Тут сегодня по Ентеру был докфильм о советском роке. Воскресенье, Машина времени, Браво, Наутилиос, ДДТ, Алиса, Звуки Му, Агата Кристи и другие. Многих доставало КГБ, а зачем, вот уроды
Відповідь: Советский рок Я фрагментами той фільм дивився . Там часто йшлося не стільки про ідеологічні аспекти, як про гроші. Концерти приносили прибутки не чиновникам від культури, а музикантам, звідти і проблеми у них
Відповідь: Советский рок Конечно группы не слабо зарабатывали, но и администраторы то же неплохо получали
Відповідь: Советский рок шо-шо?.... ддіставало кгб (уроди)?.. що за маячня?.... якби кгб не дозволяло їм виходити на сцену -- цих команд не існувало би.... віктор цой, який мав такий вплив на всю рок-музику ссср -- людина від кгб...
Відповідь: Советский рок Чітатєль каже, що я тоже від КГБ Ну, власне, проблеми виникали у адміністраторів і музикантів бо чиновники бабок тих не бачили.
Відповідь: Советский рок Панове, сьогодні я off-line, але днями розповім - як, кого, під яким соусом діставали. І круто діставали. Комерційний бік тут ні до чого. Талановитих аматорів діставали. І слово "Рок" було майже забороненим.
Відповідь: Советский рок ок... але моя думка базується на: -- кгб -- всесильне?.. так! -- рок-музика призвела до зміни думок в головах?.. так! -- "мавр зробив свою справу, мавр мусить піти"?.. так! і так далі.....
Хотелось бы услышать продолжение... ... Тема, думаю будет логичным продожением советский/русский.... Отличная композиция... http://www.youtube.com/watch?v=ycPFTHNurmU
В словах пупера є сенс. Алиса, по моєму, найперша рок-група, якій було дозволено вийти на справді велику сцену. Ось Кінчєв і досі залишається на службі в Кремля. Послухайте тексти Аліси - імперія понад усе, Росія для росіян, "нам ничего басурманского не нада, у нас и так все есть". Але музика Аліси мені подобається, в бардачку диск їздить, часом включаю. І навіть шкода, що практично нема аналогічних українських виконавців, які б співали на тему патріотизму.
Согласен, почти...насчет - империя превыше всего, - это перебор, а вот славянский дух и культура - другое дело... Я, к слову, Алису очень редко слушаю - но их "Небо славян" - без комментариев...
А мені, весь час подобається БГ(якщо щось раптово зникне з його творів, хай не хвилюється, у мене ВСЕ є ) Що вразило, що і сину також. Сумно було б дізнатися, що кгб та Акваріум хоч в малому співпрацювали. Не верю(с)
Я немаю музичної освіти, але мені здається що у БГ, потрібно слухати саме альбоми, так більш відчуваєш, що він бажав виразити у той час коли записувався. Найулюбленіші "Навігатор", та "Песни рыбака".
Я пример выложил... естесственно, согласен с вами...всего БГ не слышал, но кое-что... Я больше по В.Цою, И.Талькову, К.Никольскому...
В мене була колись величезна колекція ленінградського року... ще на вінілі. БГ... то був просто гуру, свого часу явище дуже вже неординарне. В одному дописі всього не напишеш, мабуть. Одна з моїх улюблених... http://www.youtube.com/watch?v=nthmZSUN1Fc А ще дуже любила Зоопарк, ну і Костя Кінчєв, звичайно, не просто співак, але і сеск-символ... і до сих пір. http://www.youtube.com/watch?v=bpweGewNE_c
Це ще "цветочки" У них є ось таке http://www.youtube.com/watch?v=PbSUDK5BRKM Грязь в руках у ростовщика, Грязь в глазах у юмориста, Грязь в словах телезвонаря, И в сердцах там тоже не чисто ..... Ну а я у них считаюсь фашистом! Просто не пісня, а гімн скін-хедів
Одна из моих любимых у В.Бутусова...супер... В.Бутусов - Тутанхамон ---------- Додано в 22:37 ---------- Попередній допис був написаний в 22:35 ---------- Все надуто, скины слушают совсем другое, могу показать, если интересно...да и к славянам скин-хеды никакого отношения не имеют, они за славянский род... Алиса - нормальная группа, нормальные у нее поклонники...
Это можно в тему "Мифы и штампы" переносить вот хрен вас поймёшь.то дерьмом поливаете современную Россию,то БГ им нравится.А ничего , что он медальку лично от Грызлова получал?Помню по ТВ показали,как они за чашечкой кофе мило беседовали
Ну так. І я себе не розумію - Анна Карєніна одна з улюблених книг, БГ слухаю, та й російською інколи розмовляю. А от москалів - терпіти не можу.