це норма середнього пива.(4,8-5,2%:wacko:
    Щодо переваги пива , це думка самих американців , подивіться в магазині яке пиво кейсами найбільше беруть?(звичайно не алкаші - ці люблять Schlitz(red bull)).,або в барі -пють або англійське , або канадське- знову таки бари в Мангеттені , а не redneck country side.
    Останній раз , коли я був в NY ,пішли з сестрю і племінницею поїсти в ресторан-бар на Грінвіч.То серед 25-30 відвідувачі , десь 15 пили пиво ,-або Мусгед(канадське) , або Бадінгтом(англійське).Я собі заказав місцеве-Бруклін лаґер.

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Гарний вибір, свіже, особливо якщо в самому Брукліні.

Львівске "Портер" темне 8% алк. Можна також деякі бельґійські 8-12%. :) Хмм ціна 5-10 доларів за пляшку, справді для алкашів якщо за 3.25 можна купити плєшку дуже дешевої горілки?

15. Patrick

???????..а я такого не бачив:sad: :sad: :sad:

Додано через 5 хвилин
    Бруклін лаґер - розливне в бакалі , то добре , було би гріх нарікати.Але массове - Бадвайзер, Корс ...

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Слухайте приїзжате в Ню-Йорк почастую. :) Також є "Спешіал" на 7% але по смаку воно мені зовсім не подобається. (може літом, але літом я тільки вино п"ю.)

17. Patrick

Приїду і дамся чути.Вірніше навпаки- дамся чути і приїду.Іду спати , добраніч.

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ну масове по $2-2/50 за 3 літри з бутля то тільки бомжі або "жанкііс" п"ють. :)

19. Оля

Оля Старожилка форуму

Чим? Що "гей?" не кажуть? :)

Не знаю, що вони мають на увазі, знаю тільки, що в Америці найлегше емігрантам на ноги вставати. І бізнес розвивати - найлегше. Тут дуже багато всього будується на довір"ї. ;)

20. sem41

sem41 Well-Known Member

"Напій міцністю 8% і більше мав би вас насторожити. В нього виробник або в процесі бродіння додав цукор і він збродив до утворення спирту, або в уже готове пиво долили спирт".- це також цитата, але я з нею згоден. Пиво це десь від 2,5 до 5,5% алкоголю. Але то як кажуть "на колір і смак товариш не всяк" ("на вкус и цвет товарища нет"):)

а де твій аватар? :)