Якшо пишите вірші, давайте напишем разом!!! Якшо можна, я почну. І знову дощ вмиває трави по йких ми тільки-що ішли, І жадно п"є земля губами І воду з неба, й наші сліди...
та згодом вмре усе навколо порине світ у білую імлу ковбаситись поїдемо ми скоро на буковель чи славське.. ууу!!!
Виходить ми не вмрем - якщо поїдем? Бо вмерши вже ковбаситись не пре.... Чи ми також в імлу поринем з світом? Ти то лише навколо нас все вмре?
Ніщо не вмре-усе розквітне на нашім праведнім шляху, й народяться щасливі діти і будуть жити на...... еЛФ-у))))))
Я, власне, так і сподівалась, бо поважаю хепі енд! Чогось оце розхвилювалась - А то ж Fon мріяв про вікенд!
І щоб ковбасився, де схоче! І щоб імла не заважала (Прикидую, як він регоче, що ми йому тут набажали)
Все нанівець! Та йоли-пали!!!! В нас тут така краса була!!! ну що ж ви мрію зіпсували?? Вона ж бо тільки розцвіла...
Нічо, ми мрії знову дамо крила, І відродиться надія у очах. Дивись-вже зірка нова заіскрила, Розігнавши темінь по ночах...
Оце вже краще! Більше оптимізму, Бо й так фігні навколо купа нині А для покращення здоров"я організму Потрібні нам флюїди позитивні!!!
...і в третій літній день ми зпрогнозуєм, що до тепла й нам недалеко, і,що дощі ті не завадять провести всі "канікули" нам легко )))
О, вже почався третій... непомітно... І знову сумно стало щось мені, Бо так минеться скоро й тепле літо, так само непомітно... Або ні?
тому найбільше з всіх сезонів люблю я травень зеленевий, бо вже й у червня на порозі відчутно подих вересневий...
не переживайте,в мене теж 1 стовпчик по тій же причині пропав....продовжуйте далі... ---------- Додано в 00:39 ---------- Попередній допис був написаний в 00:35 ---------- ...в житті віршів я не писала, тому не смійтесь дуже,люди, а як натхнення прийде й вранці, тоді продовження тут БУДЕ)))))
А так хотілось свиснуть солов"єм... Щось про кохання, чи про Хонду... Що ми вірші, як воду, ль"єм Під ноги нашому бомонду... Та глянув на годинник. Друга. Ййо! А раптом зранку - та дзвінок здалеку!? І справа знов поставить "под ружйо"!? ...Пора вже "солов"ю" заткнуть пащеку...
Як так жорстоко з солов"єм могли ви?!?!?! Чудовий птах, і зовсім він не винен, Що ви з бомондом ляси тут точили не дуже-то пильнуючи годинник...
Чудовий птах - чудовий пафос Також римується і запах, пах Ще додамо табун невдах І може мексиканське tacos. До чого тут цей вінегрет І українцям чужі їдла? Гаразд, (замучить діабет) Та додамо вагон повидла І локшину. А просто так Бо надзвичайно гарне слово (В поезії я не мастак, зате підтримую розмову)
Підтримали, й на тім спасибі, Аж їсти захотілось знов (Та затошнило на повидлі) Може продовжим про любов? Любов і знов - банальна рима, Але я також не мастак, А локшину ще не зварила.. А соловей - чудовий птах