Хто відвідував спортивно-оздоровчий клуб "євроспорт"? Поділіться враженнями. Цього тиждня заходив і отримав таку інформацію: Картка "золота" - басейн, фітнес, тренажерний зал, зона "релакс"(росіська лазня, фінська, римська сауни, басейн, джакузі, кімнати відпочинку) - Пн.-Сб. 7.00-22.00; Нд. 7.00-13.00. Картка "релакс" - послуги ті самі - Пн.-Пт. 10.00-14.00; Сб. 15.00-22.00 Авансова оплата 6міс. 12міс. "золота" 2505.00 4455.00 "релакс" 1510.00 2690.00 Є можливість щомісячної оплати, правда разом за рік виходить дорожче: "золота" 5580.00 "релакс" 3360.00 Тепер думаю, яку картку обрати. Підскажіть.:naci:
Відповідь: Спортивно-оздоровчий клуб "Євроспорт плюс" Прошлої зими відвідував, дуже задоволений. Правда тоді ціни були нижчі але зони РЕЛАКС ще не було, іі відкрили якраз коли в мене карточка закінчувалась так що був лише один раз але там супер. Щодо спортзалу то тринажери хороші, занняття в різних групах теж можна відвідвти хоча вони більше для дівчат. Сам ходив лише на йогу, прикольно. Басейн хороший багато людей нема. Цього року ціни підняли але думаю знову записатись десь цього тижня, хочаб на денну картучку.
Відповідь: Спортивно-оздоровчий клуб "Євроспорт плюс" Також думаю, що візьму картку "релакс", дешевше і час підходить. Правда цікавить чи там не багато людей на дані години?:naci:
Відповідь: Спортивно-оздоровчий клуб "Євроспорт плюс" Вчора записався, якщо вийде то завтра сходжу і подивлюсь чи багато. Коли записувався це саме запитав, сказали що багато зараз ходить народу. Хоча памятаю що коли ходив по вечорах то теж було багато людей але так щоб чекати в черзі на якись тренажер то такого майже не було, хіба що на штангу.
Відповідь: Спортивно-оздоровчий клуб "Євроспорт плюс" Сходив один раз в сауну і в тренажерний зал. Зранку не так вже й багато принаймі у вечері в районі 20:00 набагато більше, хоча можливо з ранку теж є свої години пік. Щодо тренажерів то появилось декілька нових, а в сауні російська парна закрита на ремонт. Також коли йдеш в сауну можа в них взяти халат (20 грв.) і два рушники (7 грв.). Яихось інших кардинальних змін не побачив, Цілком задоволений цим комплексом, тільки от ціна трішки кусається