Продам срібний номер Київстар: 096 47x-37-37 Причина продажу: був куплений про запас так і лежить без діла вже пів року. Треба буде змінити тарифний план ( ще десь ~20 грн ) зате є стаж приблизно 10 місяців Ціна 30 грн без торгу Оплата : карта приват банка, із рук в руки Доставка : Укрпоштою рекомендованим листом за мій рахунок, або Новою поштою - за ваш рахунок, можливий самовивіз в районі прохідної ЛАЗу P.S. номер належить компанії Київстар, під продажем розуміється, продаж права оренди номера у компанії Київстар.
А ще можна поповнити на десяточку, зробити 3 платні виклики і дати покупцеві дані для "відновлення" сімки в найближчому центрі обслуговування. Хитро я придумав?
Полковник, сходите, если хотите, на ред-форум.ком. Там такой контингент... Тема на 150 страниц с 75000 просмотрами об "Подорожании смс с 30 до 31 копеек"
зато там НЕТУ коммерческой рекламы на форуме ВООБЩЕ нету , а тут сплошные банеры. 067 456-22-33, 067 123-43-21 http://www.kyivstar.ua/kr/mm/mobile/services/base/number/#prepaid вообще не могу запомнить , и понять в чём прикол подобных номеров. Выкинуть жалко , подарить некому
номер одной девушк был *** *** *** вот его я запомнил с первого раза это какой номер платина ? серебро или ? кстати учитывая что девушка мне отказала можете попытать удачу маленькая такая студенточка львовская но со вкусом. лет так 18-21 на вид
Зовсім не спалив студенточку. Якщо "я" одна і та ж цифра (інакше в чому суть краси номеру), то це може бути лише *** *** *** або *** *** ***. Завтра вже зателефоную. Сьогодні вже пізно.
прошу помітити це ви написали не Я ---------- Додано в 23:19 ---------- Попередній допис був написаний в 23:17 ---------- про те що вона мені не дала ? так ви теж мені не дали ( хоча я й не просив ) , як і ще багато хто мені не дав, так що про всі випадки відмови інформувати дружину ? ---------- Додано в 23:27 ---------- Попередній допис був написаний в 23:19 ---------- Top Dog, і доречі не треба всі було підказувати ! адже 95% так би й не доперла
Ні, друже, помилку зробилий саме ви. Не треба було писати саме вам! І відповідальність саме на вас! А ще попсуйте трохи карму Ведуну. Він процитував моє повідомлення повністю.
та ну не доперла, якщо брати до уваги що в нас тільки 2 оператора з однаковими двома цифрами, то там все банально, або 066 або 099. я=6, або я = 9.