Скільки у вас музики?

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем MARTINI, 21 лис 2011.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Цікава статистика. У мене на комп"ютері зберігаються більше 15 тисяч пісень, сумарна триваліть більше 1000 годин. То все у мене вперемішку грає фактично цілими днями.

У кого більше?

Якщо у вас багато музики, як ви систематизуєте її? Ч

Сортуєте за жанрами, країнами? Робите збірки? Користуєтесь функцією бібліотеки в плеєрі? Зберігаєте цілими альбомами і дискографіями, чи видаляєте "шлак", залишаючи лише хіти? Або може взагалі тільки з інтернету слухаєте?

• Подобається Подобається x 2
  2. Antek

Antek New Member

В теперішній час, коли розвинутий швидкісний інтернет не бачу змісту тримати таку кількість музики на компі, соц мережі та велика кількість музичних сайтів допомагають в пошуку необхідної пісеньки або альбому. Колись мав колекцію з 50 тисяч пісень. По трошку її видаляв і надалі видаляю. Скоро ніц не залишиться. ))))

• Подобається Подобається x 3
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Дещо маю, в основному саундтреки користуються в мене популярністю, або ж старіша музичка, або така, що не валяється будь-де.

Переважно слухаю по альбомах, чоловік завжди включає айтюнс і слухає все вперемішку. Або слухає Радіо Рокс.

• Подобається Подобається x 1
  4. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Мірятись кількістю треків чи розміром на диску? :)
    Маю десь біля 40 гіг різноколіберної. Але сам не слухаю (тіко жона). Як, до речі, не люблю слухати музику в машині. Звук мотора для мене- сама мила музика :)) Колись, правда, любив послухати. А тепер... напевно вікове :)))

5. MARTINI

машина то окрема тема :) У мене в машині 3 флешки по 4 Гб. На одній укр-рус музика, на другій світова музика, а на третій не музика... так, хіба попса для пасажирів :)

6. Picasso

во, во. У мене 4 флешки по 2 г, і фсьо для законної пасажирки )))) Правда часом міняється зміст на тих флешках, під моє бурчання (бо треба або сидіти вибирати, або зкачати іменно то) і під її сопіння та тикання пальцьом в монітор ))

7. Un.Known

Угу. :)

Коли повертаюсь з роботи важкого дня, то завжди включаю щось дуже важке і дуже голосно - аби з голови то все децибелами вимести. Допомагає.

Якщо дорога далека - джаз.

8. Picasso

Ох, важко би було мені з Вами їхати )))) Джаз я взагалі не розумію, тому і не подобається, напевно, найбільше з усіх напрямків

9. Un.Known

Джаз різним буває. :)

Нічого, в мене в машині ще й "Суперсиметрія" валяється, і всі диски "СлавськеРок", і Півні...

10. MARTINI

диски... :bad:

11. Un.Known

Так-так.

То любов ще з часів вінілу... )

12. hunter

hunter мандрівник

на дану мить в мене 4395 пісень, памятаю робив чистку, то було також в районі 15 тисяч пісень...

і теж деколи кидаю все в один плейлист шоб перемішка була :crazy:

вся музика в папках по виконацях і окремо укр і рос музика і ше дешо))

13. tropico

tropico Well-Known Member

14. V.P.

V.P. vegan power

у мене скромно 80 гб.
    в основному панк, хардкор-панк, грайнд, пост-хардкор та пост-рок.

але на вінілі є ще десь 60-70 пластівок. джаз, в основному

15. syavych

syavych копач

В кого "більше"?
    :)

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В Мартіні :)))

В мене 12 двд-дисків-бекапів з музикою (рок, панк, 80-ті, українська, хіти, фолк, готики трохи, металу, навіть трохи репу, і всього іншого по трохи, що шкода було викинути свого часу). Повна дискографія кільканадцяти улюблених груп (від Нірвани до ОЕ), пару кліпів, концерт Скорпіонсів..
    То все скопіювала з компа на двдішки якось 5 років тому, коли робила порядки на дисках. Після того назбирала ще 1-2 Гб музики на різних хардах-бекапах. В сумі то десь 50 Гб без відяшок. Теоретично 10.000 пісень є.
    Музику з дисків деколи скидую на комп альбомами і слухаю. Але останнім часом все рідше. Зараз 95% музики, що слухаю - це радіо-онлайн (читати "лінь шукати музику на компі, сортувати, вибирати"). Треба буде позбирати все таки з дисків музику всю на хард, сумую за нею.. Тепер ємність хардів дозволяє тримати такі величезні музичні архіви на компі ж..

• Подобається Подобається x 2
  17. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Витягну цю тему на світ Божий:) Заради інтересу почалася ритися в своєму комп"ютері в пошуках музики.
    Плейлист Вінампа видав цифру в 4342 пісні (треба трохи то все добро почистити).
    Мартіні певно ніхто не дожене по кількості треків:)))

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

300 гіг на вінчестері,купа дисків.
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    І безперервно(у-у-у-у-у:shout:) фтелєвізорі.
    Цілодобово.

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

О.
    Нуль. Зеро. Жодної.

20. MARTINI

Шо, навіть Інтернаціоналу нема? :)

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)