Новые. Коробок со следами трения. Недостающие спички могу переложить из другого коробка, но могут отличаться по цвету головок. Фото не будет, так как фотографировал на пульт от ресивера, но младшая его погрызла и фотографии выходят полосатыми. ---------- Додано в 19:52 ---------- Попередній допис був написаний в 19:50 ---------- Только спички. Могу приклеить к каждой магнит - получится магнит на холодильник, но это будет дороже.
Я б от так через нет купляти не ризикнув...можуть бути відсирілі, або взагалі "гомельдрев" ...Чув випадки що навіть зчиркані можуть підсунути
Продам три сірники, яких не вистачає до повної пачки. Дуже дорого. Або обміняю на ровер Тиса 1996 р.в. Причина продажу - займають дуже багато місця, а практично не використовуються. Фото не розміщаю, бо +18...
Ви можете розмістити фото в розділі Про Це, ми підемо, подивимося і тут продовжимо торгівлю. Маю на продаж пусту пачку від сірників, в стилі "під ретро" :flag_of_truce:
Можна разом з пожежником. Вимоги до пожежника: Зріст ..вище середнього, вища освіта, чорнявий з блакитними очима, крута машина, квартира або особняк, рахунок в Приватбанку. Якщо знайдете такого, то нафік мені ваші спІчки.....давайте коробок