Вы еще раз хотите сказать, что Янукович законченный дебил? Так это не для кого секрет. Российская таможня вряд ли ему добавит ума и не спасет от участи Каддафи.
Кужель оголосила про вихід з Сильної України Після з’їзду партії «Сильна Україна» у суботу 22 жовтня, екс-голова Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва Олександра Кужель, швидше за все залишить команду Сергія Тигіпко. Про це вона заявила в ефірі «5 каналу» коментуючи заяву Сергія Тигіпка про те, що у разі відмови з боку Євросоюзу, Україна зможе переорієнтувати свої інтеграційні вектори у бік Митного союзу. «У суботу, 22 жовтня, у нас з’їзд, ми мабуть тому і не разом будемо, що я цим переймаюсь. Я хочу жити в цивілізованій країні, я хочу, щоб Україна була є європейським рівнем життя, з європейським рівнем підприємництва, свободи слова, і багато чого іншого. Я не хочу повертатись у ті часи, які я дуже гарно пам’ятаю. Я думаю, що ми варті іншої держави, і за це варто поборотись», – заявила Кужель. «Я не можу прийняти, що політик, який говорить про реформи і лібералізацію в країні, необхідність приведення до європейських норм, в багатьох питаннях, і соціальних, і податкових, і інших… Не можна ставити, так: якщо я вам не подобаюсь, я піду до інших», – пояснює Кужель.
Казахстан тепер з острахом дивиться вбік Москви http://www.dw.de/казахстан-тепер-з-острахом-дивиться-вбік-москви