На тому тижні були з родиною в Софіївці (Умань) Навіть не думав, що буде так гарно Трохи познімав http://www.youtube.com/watch?v=1fxFbyPFaZM
То є фест файне місце. Був там два раза по дорозі до Криму. Можу і третій раз заїхати, якшо нагода випаде. Маю ше звідти диска. Але там треба екскурсовода і ше потім час там походити. Бо то шо я був то було "галопом по Європі", а то треба час шоб насолодитися.
Я не в захваті. Якийсь розплідник для кліщів. Народу товчеться неміряно. Олесандрія в Білій Церкві трохи приємніша.
Та можна й без екскурсовода ! ---------- Додано в 13:48 ---------- Попередній допис був написаний в 13:45 ---------- file:///C:/Users/Monstr/Desktop/images.jpg Умань, парк «Софіївка». Вид на Нижній став, «Площу зборів» Фото серпня 2008 року.
Був там двічі. Вперше - дуже приємні враження були. Хоча, дійсно, з екскурсоводом швидко і мало-що-зрозуміло-бо-не встигаєш ) Краще ходити самому. Фото шикарні виходять. А от коли поїхав вдруге, враження, чесно кажучи зблякли. Коли більше часу, помічаєш що де зроблено не так - недочищено, недоглянуто, недоприбрано. Ми після того їздили у Польщу, у замок Віланов (Варшава) - от небо і земля у якості збереження і догляду за історичним місцем. На порядок вище. Впевнений, що за умови достатнього фінансування, наші усе зробили б краще. Однак хоча б раз поїхати в Умань варто!
Ну да, платний. Навмисно туди їхати не бачу змісту. Тільки якщо ви живете/перебуваєте поблизу. Парк собі і парк. В Білій Церкві навіть кращий.
Да, Олександрия как-то уютней, а главное - менее коммертизирована. в Софиевке шагу не ступить, везде куча однотипных сувениров и лотков с пивом и хотдогами втридорога. В Белой Церкви эти прелести только у входа и то не так массово. Мне именно поэтому там красивей и уютней в любое время года.
Був кілька років тому влітку. Гарно. Не можу сказати, що "мега-супер-пупер-вав". Можливо, весною або восени гарніше. На жаль, не був у Білій Церкві чи Тростянці, щоб порівняти. Відвідати, звичайно ж, вартує. Краще вибиратись коли мало людей, наприклад у будній день.