Словесні образи з боку чоловіків

Тема у розділі 'Дівочі посиденьки', створена користувачем Kyzat, 24 лют 2024.

?

Ось , як реагувати коли до тебе твій хороший знайомий сказав « слухай, зараз в*бу по писку».

1. Опустити це все

0 голосів
    0,0%
  2. Зрозуміти причини поведінки

0 голосів
    0,0%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Kyzat

Kyzat Невгамовна

Часто всі зіштовхуються з цією проблемою
    Хтось це опускає , а когось це зачіпає.
    Знаю, що багато хто буде казати, «що ти сама винна , ти спровокувала на таке висловлювання», але з іншого боку це й деякого роду погроза у твою сторону. Тебе людина захотіла вдарити, хлопець, який навіть із першого погляду взагалі був не здатний на такі висловлювання, сказав таке.
    Я не виключаю варіанту, що я могла чимось його зачепити, але я не матюкалась ніколи його, не кричала, лише намагаюсь звʼязувати коли щось було не так, по ньому було видно, причини, чому так.

2. Caricatore

Caricatore Well-Known Member

Та то дрібниця:).
    Просто хлопець і дівчина настільки знайомі, що кажуть що попало.
    До незнайомих і мало знайомих дівчат він так би не сказав ;)

3. Kyzat

Kyzat Невгамовна

Так я розумію це, були випадки, коли також щось говорили неприємне, але ж це не стосувалось того, що тебе можуть вдарити, як на мене це вже трохи інше

4. radiolviv

radiolviv https://radiowave.com.ua/

Ситуація, в якій людина, навіть якщо раніше не показувала агресії, висловлює бажання вдарити або проявляє інші агресивні дії, є дуже тривожною і потребує уваги. Це питання стосується не лише безпеки, але й здорових відносин. Ось декілька порад, які можуть допомогти в такій ситуації:

Як реагувати на агресію:
    1. Не провокуйте конфлікт далі: Якщо ви відчуваєте, що ситуація може стати небезпечною, спробуйте зберегти спокій і не відповідати агресією на агресію. Важливо не загострювати ситуацію.

2. Відходьте від конфлікту: Якщо є можливість, постарайтесь відійти від людини, яка проявляє агресію. Фізичне дистанціювання може допомогти зменшити напруження.

3. Поговоріть пізніше: Якщо ситуація дозволяє, спробуйте поговорити з цією людиною пізніше, коли обидва будете спокійнішими. Запитайте, що саме викликало агресію і спробуйте вирішити проблему разом.

4. Шукайте підтримку: Якщо ви відчуваєте загрозу або не знаєте, як поводитися в цій ситуації, зверніться до друзів, родичів або професіоналів, таких як психологи або соціальні працівники.
    Попередження агресії:
    1. Комунікація: Важливо мати здорові комунікативні навички у відносинах. Відкритий діалог і вміння слухати можуть допомогти уникнути непорозумінь і конфліктів.

2. Встановлення меж: Чітко встановіть свої межі і дайте зрозуміти, що агресія є неприйнятною. Наприклад, можна сказати: "Я не дозволяю нікому говорити зі мною в такому тоні".

3. Спостерігайте за поведінкою: Якщо ви помічаєте, що людина часто проявляє агресію або має різкі зміни настрою, це може бути сигналом для перегляду ваших відносин з нею.
    Якщо агресія продовжується:
    1. Захистіть себе: Якщо агресивна поведінка триває або погіршується, розгляньте можливість тимчасового або постійного розриву відносин. Ваша безпека є пріоритетом.

2. Зверніться за допомогою: Якщо ви відчуваєте реальну загрозу своєму життю або здоров'ю, не соромтеся звертатися до правоохоронних органів. Вони можуть надати необхідний захист і підтримку.
    Пам'ятайте, що ніхто не має права загрожувати вам або проявляти агресію по відношенню до вас. Ваше здоров'я і безпека є найважливішими.

а де твій аватар? :)