Служби таксі

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем aptekaonline, 25 лют 2008.

1. aptekaonline

aptekaonline New Member

На сайті "Автоперевезення" зібрані всі відомі нам служби таксі у Львові.
    Ми прагнемо зібрати повний список, тому якщо Ви знаєте назву й телефон служби таксі відсутньої в списку, повідомте нас на електричну адресу info@etaxi.com.ua і ми розмістимо інформацію на сайті.
    Якщо Вам є що сказати приємного на адресу якої-небудь служби міста – залишайте коментарі.
    Будемо вдячні за Ваші побажання й зауваження в роботі служб замовлення таксі.
    Залишіть свою аргументовану скаргу або похвалу. У тексті вкажіть дату поїздки й опишіть, що саме Вас не влаштувало (або за що Ви прагнете особливо відзначити цю службу).
    Відправте посилання на проект своїм друзям, яким теж є що сказати на адресу львівських таксі.
    Посилання на проект > http://domster.com.ua/category/taxi-lvov

2. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

Відповідь: Служби таксі

Було б добре, якби було вказано номери мобільних опраторів)

• Подобається Подобається x 1
  3. Muchaco

Muchaco Well-Known Member

2419111-найкращі,і найдешевші.:radist:

• Подобається Подобається x 4
  4. Tony

Tony Well-Known Member

Сам вже більше року користуюсь регулярно "Комфорт таксі" 8-067-353-0-555 (передзвонюють). Як тільки появилось - коштувало взагалі копійки (ше дивувався навіть шо тк мало).. тепер чуть більше але з всіх шо є на виклик таксі то певно найменше. Машини - найгірше то Ланос шо є в них. А так то приїзджали Пижики 407, Шкоди Октавії, Хюндаі Соната, Шевролє і т.п. Приїжжають в більшості випадків вчасно. Ніколи непотрібно видзвонювати нагадувати і випрошувати машину. Взагалі дуже хороше і порядне таксі!

Крім того в наявності послуги (переписую з візитки):
    - готівкова та безготівкова форма оплати
    - бронювання виклику за добу для постійних клієнтів
    - "автопілот" - авто Ваше, водій наш (гггг то дійсно коли сам вже автопілот)))
    - "таксі-будильник" - ми Вас будемо, поки не розбудимо
    - "таксі-заправка" - ми раді допомогти Вам в дорозі
    - обслуговування урочистих подій, можливе замовлення лімузинів Лінкольн (чорний та білий)
    - трансфер в аеропорту та вокзалах міста
    - пасажирські автоперевезення мікроавтобусами
    - вантажні автоперевезення
    - послуги евакуатора
    все це ви можете замовити по телефону 8-067-353-0-333 або 8-067-353-0-555 (передзвон)
    vawetaxi@ukt.net

• Подобається Подобається x 3
  5. aptekaonline

aptekaonline New Member

:clapping: Велике спасибі Tony
    Розмістив інформацію на сторінці http://domster.com.ua/2008/vawetaxi-lviv
    Якщо хтось ще користувався послугами указаної служби таксі, милості прошу, залишайте свої відгуки.

6. Джин

Джин Member

"000" самая нормальная служба такси. Точней она делает подобие, на цивилизованое такси а не фирмы в виде "львов", "Мифов" и т.д. Львовское такси, на самом то деле, 60 человек из пару тысяч, работаю в правовом поле, другие же на птичих правах. Есть плюс один в том, начали ставить таксометры, хоть вижу что за деньги даю))) В 000 всегда давали чеки, были таксометры и нормальные машины.

Советую зайти на сайт www.privattaxi.org.ua

7. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

борода ліпше б домен взяв львів-юа -- було би зрозуміліше...

8. syavych

syavych копач

Комфорт і ціна в таксі то одна справа, але велике значення ще відіграють інші фактори, наприклад густина авто по районах (в різних районах різні фірми більше тусуються), імовірність наявності авто на задану годину (як правило 8-ма ранку то капець :)). По тих критеріях мені найбільше підходило завжди Браво 050. Автомобілі в 90% паршиві 6/8/9-ки, деколи хамовиті водії, але основна їх частина тусується на Науковій (поворот на Кн.Ольги), тому доїжджають до мене найшвидше (і найбільша імовірність вільної машини зранку). 000, 002 скільки не пробував - завжди немає вільних в моєму районі. 065 деколи є, але рідко + хамства більше ніж в 050. Решту не викликав настільки часто щоб робити якісь висновки, але навряд чи буду, бо немає можливості експериментувати (потрібно терміново, надійно, і недорого). Якщо буду кататись в своє задоволення, тоді попробую інші :)

9. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Були колись. Зіпсулися. І здерти можуть непомірно (їжджу тими самими маршрутами, різниця може сягати 15 гривень), а в піковий час - не викличеш, машин немає. Або обіцяють за 20 хвилин. а після третього продзвону через пів години повідомляють, що таки немає.

