Відповідь: Слава Геростата Я не знаю, може десь є більш фахова і більш точна інформація, але мої особисті спостереження такі: Вірус-спамер, розповсюджується через форуми У кожен допис інфікованого додається ще кілька слів на зразок "вот, посмотрите сюда:" і лінк на якийсь сайт. Якщо ви клікаєте на цей лінк і ваш комп"ютер недостатньо захищений, то ви також заражаєтеся і стаєте розповсюджувачем зарази на тих форумах, де дописуєте. Не клікайте на підозрілі лінки. Звертайте увагу, чи доречною є приписка з лінком до конкретного допису у певній темі.
Відповідь: Слава Геростата Не погано було б коли модератори за цим стежили, але я розумію що форум великий, за всім не простежать. Один лише нік НЕПУТІН вже вартий бути того, самі розумієте.
Відповідь: Слава Геростата ну я стираю в своїх розділах ...шеф підтвердить ,а перевіряти ...нашо ?мені простіше стерти!
Відповідь: Слава Геростата :D Ті посилання на УЖ, Ви теж стерли через загрозу спаму? Попереджаю, зараз готую новий блог про Святослава. Спама не містить. Видаляти не треба, це ж наша історія. Реферати від Данило можна вже розбанити? Обіцяю не запрошувати на УЖ. Лише лінк на реферат.
Відповідь: Слава Геростата А я завжди при цитуванні розкриваю матеріал, на який дається лінк, і переношу з адресного рядка браузера. якщо картинка - перевіряю, чи завантажується (принаймні у мене). Багато спаму лізе при пошуку потрібного MP3. А сумнівні ресурси я взагалі не відвідую.