Софіївський парк у місті Умань

Тема у розділі 'Подорожі Україною', створена користувачем Yourjackson, 21 жов 2013.

1. Yourjackson

Yourjackson New Member

На тому тижні були з родиною в Софіївці (Умань)
    Навіть не думав, що буде так гарно
    Трохи познімав

http://www.youtube.com/watch?v=1fxFbyPFaZM

• Подобається Подобається x 3
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Колись збирались туди заїхати по дорозі з Криму, але попали в невеличке ДТП і настрій пропав...

3. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

То є фест файне місце. Був там два раза по дорозі до Криму. Можу і третій раз заїхати, якшо нагода випаде. Маю ше звідти диска. Але там треба екскурсовода і ше потім час там походити. Бо то шо я був то було "галопом по Європі", а то треба час шоб насолодитися.

4. nitsaaa

nitsaaa New Member

Бувала там... Гарно

5. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Була теж в дендропарку Софіївка, дуже гарне та романтичне місце. Фле Межигіря Яника крутіше....

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не в захваті. Якийсь розплідник для кліщів. Народу товчеться неміряно. Олесандрія в Білій Церкві трохи приємніша.

7. Sasha Kukovicya

Sasha Kukovicya New Member

Та можна й без екскурсовода !

---------- Додано в 13:48 ---------- Попередній допис був написаний в 13:45 ----------

file:///C:/Users/Monstr/Desktop/images.jpg
    Умань, парк «Софіївка». Вид на Нижній став, «Площу зборів» Фото серпня 2008 року.

8. Ordo

Ordo Member

Був там двічі. Вперше - дуже приємні враження були. Хоча, дійсно, з екскурсоводом швидко і мало-що-зрозуміло-бо-не встигаєш ) Краще ходити самому. Фото шикарні виходять. А от коли поїхав вдруге, враження, чесно кажучи зблякли. Коли більше часу, помічаєш що де зроблено не так - недочищено, недоглянуто, недоприбрано. Ми після того їздили у Польщу, у замок Віланов (Варшава) - от небо і земля у якості збереження і догляду за історичним місцем. На порядок вище. Впевнений, що за умови достатнього фінансування, наші усе зробили б краще.
    Однак хоча б раз поїхати в Умань варто!

9. Veselka alj

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну да, платний. Навмисно туди їхати не бачу змісту. Тільки якщо ви живете/перебуваєте поблизу. Парк собі і парк. В Білій Церкві навіть кращий.

11. GalinNovikova

GalinNovikova New Member

Ми були літом, дуже красиво!

12. Arietta

Arietta Member

Да, Олександрия как-то уютней, а главное - менее коммертизирована. в Софиевке шагу не ступить, везде куча однотипных сувениров и лотков с пивом и хотдогами втридорога. В Белой Церкви эти прелести только у входа и то не так массово. Мне именно поэтому там красивей и уютней в любое время года.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. shulika

shulika Member

були там в різні пори року. найкраще сподобалось восени.

14. Sax

Sax Active Member

15. Veselka alj

Я теж там була весною!! Дуже там гарно! Рекомендую!

16. OlgaChernika

OlgaChernika Member

А ми родиною були влітку, теж дуже сподобалось. Плануємо поїхати ще з друзями, але восени.

17. Veselka alj

Я бтеж хотіла туди щераз з сімєю потрапити, але трохи далекувато з теперішнім курсом на бензин.

18. Differentiator

Differentiator New Member

Був кілька років тому влітку. Гарно. Не можу сказати, що "мега-супер-пупер-вав". Можливо, весною або восени гарніше. На жаль, не був у Білій Церкві чи Тростянці, щоб порівняти.
    Відвідати, звичайно ж, вартує. Краще вибиратись коли мало людей, наприклад у будній день.

19. Marikruua

Marikruua миється в бані

Дуже гарно там....

20. Veselka alj

Були десь тепер?

а де твій аватар? :)