Хто є хто в різний ча доби. Що краще,важко сказати,хоча мабуть існує тільки один біоритм, він запрограмований самою природою. І от тут ось: "Хто рано встає, тому Бог дає"? Тобто ми зобов*язані бути жайворонками? Коли не було електрики, мабуть так воно і було. Тепер же ж кожен може вибрати час, який йому більш комфортний. Я "сова" і то конкретна, і навіть коли від незалежних від мене причин заставляли бути "жайворонком" все одно лишався "совою"
Відповідь: "Сови" та "жайворонки". В мене в скайпі підпис: "сова на посаді жайворонка". Тяжка доля мами-сови, якщо хоче б одне совенятко жайворонком народилося. Та й до школи дітей зібрати - підйом 7.30. охохо...
Відповідь: "Сови" та "жайворонки". Я раніше жайворонком була, рано прокидалась, рано лягала спати. А тепер я не morning person. Якась невідома птаха, вже не жайворонок, але ще не сова.
Відповідь: "Сови" та "жайворонки". Еще есть такое понятие как "голубь" - это человек, который рано просыпается и поздно ложится
Відповідь: "Сови" та "жайворонки". повертайтесь до жайворонка, поки не пізно. Не пристосоване наше суспільство для сов. Зовсім не пристосоване Хоча, у Львові справи для сов не найгірші. Нагадалася тут одна історія
Відповідь: "Сови" та "жайворонки". я - сова. бо навіть коли всатну з ліжка рано, то розум спить стабільно мінімум до 10 години. перші пари терпіти не можу. правда, коли я в Карпатах - прокидаюсь о 7 і відчуваю себе прекрасно
Відповідь: "Сови" та "жайворонки". :rolleyes: О,я люблю поспати,але чим більше спиш,то хочеться ще більше спати.Надіюсь,що посплю нормально,коли синуля підросте.Але,як то кажуть,малі діти не дають спати,а великі жити. Будем вірити,що все буде гаразд!!!
Відповідь: "Сови" та "жайворонки". Я класична сова. Зранку як не висплюсь, то день пропав. Було важко вчитися - на парах і екзаменах голова гуділа. А з роботою повезло - можна було зсунути графік. А чоловік був жайворонком, а вже теж сова
Відповідь: "Сови" та "жайворонки". Моя жена сова, но в Карпатах рано ложится и когда в 7 утра я к ней подползаю, моментально просыпается
Відповідь: "Сови" та "жайворонки". на щастя моя дитина вранці теж довго спить, проблема у нас вранці лише в ті дні коли мені треба на 9.00 на роботу. Всі інші дні тижня спимо всією родиною аж поки дитина не прокинеться.
Відповідь: "Сови" та "жайворонки". В більшості я сова... Стільки цікавих фільмів, свіжих прогулянок, походів у гості тощо. Але якщо змінюється обстановка місця сну, то майже завжди встаю раніше. Хоч для сну в такому випадку потрібно більше часу.(Щоб не ходити з синяками під очима):ninja: Все залежить від випадку.
Відповідь: "Сови" та "жайворонки". я 100% сова. завжди була, є, і певно буду)))) а от чоловік жайворонок. Тому нам іноді важко сувмістити ритми життя)
Відповідь: "Сови" та "жайворонки". Адназначно сова.Краще буду всю ніч працювати, ніж рано вставати.нехай тільки хто надумає рано підняти-приб"ю!
Відповідь: "Сови" та "жайворонки". ми з мамою сови, а от тато наш жайворонок. памятаю, ще як в школі вчилась, 5 ранку, сниться такий чудовий сон, тепленько,затишно під ковдрою, і тут відчиняються двері, хтось заходить і починається якесь шур-шур-шур-шур........ вже ні сну, взагалі нічого.... це татко полюбляв порядками займатись, замітав у квартирі.... а коли починав там щось крізь сон сваритись, кричати, ображатись, він завжди мав одну відповідь:"хто рано встає, тому Бог дає"