Сплав по річці Дністер

Тема у розділі 'Подорожі Україною', створена користувачем sashadnister, 9 тра 2011.

1. sashadnister

sashadnister Member

Нарешті приходить довгоочікуване тепло. Я дуже люблю цю пору року оскільки можна вирватись на природу, а саме на вихідні сплавлятися по Дністровському каньйону.Отже запрошую всіх бажаючих приєднатися до мене . Пишіть тут
    P.S. Човни у мене є:)

Вкладення:

Останнє редагування модератором: 10 тра 2011
    • Подобається Подобається x 4
  2. Кохана

Кохана LuBimaya

А сплавляєтесь на човнах??? Чи на катамаранах?

3. sashadnister

sashadnister Member

На надувних рятувальних плотах типу ПСН-10

• Подобається Подобається x 1
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Була якось на сплаві по Дністру на байдарках від Галича до Заліщиків. Рекомендую! :good: Дуже гарна місцевість.

5. sashadnister

sashadnister Member

Від с.Нижнів (десь 40 км по воді від Галича) і починається Дністровський каньйон!!!;)

6. podsolnyshek

podsolnyshek Member

скільки таке задоволення зараз коштує?

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

То тільки в ті вихідні?....бо в мене блін) неділя зайнята.....а так то було б дуже цікаво....

8. sashadnister

sashadnister Member

Планую кожні вихідні , як буде погода

• Подобається Подобається x 1
  9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Шо то коштує?......скільки часу...скільки км. шо входить в комплект ?

10. Redvisitor

Redvisitor Well-Known Member

Линк бросать не буду, но у меня знакомий етим занимается. Оренда карамарана 500 грн сутки, инструктор 200 грн сутки. Один катамаран на 8 человек, выходило чтото 80-100грн сутки.

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну дак 8 чоловік де візьмеш.....

12. sashadnister

sashadnister Member

На 2дні ( суботу-неділю ) десь 250-300 з людини вийде,на 3 дні ( п'ятниця-субота-неділя) десь 300-450( це разом із спальниками , палатками,карематами...)

13. sashadnister

sashadnister Member

З собою брати тільки особисті речі

14. vseprav

vseprav Well-Known Member

це завжди бла моя мрія
    Дністер неймовірно красивий

• Подобається Подобається x 2
  15. sashadnister

sashadnister Member

Мрії мають властивість збуватися ! Приєднуйся до нас на Зелені свята 10-12 червня

16. godman

godman New Member

Дністром на фестиваль

Є дуже велике бажання сплавитись Дністром від с.Нижнів до с.Незвисько 8-10.07.11. Чому саме в ці дні? Плануємо потрапити 12.07 в с.Уніж, де почнеться фестиваль АртПоле. Нас троє - я с дружиною та син 7 років. Із задоволенням приєднаємось до однодумців.

17. sashadnister

sashadnister Member

Залюбки організую такий сплав, я думаю зручніше буде 10-12.07 наприклад із с.Долина-до с.Уніж ("пришвартовуємося "12-того зранку прямо навпроти сцени).3 роки тому пропливали Уніж і потрапили на фестиваль що там проходив. Хто хоче приєднатися до сплаву пишіть тут або в ПП

18. godman

godman New Member

Який приблизно буде графік руху і вартість подорожі? У нас є все обладнання (намет, спальники, корімати). Не вистачає тільки плавзасобу, інструктора та веселої компанії. Сподіваюсь, буде!!!!!
    Дмитро.

19. sashadnister

sashadnister Member

Класичний варіант виглядає так:
    Зустріч,закупка провізії та виїзд мікроавтобусом на ріку. Перша ночівля поблизу с.Монастирок , друга за с. Незвисько . В Уніж прибудемо зранку або в обід (по бажанню). Поверненя в Івано-Франківськ мікроавтобусом.
    На маршруті оглянемо 2 красивих водоспади та руїни замку. Ціна 300-350 грн з чол.(діти до 10 років в супроводі дорослих-безкоштовно.)
    Для учасників сплаву наявність наметів, спальників, каріматів необовя'зкова -все надається в користування.
    P.S. Якщо ви вирішите залишитися до кінця фестивалю і будете повертатися самостійно то ціну можна підкоригувати.

20. sashadnister

sashadnister Member

Якщо взяти до ваги те, що фест проходитеме з 12 по 16 липня і 15-го квитки є дешевшими, то, мабуть, доцільніше зробити сплав с.Незвисько-с.Устечко (15-17 липня ) із заходом в Уніж 15-того. Все такі вихідні дні.

а де твій аватар? :)