• Подобається Подобається x 5
  10. sselev

sselev Well-Known Member

Як правило користуюсь таксі 086, їх ще можна викликати з мобіли 80676700086 що є дуже зручно.
    Був лише 1 випадок коли в районі не було вільної машини, але це було 17.30. Водії ввічливі, приїжджають як правило швидко, ціни не завищують.

Інколи їжджу 567, 2393434, 80677103333 - теж гарно працюють.

000, 2422000 - хотів спробувати в годину-пік, але жодна спроба була невдалою (нема вільних машин).

11. angal

angal Well-Known Member

До теми таксі у Львові: ось такий матеріал. Взагалі він готувався і опублікований на загальноукраїнському тематичному ресурсі, але, можливо, буде цікавим і відвідувачам Львівського форуму.

Хотілося почути думку львів'ян з цього приводу, адже вони на вузько-тематичний транспортний ресурс навряд чи заглянуть за власною ініціативою.

12. Varvar

Varvar Well-Known Member

Тішить те, що останнім часом в більшості таксі є таксометри ... люблю чіткість і прозорість у тарифах, розрахунках ... навіть на базарі купую, в основному, там де електронна вага
    Рідко використовую таксі .... Користуюсь переважно 000 або 004 - ... позиціонують їх ніби дорожчими, але одного разу зрівняв: їхав від свого під"їзду до тещі на 000, назад на 086 - і 086 вийшло ~ на 1 грн дорожче ...
    Тому і користуюсь 000 або 004 - бо знаю яка машина буде (ланос або авео) і з порожнім багажником, що також важливо (для дитячого візка) ...
    По інших номерах бували таврії/славути - трохи маловато місця, для багажу ...

13. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

А якi чайовi прийнято давати водiям?

14. mavka

mavka Well-Known Member

ніякі. водій Вам каже ціну, Ви платите. можете заокруглити. наприклад, коли він каже 38 гривень. 083 на Левандівці працює бездоганно.
    грошей беріть багато з собою ... та беріть усі!...
    ціна на продукти харчування, сервіс здається, не нижча, ніж в Штатах.

15. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

останній рік багато їжджу на таксі і можу сказати наступне:
    у кожного таксиста своя правда. тобто, не дивлячись на таксометр, ціна за поїздку на одну й ту саму відстань (таксівкою однієї і тієї ж служби!!!) коливається інколи в межах 20 гривень.
    по-друге, цікаво чому всі таксівки які приїжджають на виклик мають на таксометрі вже вибиту певну суму. наприклад, 10, 12, 14 гривень. потім до цієї суми щедодається сума, яка "набігла" за час поїздки. і останнє, переконався на собі, коли водій попадається нормальний і під час поїздки з ним розговоритися, то він не загинатиме високої ціни за поїздку. :)

16. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

це мінімалка. за перші ен кілометрів. і впродовж цих ен кілометрів сума не збільшується. а різниця в оплаті створюється зокрема за рахунок різниці тарифів (вечірній, вихідний день тощо) і пробок - під час простою капає тариф за очікування

• Подобається Подобається x 2
  17. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

тільки раз -- в годину пік -- була проблема, сказали, що немає вільних машин...
    один раз взяли 30 гривень замість 25-и...

18. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А я хочу написати хороший відгук про службу таксі "000"
    Досить часто користуюся послугами цього таксі, і жодного разу не виникло проблеми такої як, відсутність вільних машин - це перше. Друге - чи то мені просто так щастило, чи насправді - пунктуальність відмінна (навіть інколи швидше приїздили, але оператор дзвонив що таксі є тільки в чітко вказаний мною час!) І третє - вічливі і культурні водії! На рахунок цін - не можу сказати, що найменші, але не є і найвищими

19. нталька

нталька Well-Known Member

На днях довелося двічі скористатися таксі 050. Машини прибували дуже швидко. Водії спокійні. Правда одна машина була тридверна - важкувато було запхати візок і самій з дитиною. І тут вперше мені видали чек. При чому за посадку окрема ціна - 12 грн, за багаж - 5 грн, а решта за кілометри і за простій під підїздом. Цікаво з якої хвилини починається простій, бо вийшли ми за 2 хвилини після того, як подзвонили на домашній.
    І взагалі цікаво чи всюди тепер так, що за багаж і посадку окремо нараховано?
    За день до того теж їхала на 050 - ніякого чеку, ніяких попереджень, що за багаж додаткова ціна. І заплатила менше. :dntknw:

20. syavych

syavych копач

То залежить від машини, не всі ше апарати поставили. Сам практично завжди користуюсь 050. Купили мене тим що завжди були вільні авто і швидко приїжджали (велика їх частина тусується біля перехрестя кн.Ольги-Наукова, тому до мене близько :) ). Єдиний мінус - страшнуваті автівки попадаються.

Останнє редагування: 28 лис 2008
а де твій аватар? :)