Шановні, вітаю! Ви потрапили у найцікавішу гілку ЛФ! Мені вже уже набридло бачити постійні офтопи в тематичних гілках, особливо про homo soveticus яких ще багато на теренах колишнього СРСР. У цій гилці я пропоную обговорювати такі питання та відповіді на них, як: 1. Совки живуть .... 2. Чи є совки у моєму місті (районі, країні)?:babruysk: 3. Совок - як його виховувати? Чім годувати? Чому вчити?:redface: 4. Читав у жовтої пресі цікаві факти з життя совків:... 5. Мій чоловік/жінка - совок. Що мені робити щоб повертати його до нормального життя? 6. Як мені переконатися, що я не совок? Чи є якись тести на кшталт тестів для дівчат? 7. Бачив совків у владі - куди скаржитися? 8. Зі невідомих джерел які близькі до вірогідних стало відомо, що... 9. Що допоможе? Часник, срібло чи осиний кіл? Якщо ви щось хочете сказати за темою совків, але ваше питання у цьому списку немає, то поспішаю заспокоїти: "Цій список не повній та його можна доповнити якщо хочете". Пропоную пану Левандівкові відокремити розмови про совків з інших гілок щоб наповнити це справжнє джерело, якім безумовно буде ця гилка вже наступного місяця. А ось і перший допис, питання про те, як відокремити себе від поганої купи совків: Можна вас спитати? Ромкє, ось ви дуже часто згадуєте "совок" та тих, кого зіпсував "совок". Скажіть, а особисто Вас совок зіпсував? Ви теж вважаєте що ви не людина, що ви також входите до купи цих зомбі, чи ви окремо? Одразу попереджу, що мене зараз не цікавить ваше ставлення до РФ, тільки совки. Скажіть, якщо ви живете як Лот у Содомі, то чому і досі Бог не вивів вас з цього міста(країни) і не обрушив на неї дощ з вогню та сірки?
У нашому випадку Совок естетичні уподобання людини.Подобаеться йому це що було 40 років тому в Україні-Совок. Це що було 65 років тому- Бандера ,90- Петлюра.Якщо більше нiж 100 років тому той " австро угорець" ???
есть намного худшее для всего, нежели совок - современная бесплодная поросль, бурьян, который как и всякий бурьян еще и наглый и агрессивный и заполоняет всё.