Скільки я втратив без доступу до інтернету... споглядання творів мистецтва,отримання естетичного та інтелектуального задоволення від спілкування. Тепер я все маю!
Відповідь: Скільки... :y: !Факт.Прогрес є прогрес.Виходячи з дому без мобіли,почуваюся,як голий.Вдома,першим ділом залажу в І-нет.
Відповідь: Скільки... можливо, це лише наслідок троха кращої поінформованості? -- Шреку - наживо все-таки краще. І хай кольори не такі яскраві, як на моніторі, і немає можливості зберегти мить (та й у Фауста не було - чорт його надув!), і немає можливості переглянути все ще раз, спочатку, і підкоригувати при потребі - але краще наживо... -- Може, по пиву - і най жиє імпровіз?!
Відповідь: Скільки... в живу звичайно набагато краще.... проте з більшістью моїх теперішніх друзів я познайомилась саме через інтернет.. і тепер не увляю життя без них... також ін-нет допомагає підтримати зв’язок зі старими друзями хоча як по мені такий прогрес до добра людей не приведе,, якщо не обмежити його...
Відповідь: Скільки... В одній з пісень МАССКВЫ є такі слова "..наши телефонные трубки мешают нам делать поступки…". Частка правди є, навіть, більша.