Мав сьогодні дуже жваву дискусію стосовно того чи потрібно ставити смітники біля зупинок громадського транспорту. Мені особисто здається, що смітники біля зупинок дуже бажані, бо скупчення людей мають тенденцію лишати по собі сміття і краще виділити для нього спеціальне місце ніж збирати потім по всій довколишній території. В цей час мій опонент у цій суперечці доводив, що смітники на зупинках категорично не потрібні, бо використаний талончик можна покласти в кишеню та викинути вдома, а більше там нема чого смітити. На моє питання, що робити тому, хто стоячи на зупинці допив пляшку води виявилося, що свідомий громадянин донесе її до смітника, як би далеко він не був, а несвідомого відсутність смітника буде виховувати, а якщо не виховає, то значить він заслуговує жити в гівні. Мені ця логіка здалася дещо викривленою, бо несвідомий громадянин просто кине сміття під ноги і не буде заморочуватися, потім ще з десяток таких же згідно теорії розбитих вікон повторять за ним після чого всі інші будуть вимушені чекати на транспорт посеред цього срача. Так що суперечка закінчилася нічим і, як це часто буває, кожен залишився при своїй думці. А ви як гадаєте - потрібні смітники на зупинках чи ні? View Poll: #1956548 До речі, стартова картинка звідси. Оригінал публікації...