Давайте кажить хто зна де і які спортивні/тринажерні зали є + невеличк комент Я Почну 1. Спартак - знаходиться у приміщені Спартака (тепер палац спорту Україна) з іншого боку вхід. Тренажерний зал (досить великий і різноманітний. Сауна римська і фінська, солярій, масаж, окремий фітнес зал для дівчат, кафе. Переодівалка і душ все чисто і гарно з ремонтом. Обслуговування теж хороше. В місяць 120 грн/3 дня в тиждень 2. Євроспорт - знаходиться на площі Петрушевича. Є як кажуть все шо захочеш - здоровенний тренаж зал, басейн, переодівалки, 2 фітнес зали, футбольний, сауни, кафе, спорт-магазин... кароч повноцінний комплекс. Ціна - від 600 грн міс / кожен день 3. Айсідора - вул Кониського (зєднює Левицького і Туган-Барановського). Знаходиться в підвальному приміщенні, зал маленький, але тренажори нові, пацани і дівчата в різні дні. Ціна шось в районі 100 грн/ міс - тричі на тиждень (вт, чт, сб для пацанів) Ше знаю є зал Васіль Жім на Водогінній, на Франка (в домі краси) і на Коперніка, тіки сам там не був.
Відповідь: Спортзали Львова вул. Ген. Грекова, 1. Район Краківського, стадіону СКА. (біля центрального офісу Київстару) Не була там, але завжди повно народу ходить: чоловіки, жінки, діти. На жаль не знаю і цін. Але судячи по кількості народу, то повинно було би бути нормально....