як кажуть у народі, якщо на наступний день дуже соромно, то відпочнок вдався на славу. прошу викладати свої найнезвичайніші пригоди, на котрі сподвиг вас бахус.
Ну в мене друг один нажрався на день народження (в гуртожитку жив), і ходив в туалет в шкарпетках по коридору. Там чи заснув, чи що, але коли вийшов, під туалетом черга з китайців стояла. Обмочився поки спав, але точно не знає, так думає. Каже день народження дуже швидко пройшов - лиш почали наливати - і вже ранком прокинувся.
ага. окей. в мене шо не день народження це пригода. найпреше правило моїх ДН це присутність кавуна вкінці. в самому кінці, тобто коли світає має бути величезний кавуняра, вимазані писки і одежа, липкі руки і "ой служив я в пана" добре вдався позаминулорічний ДН. найперше це була бухара і люля-кебаб у вигляді - "я цього їсти не буду", потім був фонтан біля оперного і моравьянка у дзизі. потім криївка і танці з поляками і фото з зі всією амуніцією. особлиов смішно було коли колєга випив і в красноармєйській касці бігав по столам в трусах розмахуючи кулеметом дєгтярьова ))) потім дискотека в метро. перші 7 по 50 я ненароком перевернув коли тягнувся за запальничкою. ще було тріснуте зеркало на аренбімайланчику і пара збитих з ніг неповнолітніх, що не надто вміло увьортувались від мене танцюючого. саме класне вкінці - кавуняра, таксі і схід сонця на яснинському карьєрі. і 4 трупом сплячих товариша шо нічого цього прекрасного не побачили. отак і споглядали сонячну появу з вірменином-таксистом, поглинаючи смачний кавун )) це було ДН року 2009. продовження буде
Дискотека в львівському метро? Все-таки воно існує! В фонтанах наш народ дуже любить купатися, але це небезпечно, бо там цілий тиждень циркулює одна вода (технічна), отже і все, що виполіскується з пірнальників.
Мабуть хлопці люблять хизуватися як вони класно "нажрались". Навряд чи дівчата про таке схочуть розповідати. Та й було б чим хвастатись
Дівчата в наші часи дуже люблять у всьому рівнятися на хлопців, при чому це стосується як корисних речей так і деструктивного лайфстайлу.
А что, в городе ещё осталось что-то целое или Вы на природу перемещаетесь? ---------- Додано в 20:12 ---------- Попередній допис був написаний в 20:10 ---------- Зато воспоминаний больше... но вспышками!
Ті нечасті випадки, коли в мене замість згадок флешбек, дуже люблять мої друзі, бо я, перебравши (що трапляється у високосний рік), мила, добра, чудернацька. Випадок, коли ми святкували в горах мій день народження, і я влаштувала собі джакузі у бочці з дощовою водою, згадують до сих пір. Хоча минуло вже років з 15, по крайній мірі. )
Побільше б таких людей. В мене добра половина друзів, коли вип'ють починають себе вести агресивно. А тому замість того, щоб релаксувати, не залишається нічого як бути миротворцем.
А горы то чем провинились? Ну хоть природу бы пожалели! ---------- Додано в 21:14 ---------- Попередній допис був написаний в 21:13 ---------- В каске и с автоматом?