Слава українській матері

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 13 тра 2012.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Слава та пошана невідомій українській матері з тих жінок, які навіть в часи лихоліть зуміли народжувати, оберігати та вирощувати дітей, давати лад в сім’ї, при відсутності чоловіка брати на себе тягар його обов’язків.
    Не можу відтворити відповідну українську картину, тому розміщую більш відому.

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Повтор

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ніяк не можу відтворити необхідне фото.

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Нарешті знайшов необхіду та відповідну картинку. Взято з ряду "Видатні українці від Прокопа" до Дня матері. На мою думку наша "мадонна" реальніша.

Слава та пошана невідомій українській матері з тих жінок, які навіть в часи лихоліть зуміли народжувати, оберігати та вирощувати дітей, давати лад в сім’ї, при відсутності чоловіка брати на себе тягар його обов’язків.

5. V.P.

V.P. vegan power

РОФЛ

6. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Не дарма вони БЕРЕГИНІ! Взагалі українцям притаманне поклоніння матері, дружині, коханій, жінці. Такої кількості пісень оспівуючих матір, дружину,кохану як в українців мало в кого з народів знайдеш.
    Хоча я не сильно поважаю Повалій як людину але ось ця пісня в мене завжди вибиває скупу чоловічу сльозу:
    http://www.youtube.com/watch?v=HyglVUGhNQo

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Мати, яка нас виношує, народжує, виховує, опікується та навчає, переживає, страждає та любить. Для матері дитина є найдорожчим скарбом, тому материнська любов не має меж. Мама завжди готова допомогти, а при потребі – пожертвувати собою заради своєї дитини. Любов матері... Що може бути сокровенніше? Жінка-мати – лаконічно, але водночас так багато! У нас підсвідомо живе довіра до неї, ми знаємо, що матір ніколи не відвернеться від своєї дитини, її любов сильніша за буденні образи. Ніхто так, як вона не спроможний відчути і зрозуміти навіть зранену дитячу душу. Серце щемить, коли дитині погано, вона співпереживає з нею, вміє поспівчувати їй.

8. рівнянин

Одним виразом можна сказати так:
    "Коли в мене руки в боки, то мені пофіг як в тебе тюбітейка!!! "
    Тільки за це я згідний українським жінкам (Та й взагалі з таким менталітетом) цілувати п'яткки, взагагі обцілувати з голови до ніг.....:o

9. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

[​IMG] Олег Тягнибок
    Голова ВО "Свобода"

Зі святом, дорогі Матері!

10. V.P.

V.P. vegan power

11. Orthodox

А є що сказати, крім "монгол шуудан"?

12. ezdok

ezdok зацікавлений

Orthodox
    так там за підписом:
    все ясно, там нема про що питати, то він лічильник повідомлень набиває, іншої думки нема.:pardon:

13. V.P.

V.P. vegan power

нарисовать посты - не проблема.рофл - это английский.
    ортодокс, не позорь язык своей руской калькой. выучи а потом употребляй.

14. Forpost

Forpost Стоїк

внесу трохи дьогтю у цю діжку меду,то чого ми тоді в такій всесвітній дупі?

15. рівнянин

А я до цього часу в шоці...Напевне, що вус сивий крутимо на сонечку....що забули руки шаблю козацьку....

16. Orthodox

[OFFTOP]а можна детальніше, і з прикладами...[/OFFTOP]

17. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Бо жінок з Самойловичем недолюблюєте))) Вилазьте вже, годі там сидіти:rose:

А насправді, скажу вам...Бо думка Рівнянина не така вже й поширена, шана до жінки вже зовсім не як колись..не кажу, що в цьому самі чоловіки винні.

18. Luna

Прокопе...а чого тема про матір у розділі політичному? Бо саме про українську матір мова?

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я людина емоційна і не завжди все розкладую по полицях. Був міжнародний день матері, був в мене персонаж в темі "Видатні українці" на кшталт "Невідомого солдата", ось і ... Моя бабушка по батькові в умовах Подніпров'я народила, виростила семеро дітей в часи революцій, Голодоморів та відвертого геноциду колоніальної влади, війн. Та й мама моя з чотирма дітьми варта доброї згадки.
    Я думаю, що це не найбільший мій гріх на цьому світі.

20. Luna

Ніякого гріха в тому нема...Українські жінки - достойні пошани, а Ваше ставлення до жінок родини можна тільки поважати.

а де твій аватар? :)