9 січня приблизно о 17:00, електропотяг, що прямував до Льовова через станцію Славське, збив 2-х людей (чоловіка і молоду дівчину). Чоловік опинився в лікарні з відрізаними верхніми кінцівками, а труп дівчини залишився на місці пригоди зовсім без нагляду. В першу чергу хотілось би сказати, що людина, яка повинна була стояти на станції і контролювати рух людей до потяга, була в повному алкогольному спянінні і взагалі не розуміла що трапилось. Швидка і міліція так і не приділили уваги тілу дівчини, яке примерзло ло колії. Скажіть будь-ласка шановні "посадовці" чому про цей випадок не повідомили ЗМІ і не прийняті міри щодо покарання винних? Ганьба Вам всім
Відповідь: Смертельний випадок у Славському, а посадовці святкують... я ще такі випадки на залізниці знаю, про них не повідомляють в ЗМІ, як правило...
Відповідь: Смертельний випадок у Славському, а посадовці святкують... мдя невесело звичайно... Ви звичайно мене вибачте за те що зараз напишу - але ж куди дивилися самі жертви коли вийшли на колію??? Звичайно, я розумію що людину за нетверезий стан на службі вато покарати, але ж вона не може проконтролювати всіх, хто проходить поруч з колією... в такому випадку по довжині усіх колій треба поставити людей, які контролюватимуть підхід інших людей до колії? І ще. Звідки вам наприклад відомо, що ті двоє самі не були в стані алкогольного сп"яніння? Те що ЗМІ не написали - це погано. І ще - ну не розумію до чого тут посадовці... Вони що, мають бігати і кричати на кожному кроці про той випадок?Ну звільнять вони зі служби ту людину, от і ве, що в вони іще зроблять? Я наприклад коли стою біля колій чи йду по них принаймні завжди дивлюся чи бува нічого не їде...
Відповідь: Смертельний випадок у Славському, а посадовці святкують... НА ЛЬВІВЩИНІ ДВОХ ТУРИСТІВ ПЕРЕЇХАВ ЕЛЕКТРОПОЇЗД "9 січня о 17.30 у Славському Сколівського району Львівської області двох туристів переїхав електропоїзд Славське-Львів. Жінку, мешканку Львова, 1974 р.н., - смертельно травмовано, чоловіку, мешканцю Дніпродзержинська, 1976 р.н., - ампутовано ліву руку", - повідомила ZAXID.NET старший інспектор групи громадських зв’язків Лінійного управління на Львівській залізниці УМВС України на транспорті, майор міліції Тетяна Маєр. "Вони якраз прибули до Славська цією ж електричкою, і чомусь вирішили перелізти під електричкою на іншу сторону рейок. Вони це зробили у той момент, коли електричка рушила", - додала Т. Маєр. Довiдка ZAXID.NET У 2007 році на території обслуговування Львівської залізниці було травмовано 85 людей, 48 - загинуло, 14 - у стані алкогольного сп’яніння. У 2008 році сталося 2 ДТП на залізничних переїздах. На залізниці було травмовано 6 людей, 3 - смертельно. http://zaxid.net/newsua/2008/1/11/141315/
Відповідь: Смертельний випадок у Славському, а посадовці святкують... Неправда. "24-й" (якщо не помиляюся) повідомляв. В Топ не попала новина? Йой... ТАКе часто буває. А потім неактуальне. Хіба, фото примерзлого трупа з лишньою парою ніг, в КП надрукують... Із заголовком "Оранъжевая власть на Украине - первые жертвы"...
Відповідь: Смертельний випадок у Славському, а посадовці святкують... Ну от будь-ласка!!!!! Якщо вони не вміли читати правила техніки безпеки, чи не могли нормально обійти по перону, то що тут поробиш????...
Відповідь: Смертельний випадок у Славському, а посадовці святкують... Ця людина називається черговою по станції, і контролювати рух людей вона не повинна та і фізично не може, її призначення приймати та відправляти поїзда. Насправді таких травмувань на колії буває досить багато (самовбивці, п"яні особи і просто неуважні люди), і мабуть якби про всі ці випадки повідомляли в ЗМІ, то вони б рясніли такою інформацією. Ну і звичайно в даному випадку було явне порушення правил безпеки з боку потерпілих, адже підлазити під рухомим складом, який в любу мить може рушити, а тим більше під електропоїздом, де знизу стоїть електрообладнання напругою до 3000В - це занадто.