Союз, Союз, ... митний союз

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем serg-shs, 19 жов 2011.

1. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

Ну власне сабж: митний союз
    (прохання в монітор не плювати! і не чим тяжким по ньому не бити)

2. Тень гнева

Тень гнева Well-Known Member

Российские олигархи и чиновники-воры переходят на глобальный уровень рейдерских атак.

3. Heartland

Heartland Well-Known Member

Вы еще раз хотите сказать, что Янукович законченный дебил? Так это не для кого секрет.

Российская таможня вряд ли ему добавит ума и не спасет от участи Каддафи.

4. Муму

Муму Well-Known Member

Кужель оголосила про вихід з Сильної України

Після з’їзду партії «Сильна Україна» у суботу 22 жовтня, екс-голова Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва Олександра Кужель, швидше за все залишить команду Сергія Тигіпко. Про це вона заявила в ефірі «5 каналу» коментуючи заяву Сергія Тигіпка про те, що у разі відмови з боку Євросоюзу, Україна зможе переорієнтувати свої інтеграційні вектори у бік Митного союзу.

«У суботу, 22 жовтня, у нас з’їзд, ми мабуть тому і не разом будемо, що я цим переймаюсь. Я хочу жити в цивілізованій країні, я хочу, щоб Україна була є європейським рівнем життя, з європейським рівнем підприємництва, свободи слова, і багато чого іншого. Я не хочу повертатись у ті часи, які я дуже гарно пам’ятаю. Я думаю, що ми варті іншої держави, і за це варто поборотись», – заявила Кужель.

«Я не можу прийняти, що політик, який говорить про реформи і лібералізацію в країні, необхідність приведення до європейських норм, в багатьох питаннях, і соціальних, і податкових, і інших… Не можна ставити, так: якщо я вам не подобаюсь, я піду до інших», – пояснює Кужель.

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Хай щастить їй в цьому протистоянні. А ми при необхідності допоможемо.

6. Pototsky

Pototsky פוטוצקי

Казахстан тепер з острахом дивиться вбік Москви

http://www.dw.de/казахстан-тепер-з-острахом-дивиться-вбік-москви

7. KatarinaLar

KatarinaLar Active Member

Вступать надо в НАТО.

8. noid

noid Member

Вступать то надо,только не очень принимают.

а де твій аватар? :)