Хтось в курсі неформальних відносин між США та Канадою? А то дивився повнометражний мульт "Саут Парк" (не додивився все ж таки, хоча матягаються гарно), там ця тема трохи відкрита. От і зацікавився . Тобто цікавить, чи складають американці про канадців і навпаки анекдоти, типу наших про прибалтійців чи там молдаван. І якщо складають, то які риси цих народів там оспівуються :cowboy:
Відповідь: США vs Канада Гамериканський жарт про канадців. Якби уряд сказав канадцеві віддати у податках рідну маму, він би ні на мить не завагався. Канадці навмисне заселилися так, ніби чекають напади зі сторони США.
Відповідь: США vs Канада Спадає на думку анекдот, як в американському барі клієнт веде розмову з барменом про сусідню Канаду.І клієнт, так під мухою, каже -Та ну її ту Канаду,там одні хокеїсти і шльондри. -Перепрошую в мене дружина з Кнади! -Ооо!! І за яку команду вона грає?
Відповідь: США vs Канада товариш в Штатах заправлявся і зразу почав лити в бак.Вибігає заправщик і починанає кричати що треба заплатити спочатку.потім бачить канадські номери і каже O/you are canadian/Its ok -you can pay later
Відповідь: США vs Канада Канадці дуже жорстокі і мстиві люди, я їх дуже боюся. Ще канадці їздять в різні країни світу де вони ведуть себе погано і притому притворяються американцями псуючи останнім репутацію.
Відповідь: США vs Канада Хочете сказати, що в Канаді злодіїв нема? Додано через 3 хвилини Перший раз таке чую. Взагалі, якби не було переїзду через кордон і знаків на дорогах km, то я би і не відрізнила де я, в Америці, чи в Канаді. Все всюди однаково.
Відповідь: США vs Канада а ще канадці підступно споюють американців-туристів пивом яке в Канаді міцніше і потім з них сміються.А ще канадці мають підступний план оканадолення американців через мережу Tim Hortons
Відповідь: США vs Канада Ну то Ви не розумієте гамиреканського гумору. Додано через 1 хвилину От, от бачте, що я говорив.
Відповідь: США vs Канада Про шльондр не знаю. А от хокеєм вже й мене заразили. :D Додано через 39 секунд Канадська чесність. Додано через 2 хвилини А це можливо? :D:D:D Я думала, то тіко поляки так роблять. :D Ой, пригадалися слова їдного гамериканця: а ми тут американською ангійською говоримо, бо бачите, американці взяли бритійську і суттєво її вдосконалили. :D Додано через 2 хвилини Є, але то тіко москалі та хохли, я вам кажу. :D:D:D Додано через 6 хвилин Не вийде. Були на Ніягарі. З американського боку донати несвіжі. Гидота. А від гамериканських кріспікрім мене після щоденного вживання протягом тижня так знудило, досі кривлюся, як вивіску на петрокенеда бачу. І чо ми того стільки жерли? А ще у нас є знайомі канадці, які суто з почуття патрійотизму не ходять до старбакс, тільки до секондкапу. А мені воно дуже різне. Гамериканці однозначно інші. І багато емігрантів тут (особливо поляки) кажуть "о так, Канада - то не Америка". Додано через 7 хвилин І ще одне, то вже моє спостереження. Так шалено, як у Монреалі, їздять лише у Нью Йорку. :D:D:D І взагалі, якщо хтось правила на трасі порушує, міняє смугу просто тобі перед носом, не показуючи поворот, то у 9 випадках з 10 на машині буде реєстраційний з квебеку.
