Сморід в центрі міста.

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем dArt, 27 вер 2007.

1. dArt

dArt Well-Known Member

Уже третий день ужасная вонь канализации в во всем центре города. Пишу сейчас, а глаза аж слезятся. Говорят, связано с ремонтом дорог и коллекторов в центре, кто то говорит ссо строительством фонтана возле Оперного. Кто то имеет информацию когда прекратится это издевательство над Львовянами?

2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Відповідь: Сморід в центрі міста.

dArt, извините и не сочтите за издевку...
    запах соответствует общей консистенции населения...
    Не открьіть ли ветку "...-2 - обсуждение статьи в википедии" - там страсти кипеть поменьше будут?

• Подобається Подобається x 1
  3. dArt

dArt Well-Known Member

Вы знаете, боюсь, что у обычных людей, что у ... этот запах сильно не отличается. А воняет реально канализацией с какой то химией, аж глаза слезятся. Закрыл все окна сижу вот и плачу :)
    А веточку ...2 откроемс... обязательно, через пару дней.

4. afterstep

кстати - неплохо сорвать карму на теме "львовская канализация". Ведь не только вонь - в канализации накопляются и взрьівоопасньіе газьі. Собственно взрьів во львовской канализации в "средние века" заставил городскую управу принять закон, по которому все люки вьінесеньі на "проезжую часть".
    Деталей не помню - но ето где-то даже правда - историки подтвердят ;)
    --
    Вопрос в другом - у нас вроде уже не средние века? почему воняет канализация, и некоторьіе районьі в период "тропических ливней" становлятся "несудоходньіми"?

5. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Декілька тижнів тому мені доводилось проїжджати повз винниківський дріжджзавод, таке враження, що всі "аромати" дійсно від нього...
    Хто-небудь звернув увагу, скільки зараз народу захворіло? В мене половина знайомих кашляє... Можливо, все через той сморід? Хто зна, чим нас труять... :sad:

6. dArt

dArt Well-Known Member

Не, дрожзавод благоухает по сравнению с запахом в центре. :)
    А то что кашляют да, однако не стоит смешивать, это самая тривиальная вируска, правда очень агрессивная и контагиозная, я сам ее перенес.

7. Meg

Meg Well-Known Member

Минулого року восени теж таке було-спихали все на каналізацію.Бабці на базарі казали,типу,шось там вода висихає от воно і смердить))).Цього року незнаю.

8. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Було таке торік. Чоловік тоді кулуарну байку приніс про те, що коли переробляли комунікації на Ринку і Дорошенка - на фільтрах якихось зекономили. Я вже зараз подробиць не пам'ятаю.

9. Meg

Meg Well-Known Member

Ну от!Я ж кажу-по Львову говорять все,що тільки можна говорити-а насправді ніхто нічо чітко не знає.До речі,це мені нагадало історію про те,як всі чесали про сатаністів,які вбивали дівчат...Але то вже буде офф,якшо я почну триндіти!)))

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

То санстанція засмерділася, нє?

• Подобається Подобається x 2
  11. Bavarlok

Bavarlok Active Member

у "Дзеркалі тижня" вийшла така от статейка: http://www.dt.ua/3000/3680/60941/
    там йдеться зокрема про підтоплення будинків, підозрюю - ось вона причина!

• Подобається Подобається x 1
  12. lanka

lanka Well-Known Member

13. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

не знаю чи то дріжджі винні, але смердить каналізація!!!
    ...тяжке життя без автомата :sad:

14. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

І нам на ЕкоПраві говорили, що у всьому винен дріжд завод. Благо на Сихові повітря свіже=)

15. afterstep

вас не застановляє той факт, що дріжджарня "за горбом" - доволі високим - за містом? - і "схил" - в сторону Винник? Що то б Винники смердіти мали?

16. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Пояснювали це. В двох словах: якогось біса під'єдналися до центральної каналізація. Та в свою чергу такої к-сті лайна не витримує. Тому і "смЄрдіт". Але таке навіть у львівських ЗМІ писали. Як найду - кину лінк.

17. bora

bora Well-Known Member

Дріжзавод щось троха цапався з міськрадою, то та їм чорний піар і зробила - мусить же хтось бути крайнім. Замість розібратися з каналізацією.

• Подобається Подобається x 3
  18. spm1950

spm1950 Well-Known Member

Меньше їсти і частіше воду в туалеті за собою зливати,-сморід пропаде.

19. afterstep

але ж то!!!! супер!
    тобто якщо ваш сусід об'ївся бобових - то ваша особиста гігієна дозволить тому сусіду ароматніше бздіти?

20. volk

volk Well-Known Member

Хтось, може, зауважив - а в дощову погоду сморід є? Тобто не тоді, коли дощ падає, а якщо дощі йдуть раз, або два в тиждень. Тобто я маю на увазі, чисто з технічної точки зору, - що є каналізація? Це система колодців, і "перекривання" як в сифоні, водою. Якщо вода довший час не поступає, а таке може бути якщо довго немає дощів, і, що особливо важливо для центра міста, коли воду подають під зменьшеним тиском, або не подають взагалі. Або є пошкодження між колодцями, і вода просто не повністю перетікає від одного до другого. Тоді колодці не наповнюються, і ми відчуваємо "запах". Можливо я не правий, просто версія.

а де твій аватар? :)