Сприймати людину...

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Un.Known, 15 лис 2011.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

...такою, яка вона є.

Дуже часта порада.

А яка вона є? Така, як ми її бачимо, чи така, якою хоче здаватись?

От "друг", так він себе називає, пише, що дуже радий би був мене бачити, що йому мене бракує, але - перший не напише і зустрічі не шукає.

Як його сприймати - по словах його, чи по його ділах (тобто, підлабузник і звиздюк і на тому крапка?)

• Подобається Подобається x 2
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Підлабузник і звиздюк і на тому крапка!

• Подобається Подобається x 1
  3. night

night Well-Known Member

Я вважаю що в більшості випадків людина така, якою ми її хочемо бачити. Адже люди бачать все через призму власних переконань, світогляду. Інша людина не може нам задаватись доброю чи поганою до тих пір поки ми самі не приймемо рішення її такою зробити в своїх очах.
    Елементарна ввічливість. Чи Ви б хотіли щоб він Вам сказав що і не думав і не згадував про Вас? А може бути варіант що дійсно закрутився в житті і не згадував. А побачив і зрозумів як йому Вас бракувало в житті і сказав про це.
    Сприймайте відчуттями. Те що Ви відчули відразу коли побачили чи почули його і буде вірним сприйняттям. Дальше включається логіка.

• Подобається Подобається x 4
  4. Кохана

Кохана LuBimaya

А у мене в світі останніх подій склалася така думка, що довіряти комусь на 100% ніколи не можна...
    Як сприймати людину, яка тобі в очі каже одне, а потім дізнаєшся таке, що волосся сторчма... Починаєш зневірюватися, розчаровуватися. І це дуже впливає на подальше сприйняття стосунків в цілому.
    Тому цілком можливо, що коли тобі кажуть, що дуже раді бачити\чути, що сумували - є ні що інакше, як жест ввічливості....
    А взагалі є дуже класне прислів'я: "Хочеш перевірити стосунки - дай\візьми в борг"!
    Перевірено!

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Це мене заспокоїло. :) Значить, я настільки погана, наскільки мене хотіли такою зробити (у своїх очах).
    Буває. Нічого дивного. І я б зрозуміла, якби мені про це сказали.
    А потім знову закрутився і забув? :)

Ну що ж, періодичний брак - також брак.
    Я просто стала запевнення в дружбі не так серйозно сприймати.

А в інтернетовій дружбі - не сприймаю взагалі.

• Подобається Подобається x 1
  6. ладно бы только своих. Сколько доброжелателей пытаются сделать людей плохими в чужих очах... И настолько искренне считают, что имеют на это право, что даже обижаются на любое сопротивление с чьей-либо стороны :)

7. консультант

консультант Дуже важлива персона

Цілком можливо, що людина переповнена до Вас певними почуттями, розраховує на щось більше ніж дружба, але через свою невпевненість, чи нерішучість не відважується зробити першим крок. З іншої сторони зваживши, чи передбачуючи кінцевий результат ваших стосунків, вона не бачить перспективи в його продовженні, хоч почуття залишаються в силі. Тому при зустрічі вона висловлює те, що відчуває, але дальшого розвитку подій не відбувається, все залишається на попередніх позиціях.
    Так що підлабузник і все інше негативне тут зайве.
    Підлабузника видно за метрів 30-40. В нього без причини усмішка до вух, хребет зігнутий дугою, очі завернуті догори і опущені вуха. При вітанні двома руками тримається за руку того, кого зустрів і обнімаючи, намагається обслюнявити ваше обличчя по всьому периметру.:)

Останнє редагування: 15 лис 2011
    • Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)