Відповідь: США vs Канада Різниця між США і Канадою. - Канада-конституційна монархія; США - республіка(це знають всі) - В Канаді загально- державне мед.забезпечення, другими словами - безкоштовна медицина для жителів держави.В США - це справа індивідуальна. - В Канаді людина платить більші податки(небагато, але більші) - Суттєва різниця в зарплатах на користь США - це в артистів(Голлівуд- він один), в телеведучих ( В США ведучий погоди може мати зарплату наближену до 200К/рік), в знаменитих лікарів , особливо в косметичних хірургів(лікарі в США собі самі встановлюють ціни ,в Канаді -держава), в великих мега-бізнесменів(за рахунок податків) Тому канадські артисти(а в Голлівуді їх 30% , що найменше), лікарі- бізнесмени переїжають до США. - В середнього класу зарплати більш-менш одинакові.Деяка перевага є в Канаді в поліцаїв і пожежників. Американці горді з своєї незалежності , Канадці - принадлежністю до Корони.Між цими державами сама більша в світі не охороняєма границя.Північні штати США залежні від канадських - електрики , води , газу.Канада від збуту своєї продукції В США. - Американці люблять приїзжати в Канаду на рибалку, в гори , на закупи( тепер ні) - Канадці їдуть до США на Флоріду , в Лас Вегас , на закупи (особливо зараз , коли $CND=$US) - Канадське пиво краще від американського.( Канадське - має європейський смак і % алкоголю; американське слабше) Я люблю Канаду і з повагою відношуся до США(Львів , Україна поза конкурсом)
Відповідь: США vs Канада Зараз я п"ю тільки львівське пиво, а воно міцне. Це єдине з чим я з Вами не згоден. Додано через 5 хвилин Ну в Мангетені в вищих класах, де я виріс мова справді на високому рівні, але звичайно не в гидкому Брукліні. :p
Відповідь: США vs Канада Львівське? ..воно має 5,2% алкоголю. Це норма середнього пива.(4,8-5,2% Щодо переваги пива , це думка самих американців , подивіться в магазині яке пиво кейсами найбільше беруть?(звичайно не алкаші - ці люблять Schlitz(red bull)).,або в барі -пють або англійське , або канадське- знову таки бари в Мангеттені , а не redneck country side. Останній раз , коли я був в NY ,пішли з сестрю і племінницею поїсти в ресторан-бар на Грінвіч.То серед 25-30 відвідувачі , десь 15 пили пиво ,-або Мусгед(канадське) , або Бадінгтом(англійське).Я собі заказав місцеве-Бруклін лаґер.
Відповідь: США vs Канада Гарний вибір, свіже, особливо якщо в самому Брукліні. Львівске "Портер" темне 8% алк. Можна також деякі бельґійські 8-12%. Хмм ціна 5-10 доларів за пляшку, справді для алкашів якщо за 3.25 можна купити плєшку дуже дешевої горілки?
Відповідь: США vs Канада ???????..а я такого не бачив Додано через 5 хвилин Бруклін лаґер - розливне в бакалі , то добре , було би гріх нарікати.Але массове - Бадвайзер, Корс ...
Відповідь: США vs Канада Слухайте приїзжате в Ню-Йорк почастую. Також є "Спешіал" на 7% але по смаку воно мені зовсім не подобається. (може літом, але літом я тільки вино п"ю.)
Відповідь: США vs Канада Приїду і дамся чути.Вірніше навпаки- дамся чути і приїду.Іду спати , добраніч.
Відповідь: США vs Канада Ну масове по $2-2/50 за 3 літри з бутля то тільки бомжі або "жанкііс" п"ють.
Відповідь: США vs Канада Чим? Що "гей?" не кажуть? Не знаю, що вони мають на увазі, знаю тільки, що в Америці найлегше емігрантам на ноги вставати. І бізнес розвивати - найлегше. Тут дуже багато всього будується на довір"ї.
Відповідь: США vs Канада "Напій міцністю 8% і більше мав би вас насторожити. В нього виробник або в процесі бродіння додав цукор і він збродив до утворення спирту, або в уже готове пиво долили спирт".- це також цитата, але я з нею згоден. Пиво це десь від 2,5 до 5,5% алкоголю. Але то як кажуть "на колір і смак товариш не всяк" ("на вкус и цвет товарища нет")