Совками які вирішили війти до Європи з красними прапорами.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 11 тра 2011.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Совкам які вирішили війти до Європи з красними прапорами.

Ви панове абсолютно далекі і темні люди стосовно знання менталітету та ідеології Великої Європи. Так от щоб Ви знали, до Європи Ви можете з червоними прапорами потрапити лише на танках. А танків у вас нещасні, вже немає. Та вони в сучасності вже і не потрібні. До того ж, у Європи є наймогутніший захисник США, який будь якому совку швидко вкаже його місце в болоті за залізним парканом. Те що Вам дозволили провести фінал ЧЄ - це перевірка на вошивість, яку Ви з тріском провалили. Вам недолугим навіть натяки давали у вигляді відзнятого рекламного роліка про Харків де не було б пам"ятника лєніну. Ви і це не зрозуміли. Та воно і не дивно, важкий спадок недостатності мозкової функції ,який ще давно описав академік Іван Павлов. Львів єдине місто яке цілком і повністю відповідає стандартам (ідеологічним та ментальним ) Європи, але Ви наче скажені собаки накинулись шматувати його. Барани. Проведете Ви свій ЧЄ, і на цьому можете ставити жирну крапку на балачках про входження до цивілізованих країн Заходу. Ваше місце в умовному таджикістані і Киргізії (хоча до Киргізіїї Вам в принципі ще далекувато). Замисліться самі. Як що раптом зникне Львів(пофантазуємо, змоделюємо ситуацію) та водночас зникне Харків. Пропажу останнього ніхто і не помітить. Навіть в вашій любимій москві. А пропажа Львова то буде Світова трагедія. Або щонайменше Європейська.
    Ви із себе возомнілі не біс знає що, абсолютно безпідставно. Хоча насправді деградоване, та аморальне стадо невизначеного походження і невизначеної ментальності. Ви для цивілізованого світу шлак, який лишився після загально світового згарища внаслідок спалення СССРу.
    Далі можете розиспатись в прокльонах і т.п. на адерсу Заходу, Львова, та і вашого покірного слуги.

2. ull9

ull9 Дуже важлива персона

не надо фетишизировать красный флаг сам по себе.
    под красным флагом постоянно бегают по мюнхену разные глобалисты, панки и так далее.

социал-демократы тоже вроде как под красным флагом ходят.

так что красный флаг УЖЕ здесь. в европе, и давно. пожалуй даже раньше чем в росии появился.

3. ГРАНД

І на муніціпалітетах вішають теж? Або над Рейхстагом? Ну хоча б в тому парку , де совки поставили пам"ятник? МТС теж має червоні прапори, але і дитині відомо, що то просто прапор компанії МТС,і не має ніякого ідеологічного забарвлення. Тоб то до ДЕРЖАВИ не має ніякого відношення. відчуваєте різницю?
    п.с. А скільки комуністів засідає в будь якому ,хоча би селищному муніціпалітеті?

4. Ol1

Ol1 Well-Known Member

:))
    Интересный взгляд на европейский менталитет...
    ГРАНД, это вы таки знаете или это вы себе таки думаете? :p

5. olegp

olegp миється в бані

заслуживает уважения Ваше желание отгородиться от совкизма
    в принципе,
    тока хотите Вы это нерациональными средствами, насаждением украинства, которое суть есть порождение того же совка,ибо... ну, знаете почему, не раз объяснял:))
    правда, над выделенным посмеялся- невелико мисто Львив, шоб Европа на ним тужила,не Париж поди, и не Кельн,
    вон Европа на полвека Бреслау.,Кенинсберг потеряла в коммунистич вакханалии, и шо....не тужила, разве что малость, а это города таки покруче Львива
    а логическая завязка Львива и Харькова- супер! Жванецкий отдыхает

6. ГРАНД

Панове. Як що у вас під аватаркою написано назву якоїсь західної країни , або міста, то це ще не значить що Ви цілком та повністю ментально належите до тих країн та міст. Детально можу довести трохи згодом. Ви вже не совки, маже не совки, але ще не поляки і не німці. Ви прошарок не без рудементарних проявів. Яскравих проявів.
    Не ображайтесь.

7. ull9

без обид?

ну а если ты пишешь и думаешь по украински, это не значит что ты обьективно отстаиваешь интересы украины, что ты приносучь украинской идее пользу.
    Гранд, наблюдая за тобой, я делаю вывод что вы провокатор который обьективно работат на антиукраинские силы.

без обид

8. ГРАНД

Ви не перший мені про це кажете. Он і Луна теж таке каже. Ви ж з Луною однодумці? Мене менше вссього хвилює що про мене думають совки та москвини. з Вами включно. І будьте ласкаві не тикайте мені. Дякую.

9. ull9

и тут я как минимум не огорчен.

перейдя на обсуждение моей личности, где я живу и так далее. (вы сделали это вежливо, ничего не имею против)
    будьте готовы получить в ответ то же самое.
    или?

и мнение я свое не изменил, обьективно гранд вы действуете против украины

10. ГРАНД

А я задоволений, що вгадав.

Обговорення моєї особи, з всима можливими та не можливими варіаціями і застосуванням навть ненормативної лексики на Острові набрала сили цілого напрямку тем. І написано вже стільки, що вистачить на доволі товстеньку брошуру.
    От же не соромтесь та включайтесь сміливо.

коли Черчилля не вибрали лідером партії і він був вимушений піти на політичну пенсію і фактично в небуття, він на свою адресу наслухався теж багато об"єктивних думок не дуже приємного змісту. але час все розставив по місцях. Черчілль залишився в історії Британії як світлий образ політика -патріота, а ті хто його об"єктивно давив - ні.

11. ull9

что не исключает того, что он часто говорил и делал глупости и даже действовал во вред англии.
    без фанатизма Гранд..

12. ull9

крыть вас матом или нет, я решу спонтанно, по обстоятельствам, и ВНЕ зависиомости чего вам наговорили до меня.

13. ГРАНД

Безумовно Ваше право на прийняття рішення. Я просто хотів Вам повідомити, що Ваша думка увільється маленькою крапелькою в те море текстів і розчинеться в ньому. але при цьому море із берегів не вийде, і навіть не викличе штрму. Запевняю Вас.:o

14. ull9

а от скромности вы не умрете.
    себя оправдываете ставя себя рядом с Черчиллем?

15. ull9

да мне пофик море. я говорю свою мысль свое наблюдение
    с черчиллем себя не сравниваю. и даже с Луной не сверяюсь.

16. ГРАНД

Абсолютно вірно. але історія та час всі крапки над І розставили саме на його користь. розумієте про що я?

Як Ви думаєте Президент Лінкольн був прагматиком , чи все ж таки певною мірою фанатиком? Теж можна сказати і про генерала Де Голля. І навіть про президента Рейгана.

17. ГРАНД

І я не порівнюю. Ви просто хотіли мене в своєрідний спосіб налякати анонсом своєї оригінальної думки стосовно моєї скромної персони, а я не злякався.:pardon:

18. ull9

вам бы поскромнее немного. где черчиль а где извините вы.

19. ull9

у вас какое то завышенно самомнение, мне собственно пугать вас не цель.

20. ГРАНД

Та я розумію це. Але на Черчилля працювали фактично всі ЗМІ Світу, а на мене один лише Острів.:)):)):))

а де твій аватар? :)