рух ніби й не політичний, але все-таки до політики має стосунок... хто що думає про цю субкультуру?...
Відповідь: скінхеди з самого початку це був молодіжний рух за права корінних мешканців, поступово він переріс у рух боротьби з мігрантами... кілька основних груп: нацисти, "червоні", та ін... є навіть "гей-скіни", але такі в україні не трапляються... західноукраїнські скінхеди переважно "національного"-спрямування, східноукраїнські — переважно "слов’янського" або "червоного" спрямування...
Відповідь: скінхеди В "Файно" гарно їх описали.Там пишуть,шо тру у Львові-пару штук.А насправді-це зараз мода така.Н6ічого доброго в них не бачу.Взагалі наци-страшна штука.
Відповідь: скінхеди а "червоні" нормально?... звичайно, що це мода... якщо молоді немає до чого вчепитися — одні йдуть у бібліотеку, інші — у спортзал, ще інші — працювати...
Відповідь: скінхеди У Вас тоже они есть? В России движение распространенное, выступают против мигрантов, правда, к славянским мигрантам это не относится. Но тупость неимоверная, большинство из них даже и не знает, за какую идею борется, а просто ищет повода с кем-нибудь подраться. В России это скорее не политическое движение, а мелкоуголовное....
Відповідь: скінхеди так то воно так.... але, чому в москві та пітері так багато?... у нас це на рівні клубу... скінчив універ (політех) і перестав ходити в "гадах" і "бомбері"... пішов на роботу...
Відповідь: скінхеди Скорее всего из-за огромного количества мигрантов... Это особенно Москвы касается. Когда идешь по торговым рядам и ни одного славянского лица не видишь, то даже человеку образованному и вменяемому все эти невразумительные фашистские воззвания могут показаться правдой. Все рынки захватили, торговать русским не дают.... Наверное, на Украине все-таки поменьше мигрантов с Юга....
Відповідь: скінхеди таки менше... але я не зовсім розумію... "не дають" у якому сенсі?... фізично не дають, чи "все схвачено"?...
Відповідь: скінхеди Мені розповідали очевидці,як на московських базарах скіни з "чорним" розправляються...Короче,після того я їх не поважаю.І взагалі,у Львові тру,слава Богу,немає.
Відповідь: скінхеди Мав справи з хлопцями в Пітері. Неголений був, назвали мене чеченом. Не такі вже вони й тупі, куди бити знають гади
Відповідь: скінхеди Я би не сказала. Влада мовчить, коли вони погроми влаштовують. А Жирік і взагалі - підтримує! Бачила раз передачу, як їх військові вишколюють. Так що ці пацани - то втілення мрій старих нацистів, що не можуть діяти відкрито.
Відповідь: скінхеди Тепер та державна політика Росії аж в Естонію перекинулася. Дорослі неонацисти захотіли руками дітей бучу зчинити... Можна подумати, що той бронзовий солдат тим пацанам аж дуже був потрібен. Виставили дітей на передній план і вдали, що то молодь така свідома.
Відповідь: скінхеди чому ж "майже"?... зайшов на їхній сайт (формат) і подивився... дуже це все схоже на "таємну" підтримку...
Відповідь: скінхеди "справжні" скінхеди не курять, не вживають наркотики, займаються спортом... борються зі злочинністю...
Відповідь: скінхеди та ні... просто зараз це переважно хлопці, яким нічого робити, от і шукають "кольорового" ворога... між іншим, їх стиль перебирає багато хто... ті самі "нефори", про яких мова у сусідній гілці: закати, підтяжки, які висять на дупі...