Цікава статистика. У мене на комп"ютері зберігаються більше 15 тисяч пісень, сумарна триваліть більше 1000 годин. То все у мене вперемішку грає фактично цілими днями. У кого більше? Якщо у вас багато музики, як ви систематизуєте її? Ч Сортуєте за жанрами, країнами? Робите збірки? Користуєтесь функцією бібліотеки в плеєрі? Зберігаєте цілими альбомами і дискографіями, чи видаляєте "шлак", залишаючи лише хіти? Або може взагалі тільки з інтернету слухаєте?
В теперішній час, коли розвинутий швидкісний інтернет не бачу змісту тримати таку кількість музики на компі, соц мережі та велика кількість музичних сайтів допомагають в пошуку необхідної пісеньки або альбому. Колись мав колекцію з 50 тисяч пісень. По трошку її видаляв і надалі видаляю. Скоро ніц не залишиться. ))))
Дещо маю, в основному саундтреки користуються в мене популярністю, або ж старіша музичка, або така, що не валяється будь-де. Переважно слухаю по альбомах, чоловік завжди включає айтюнс і слухає все вперемішку. Або слухає Радіо Рокс.
Народ, не бийте капцем за офтоп, але мушу запитатись, бо геть запутався. Є потреба купити хрипуни дітям до компа. Чим відрізняється акустична система 2.0 від 2.1. Перелопатив купу форумів, ніц не взяв корисного для себе. Може хто знає?! Пліз Мірятись кількістю треків чи розміром на диску? Маю десь біля 40 гіг різноколіберної. Але сам не слухаю (тіко жона). Як, до речі, не люблю слухати музику в машині. Звук мотора для мене- сама мила музика ) Колись, правда, любив послухати. А тепер... напевно вікове
машина то окрема тема У мене в машині 3 флешки по 4 Гб. На одній укр-рус музика, на другій світова музика, а на третій не музика... так, хіба попса для пасажирів
во, во. У мене 4 флешки по 2 г, і фсьо для законної пасажирки )))) Правда часом міняється зміст на тих флешках, під моє бурчання (бо треба або сидіти вибирати, або зкачати іменно то) і під її сопіння та тикання пальцьом в монітор ))
Угу. Коли повертаюсь з роботи важкого дня, то завжди включаю щось дуже важке і дуже голосно - аби з голови то все децибелами вимести. Допомагає. Якщо дорога далека - джаз.
Ох, важко би було мені з Вами їхати )))) Джаз я взагалі не розумію, тому і не подобається, напевно, найбільше з усіх напрямків
Джаз різним буває. Нічого, в мене в машині ще й "Суперсиметрія" валяється, і всі диски "СлавськеРок", і Півні...
на дану мить в мене 4395 пісень, памятаю робив чистку, то було також в районі 15 тисяч пісень... і теж деколи кидаю все в один плейлист шоб перемішка була вся музика в папках по виконацях і окремо укр і рос музика і ше дешо))
у мене скромно 80 гб. в основному панк, хардкор-панк, грайнд, пост-хардкор та пост-рок. але на вінілі є ще десь 60-70 пластівок. джаз, в основному
В Мартіні В мене 12 двд-дисків-бекапів з музикою (рок, панк, 80-ті, українська, хіти, фолк, готики трохи, металу, навіть трохи репу, і всього іншого по трохи, що шкода було викинути свого часу). Повна дискографія кільканадцяти улюблених груп (від Нірвани до ОЕ), пару кліпів, концерт Скорпіонсів.. То все скопіювала з компа на двдішки якось 5 років тому, коли робила порядки на дисках. Після того назбирала ще 1-2 Гб музики на різних хардах-бекапах. В сумі то десь 50 Гб без відяшок. Теоретично 10.000 пісень є. Музику з дисків деколи скидую на комп альбомами і слухаю. Але останнім часом все рідше. Зараз 95% музики, що слухаю - це радіо-онлайн (читати "лінь шукати музику на компі, сортувати, вибирати"). Треба буде позбирати все таки з дисків музику всю на хард, сумую за нею.. Тепер ємність хардів дозволяє тримати такі величезні музичні архіви на компі ж..
Витягну цю тему на світ Божий Заради інтересу почалася ритися в своєму комп"ютері в пошуках музики. Плейлист Вінампа видав цифру в 4342 пісні (треба трохи то все добро почистити). Мартіні певно ніхто не дожене по кількості треків