Спробуємо допомогти людині, хоч вона родом і не зі Львова, а , страшно сказати, з Луганську ! Якщо коротко, от знайшов я щойно паспорт з міграційною, дозволом на роботу і т.п. Паспорт громадянина України. Знайшов в Москві. Такий собі Лєваков В'ячеслав Віталійович , 1985 р.н. Прописаний м.Теплогорськ Луганської області, вул. Юності, д.5, кв.3. Якщо хтось може дізнатись телефон його родини, щоб передати , де йому документи шукати - або подзвоніть і скеруйте на мій телефон, або сюди відпишіть їхній телефон. Мій тел. (+7) 905 -77-27-987 А то ж хлопчина знайшов собі неприємностей , навіть додому не добереться.
Відповідь: Спробуємо допомогти людині ! Я один раз з'їздив з Москви до Львова, і назад, без паспорта. Зовсім недорого.
Відповідь: Спробуємо допомогти людині ! Я теж. Але хлопчина приїхав явно на заробітки. І в нього може бути інше недорого, ніж у нас з Вами.
Відповідь: Спробуємо допомогти людині ! Я поставила в себе в жж, в мене в стрічці є кобіта з Луганська. Вона пробує продзвонити довідку Теплогорська. Ану ж вдасться...
Відповідь: Спробуємо допомогти людині ! Давно, видно, справа була. Тепер такі номери не проходять. Залізницею - вже нереально майже. Тим більше, що доведеться "башляти" не тільки провідникам, а й прикордонникам. І нашим, і російським, себто вдвічі. І завжди є імовірність нарватися на чесного, такого собі "Верещагіна". Тоді - передача в УВС, протоколи, оформлення, на виході - як мінімум серйозний штраф. Тільки а/м, тільки в об'їзд АПП, і то з ризиком нарватися на патруль. А патрулі дійсно за кордоном потрошки починають слідкувати. "Что не может не радовать", в аспекті розмов про "будівництво стіни"
Відповідь: Спробуємо допомогти людині ! Мені щойно в жж ідею підкинули вислати телеграму на адресу реєстрації. Аж дивно, що сама не здогадалася. Чесно кажучи, вже й забули про існування такого способу зв'язку... Зараз займуся, якщо ніхто не заперечує? Додано через 20 хвилин Щойно відправила
Відповідь: Спробуємо допомогти людині ! Все, Влодеку, спалили хлопця. Тепер ще Полковнику відкупні доведеться давати...
Відповідь: Спробуємо допомогти людині ! Не, а чё? Могу по базе пробить. НадА? Не..... ЛеваКОВ, таки. А вот Влодеку надо будет звякнуть при случае...
Відповідь: Спробуємо допомогти людині ! Довідався. В Теплогорську довідки, доступної з інших міст, нема. Тільки в Лисичанську (райцентр) +38 06451 7-22-22 Але працює з 8-ї ранку. Код Теплогорська +38 06444
Відповідь: Спробуємо допомогти людині ! Полковник ! Что штамп в миграционке, что фуфлыжное разрешение на работу - все явно "оформлено" за 500 рублей на Курском. Я за последние пару лет общения с подобным контингентом на такие "документы" насмотрелся. По адресу в штампе наверняка "зарегистрировано" 147562 гастарбайтера. Готов поспорить на бутылку Мартеля.
Відповідь: Спробуємо допомогти людині ! Хлопцеві помогти треба , звичайно. Але , я би ніколи в Москву"на чорно" на заробітки не поїхав.Хоч, би на одній бульбі і воді прийшлося жити. Дивляться на тебе , як "на мале пиво", а ти мусиш мовчати і робити.
Відповідь: Спробуємо допомогти людині ! За станом на 8:30 ранку. Виключно тупі співробітниці Телекому... Довідка Теплогорська (який тепер нібито називається Стаханов) 8 06444 4 22 22 По Юності, 5 нема телефонів. Юності, 3 8 06444 6 48 60 Юності, 8 8 06444 6 53 09 Але ніхто не відповідає. Нехай хтось візьме на себе подальші дії бо я сьогодні дуже зайнятий.
Відповідь: Спробуємо допомогти людині ! Добре, Борисе, буду пробувати продзвонитися. По першому телефону не варто дзвонити . По перше, не буд.3 , а буд.30. По друге, живе там бабуся, з дому не виходить. По другому - поки що не відповідають ... Додано через 6 хвилин Ну судіть, та не судимі будете... По всякому у житті буває.... А яка біда на Луганщині, то, певно, всі знають.
Відповідь: Спробуємо допомогти людині ! Влодеку, спробуйте після обіду ще раз набрати довідку. Може там чергуватиме більш уважна дівчина. А я побіг.
Відповідь: Спробуємо допомогти людині ! Ось забіг до офісу, перетелефонував до довідкової. Видали найближчі будинки. На мою думку, не треба говорити незнайомим людям, що Тепляков загубив паспорт та міграційне посвідчення в Росії. Просто загубив, а знайшов москвич. Ось повний пакет даних: М. Теплогорськ, він же Стаханов. Юності, 1 кв 8 . . . 8-06444--6-40-95 Юності, 1 кв ? . . . 8-06444--6-56 01 Юності, 1 кв ? . . . 8-06444--6-47-15 Юності, 8 . . . 8 06444--6-53-09 Юності, 9 . . . 8 06444--6-49-02 Юності, 11 . . . 8 06444--6-57-15 Розшукується Леваков Вячеслав Віталійович 1985 р нар. Юності, 5 кв 3 Московський тел. рятівника 8-107-905--77-27-987 або з мобільного +7-905--77-27-987 Додано через 5 годин 31 хвилину Ніби процес пішов ! Додзвонився Юності, 1 кв 8 . . . 8-06444--6-40-95 Людмила Миколаївна. Знає Левакова, знає його батьків. Каже, зараз пізно (як я не просив), але завтра о 7-й ранку обіцяла зайти. Задиктував їй московські телефони, вона спитала - "до кого звернутися" - я назвав нік Влодек. Чекайте !
Відповідь: Спробуємо допомогти людині ! Маври (V & B) тіпа свою справу зробили. Подальше залежить від луганчан. А Ви пробийте - може вже хлопця заарештували в Москві ? Тоді набирайте Влодека.