Якщо хтось знає, як найлегше зробити зараз права категорії "А", скажіть Скільки буде коштувати, ну давайте різні варіанти
Знайдіть серед своєї родини заступника начальника МРЕВ УДАІ у львівській області... Дещо складніший спосіб - пошукайте серед родини начальника (інструктора) автошколи... Ще складніший - візьміть зо три з половиною тисячі гривень і по колу - автошкола, поліклініка, МРЕВ... Може за два місяці щось і виходите...
На права треба здати.Взяти курси -... на совість і на страх на них вчитися .І потім пройти всі екзамени.
Мені коштували аж 100 грн. Правда, я їх отримувала разом з правами категорії В після курсів... (півроку тому)
категорія В мені обійшлася в 1200 грн. за курси + ще десь 500 грн. за бензин + гривень 100 за всі медичні сертифікати і довідки. А далі - не повірите - здавала, здавала... П.С. Признаюсь, перше хотіла "як усі" -заплатив і маєш, але після того як внутрішній теоретичний іспит склала без жодної помилки, прокинувся азарт ))
правила я знаю! І їздити більш менш вмію, ну взяти декілька уроків можна! Але хотілось б почути самий дешевший спосіб, як їх получити!
Категорії "А + В" Вам обійшлись в 1900 грн... А зараз "В" - приблизно 2000 грн... З хабарем без менінгіту - 2500 грн... Саме погане те, що я маю "В, С, Д" і мав можливість "автоматом" відкрити "А"... А тепер "А" теж потрібно...
Хм... а потім розводимо демагогію про корупцію і іже... Ого... це дійсно подвиг... А навіщо це, якщо знаєте правила? Судячи по розкладці Вашого повідомлення, то на першому місці теорія, ну а практика - потім... Ню-ню... до першого стовпа..., або гірше... безневинного водія авто, а розмахуватись потім йому... Філософське поняття... Якщо оцінити не тільки момент отримання куска пластику, але і практичну їзду... то дешевше навчитись ЇЗДИТИ, бажано з інструктором і все таки бажано на курсах, а вже тоді вилазити в водійський світ з меншими ризиками додаткового попадалова.
Блін. Я почну з самого дорогого варіанту: Хтось потім може стати донором на органи Я знаю, і я думаю що знаю, то трохи різні речі. Кожен день можна надивитись на тих що думають що знають і тихо матюкатись під ніс. Ми один раз з другом бачили комічну ситуацію. Один такий знайко запер машиною в вузькому місці і створив пробку, хоча ситуація була така що можна було обійтись без того. Збоку на тротуарі стоїть мент і в той момент підїзжають ДАІці на авто. Бачать що мужик "тормозить" відкриває дверцята і починає щось там викрикати тому хлопакові. А той мент що стоїть на тротуарі повернувся до них (ментів в авто) і спокійно але голосно так каже: "А ви нахера їм права продаєте?"
А что, на Украине такого понятия как экстернат нету? Нужны обязательно курсы и какие-то космические деньги?
Зовсім ні! підійдуть і наші, українські... або американські... або європейські... В Європу ж ідемо...
Відомо, що неповнолітній без відома батьків взяв їхній автомобіль і почав роз’їжджати по вулицях Львова. В результаті такої витівки, хлопець не впорався із керуванням і відразу за Львівською оперою врізався у кілька автомобілів, які стояли на цьому місці, після чого в’їхав у кафе «Перлина Львова», що розташоване біля ринку «Добробут». На щастя, жертв немає. У цьому випадку ведеться слідство. ==== Люди, не купуйте права. Ходіть на курси - не смертельно.
Згідна, але чесно зізнаюсь... купила... але... до того два роки відгаратала незаконно, причому день в день і це в км получилось близько 250тис (не навколо будинку, а всю Україну об*їздила, так вийшло, що пофартило круто..., за два роки спинив один пост, було темно і помінялась місцем з людиною, в якої були права)... Думаю після такої практики, невеличку скидку за хамство в плані купівлі - маю... Вже не кажу про те, що розбирала і перебирала свою машину від і до... І то, мені спершу дали тимчасовий талон на два місяці, після якого лише у випадку відсутності порушень давали права... А от так, правила "знаю", їздити - хочу і куплю... не сприймаю... Хоч і те що колись так зробила теж не вважаю вірним...
Нет слов. И эти люди в других темах жалуются на то, что на дорогах бардак. ---------- Додано в 01:44 ---------- Попередній допис був написаний в 01:13 ---------- Прочитал http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=340-93-%EF и офигел, по доброму так офигел.
Я його не розводила... Їздила акуратно, жодного порушення і аварій. Так що... бардак не завше розводять ті, які не мають прав, але набувають практики... І я не кажу що постійно їздила по головних трассах... Ви хоч раз їздили Львів-Одеса через Крижопіль? Багато там машин бачили чи бардаку? А дороги там такі, що Львівські казкою здаються... Так не треба ля-ля... більше того, це було 9років тому, так що пізно по руках бити і тицяти мене за те, що не має відношення до Вашої репліки... Якби через мене парочка грандіозних подій сталась, причому з Вашою участю, то може й доречно було б пробувати мене присоромити...
Скільки зараз коштують права категорії "А" Тільки що мав приватну бесіду з одним із інструкторів автошколи... Довідка про практичне водіння з автошколи про те, що ви наїздили 20 год і прослухали "краткий курс" коштує 250 грн. + медична довідка, + за екзамени в МРЕВ, + за сам документ, + хабар... Рахуйте!
Я бы удивился, если б вы сказали иначе. Просто по моему мнению, порядок везде (не только на дороге), начинается с себя. Я могу понять несколько тысяч километров намотанных по окрестным дорогам в процессе самообучения, но не 2 года и 250 тыс. км. ---------- Додано в 12:04 ---------- Попередній допис був написаний в 12:01 ---------- Хм... А без хабара обойтись можно?
Можно, если Вас не интерисует результат. М.М.Жванецкий. Могут потребовать не за здачу, а к примеру, скажут что дифицит с корочками... В стрийском МРЕВ я уже четыре раза менял права... С первого раза, заявляют в лицо, сдать девозможно...