13 загальнонаціональних українських радіостанцій мають намір із 19 січня вилучити зі свого ефіру музику багатьох росій-ських авторів і виконавців. Повний текст
Відповідь: Слухай українське! Якшо чесно, не читав статті, але чув ту історію краєм вуха. Представники російських виконавців, такі спеціяльні агенції стали вимагати в радіостанцій , щоб ті платили їм якийсь відсоток від свого прибутку за те , шо крутять в ефірі шедеври тіпа "банька моя , я твой тазік" або "сдєлан я в есесесер" Відтак, радіостанції вирішили здивувати мене і сказали тим агенціям "пішли ви в баню, можем вас і не крутити"
Відповідь: Слухай українське! Дядю Ване, якщо у Дніпропетровську позов у суд стосовно показу у кінотеатрах озвучених " нє на том язикє" кінострічок подало товариство сліпих (!), то лоґічно припустити, що Земфіра не до вподоби товариству німих.
Відповідь: Слухай українське! Хорошая и здравая акция направленная на восстаноление украинского языка и культуры! Но т.к. она проходит на фоне проходяещего сейчас в стране подавления русского языка, то , к сожалению, будет иметь совершенно противоположный задуманному эффект. Хотя бы среди русскоговорящего населения. Хорошо ли это? думаю, что нет!
Відповідь: Слухай українське! Прогулкін, звідки інфа про "подавление русского язика"? Це була б цікава тема для "Газети". Чи могли б ви розкрити нам свої джерела інформації? Звичайно ж, якщо ви і вони (джерела) не боїтеся політичних репресій. Смутні часи настали :cool: (звучить тривожна музика - там там там тадададам там там....)
Відповідь: Слухай українське! Как из нУЖника? :D :D :D Привет ПРавниче?Как поживаете?Не скучно без меня?:p
Відповідь: Слухай українське! Писец Читателю..... Читатель, будьте добры, не говорите БОЛЬШЕ такие слова.:eek: Мне Вас будет не хватать.
Відповідь: Слухай українське! ПРавниче!Проблем то нет!И я бы с удовольствием вернулся на УЖ..... Ну и Вы УЖ и Бориса предупредите....что бы не коверкал чужие форумы ( да и ники за одним-с...хотя ето и другая тема...:rolleyes: ),как бы он к ним не относился.... :cool:
Відповідь: Слухай українське! Ти гляди. Як сам оббріхувати і брудом поливати ЛФ, то він гаразд, майже у кожній гілці на УЖ пише якусь маячню про нас , а тут йому бачте не подобається Але дійсно, Чітатєль, не робіть такого більше. Бо я оце подивився як ота брехлива писанина гидко на УЖ виглядає і мені не хотілося б щоб ЛФ опускався до такого ж рівня. Тому всім УЖівцям від адміністрації ЛФ вибачення за поведінку Чітатєля, а самому Чітатєлю видаю гірчичника-попередження